Bartůňková zvládla první čtvrtfinále na dospělých akcích. Do semifinále v Milovicích postoupily také Nosková a Malečková

26. 11. 2021, 16:14
Aktuality 9
ITF W25 MILOVICE - Nikola Bartůňková v Milovicích pokračuje v nejlepším turnaji své kariéry. Patnáctiletá Češka si po skalpech Andreey Prisacariuové a Indy de Vroomeové ve svém prvním čtvrtfinále poradila s krajankou Barborou Palicovou. O první finále na dospělých akcích bude usilovat proti Dee Herdželasové. Druhé semifinále obstarají Linda Nosková s Jesikou Malečkovou.
Nikola Bartůňková (© cztenis.cz)

Nikola Bartůňková v Milovicích absolvuje svůj 11. turnaj na profesionálním okruhu a poprvé se probojovala do čtvrtfinále. V něm dnes 15letá Češka nedala šanci Barboře Palicové, o dva roky starší krajanku přehrála hladce 6-2 6-3.

Úspěšně tak navázala na velmi cenné skalpy Andrey Prisacariuové (335. v WTA) a nasazené dvojky Indy de Vroomeové (228.). O první finále zabojuje proti 25leté Dee Herdželasové z Bosny a Hercegoviny. Vítězce devíti turnajů v žebříčku patří 237. místo.

Letošní ročník by mohl nabídnout české finále, jelikož druhé semifinále obstarají domácí Linda Nosková s Jesikou Malečkovou. Nosková zvládla derby s Johanou Markovou, Malečková porazila Rusku Darju Astachovovou.

Ondřej Jirásek, TenisPortal.cz

Komentáře

9
Přidat komentář
Frick
Pamatujete někdy kompletní české SF na turnaji 25.000 a vyšším?
Reagovat
fujtajblick
si to rozdají spolu ve finále v sestrovrazedne bitvě. Jsou fakt šikovné!!
Reagovat
fujtajblick
https://www.itftennis.com/en/tournament/ja-merida/mex/2021/j-ga-mex-01a-2021/
Reagovat
Tomas_Smid_fan
smilesmilesmile
Reagovat
Antoninek
Mysliš na juniorkách? Ale tady v tom vlákně se bavíme o ženském tenise.
Reagovat
Fandina
Vloni na covid turnajích na Štvanici, které nebyly do žebříčku, se mi líbilo, jak hrála. Vzhledově vypadala hodně dětsky, ale od té doby zjevně trochu zesílila, pořád je štíhlá, ale už to není takové tintítko. A doufám, že z té směsice našich mladých holek, co jsou teď na cestě mezi dospělé se neztratí. Postavou je atletický typ. Mohla by být úspěšná.

Na netu jsem našla její dnešní zápas s Palicovou /začátek od 1:32/.

https://www.youtube.com/watch?v=rblFp2SCQGk
Reagovat
George_Renel
Proti loňsku se hodně zlepšila na servisu.
Reagovat
Antoninek
S 50 deblama za turnaj fakt kvalita, ale jako vtip dobré smile
Reagovat
JanITCZ
Chuzi na kurtu ma podobnou(v urcitych momentech) jako Astra Sharma.smile
Reagovat

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele
TOPlist