To nevymyslíš! „Baba jaga“ dostal KO kvůli svému psovi a zápas s Melišem musel být zrušen

To nevymyslíš! „Baba jaga“ dostal KO kvůli svému psovi a zápas s Melišem musel být zrušen Zápas mezi Mikuláškem a Melišem začíná být prokletý a ani napodruhé jej neuvidíme. | zdroj: FOTO: Se svolením Oktagon MMA

Turnaj Oktagon 29 dostal bohužel další ránu a vyhrocený zápas mezi Mikuláškem a Melišem neuvidíme ani napodruhé. Za vše prý může neposlušný pes.

Jedním z taháků nadcházejícího turnaje Oktagon 29, který se odehraje už příští sobotu, měl být zápas mezi dvěma bývalými kamarády - Vaškem Mikuláškem a Tomášem Melišem (dříve Bolem). Oba už se spolu měli utkat před rokem a půl, tehdy se ale zápas neuskutečnil kvůli zánětu v podpaží, se kterým bojoval „Baba Jaga“. Bohužel ani tentokrát se však fanoušci tohoto duelu nedočkají, a to opět kvůli zranění Mikuláška, které je však tentokrát mnohem originálnější.

„Baba Jaga“ totiž včera upadnul na schodech, když šel venčit svého psa. Ten se vrhnul po schodech dolů a Mikulášek jej chtěl zachytit. Místo toho však spadl na hlavu a o schody se knockoutoval, přičemž následně strávil 7 hodin v nemocnici s otřesem mozku. Svoji téměř neuvěřitelnou nehodu popsal na Instagramu:

„Než každý začne spekulovat, prosím, dejte mi den, ať vnímám normálně... ne pod tlakem.

Chytal jsem psa, který mi chtěl skočit ze schodů! Probudil jsem se dole.

Nemusím nikomu nic říkat, co mi je, ale dostal jsem injekce na ředění krve. Byl jsem 7 hodin v nemocnici...propuštěn s lehkým otřesem mozku, plus další věci: Poraněný kotník, který byl už od Polska zlomený, pokud někdo pochybuje, tak klidně dám lékařské zprávy atd. Někteří jste zkur***ý hyeny!!“

Bohumínský rodák se na zápas v Ostravě před domácím publikem velice těšil a nesl dost nelibě, když se oznámilo, že se celý turnaj kvůli zhoršující se epidemiologické situaci přesune do Brna. Na svém Instagramu však zdůraznil, že rozhodně ze zápasu necouvá kvůli změně místa konání:

„Díky všem, co mě podporují. Vím, jak to vypadá, ale bohužel normální člověk přemýšlí a ví, že bych neudělal takovou blbost, jako že bych zrušil zápas! Jen kvůli tomu, že to není v Ostravě, a nebo, že jsem přišel o nějaký věci!! Děkuji.“

Zobrazit příspěvek na Instagramu

Příspěvek sdílený OKTAGON MMA (@oktagonmma)

Na Mikuláškovo zranění reagoval i Oktagon, který informoval fanoušky a teď se pravděpodobně snaží najít náhradníka, který by se s Tomášem Melišem příští víkend utkal:

„Vašek Mikulášek bohužel v Brně nenastoupí. Po pádu ze schodů dnes v noci je v nemocnici s nepříjemným zraněním nohy a pravděpodobně i hlavy. Držíme mu palce a pomůžeme dle našich možností. Tomáš Bolo byl informován a uvidíme, jak to dopadne s jeho zápasem.“

„Baba Jaga“ a Tomáš Meliš (dříve Bolo), byli tréninkoví parťáci a kamarádi, ale změna v jejich přátelství přišla poté, co Oktagon nabídl oběma vzájemný zápas a zatímco Mikulášek byl proti, Melišovi střetnutí v kleci nevadilo. To bral Mikulášek jako zradu a od té doby je mezi oběma bojovníky vykopaná válečná sekera, která asi jen tak zakopána nebude.

Zdroje:  instagram - oktagonmma , Instagram - Václav Mikulášek

Nejnovější články