Panáček v reality show

StarDance XI (27.11.): Tango, quickstep a rumba pro Paraple

26. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: StarDance

V Křížíkově pavilónu v Praze se uskutečnil přímý přenos soutěže České televize Stardance XI.
Sedmý večer ve StarDance bude tradičně benefiční, takže nikdo nevypadne. A opět se to vyplatí, jelikož díl ze zdravotních důvodů vynechá Lenka Nora Návorková, která se v soutěži dokázala úplně vyšťavit. Místo ní se představí Tereza Prucková, partnerka Zdeňka Godly. Bohužel bude i tentokrát chybět Zdeněk Chlopčík, takže se připravme na další Kunešoviny. K porotě by se měl opět připojit i Zdeněk Svěrák.

Za Centrum Paraple to roztočí jeho klienti Rozálie Niké Mošovská, Adriana Hartman Augustínová, Stanislav Zatloukal, Miroslav Grill a Marcel Syrůček. Celý večer uvede profesionální hendikepovaná tanečnice na vozíku spolu s tanečníkem a nebude chybět společný tanec všech patronů a tanečních párů v originální choreografii Marka Zelinky.

V roce 2019, kdy se pro Paraple tančilo počtvrté, se podařilo vybrat patnáct a čtvrt milionu korun, o dvě stě tisíc korun více než v roce 2018. Kam se částka vyšplhá tentokrát?

Lukša

Mladý psavec, kterého to z komentářů vyneslo až na autorský post. Z reality show toho sleduji opravdu hodně, mezi mé nejoblíbenější se ale jednoznačně řadí Got Talent a The Amazing Race.

StarDance

Diskuze k článku

Počet komentářů: 44
1
Prochor
Reagovat

Černochová s Vodičkou se mi moc líbili. Asi jim budu fandit.

2
Lukša
Reagovat

@Prochor: Já bych jim aktuálně přál vítězství ze všech párů nejvíce. A to hlavně za jejich výkony, kterými ostatní prostě válcují, i tentokrát paráda. Naopak co Dědík dnes vymyslel, to tedy byla blbost. Holka tam v podpatkách snad třikrát hop nahoru, třikrát hop dolu, totálně rozhozená, tance minimum…

3
Violete
Reagovat

Cernochova a Verner byli dnes skveli. Vernerovi to konecne paradne sedlo a moc se mu rumba vydarila. Byl to zazitek.

4
Litocha
Reagovat

Jsem ráda za tenhle formát, kdy páry tančily klasicky. Předtím byl jeden tanec vždycky vlastně vyřazen a dvojice ho ve finále nemohla použít. (Nebo když už tanec s vozíčkáři, ať je to freestyle, jak to, tuším, jeden rok taky bylo.)
Jinak dnes Tereza velmi dobrá, ale očekávala jsem, že se bude více vlnit, boky měla poměrně tuhé.
Matina – další kabaretní číslo s minimem tance, bylo to nesourodé a kalhoty tomu taky nepomohly.
Mirai – nejlepší na celém čísle byla Tereza, kterou mám fakt ráda (přestože šaty jí moc neseděly), Mirai matný a neviditelný.
Jan – snad poprvé se mi opravdu líbili (to jsou ty poctivě taneční choreografie), ale nelíbila se mi hudba
Tomáš – óchala jsem si. Jestli vypadne před finále, budu neskutečně naštvaná.

5
Jana
Reagovat

Za me finalova trojka Tomas, Tereza, Honza a pak mi bude asi jedno, kdo vyhraje… Bojim se, ze Tomas vypadne pred finale na ukor fararky :-(((

6
Bezík
Reagovat

@Jana: To spíš Tereza, Tomáše a Honzu bych viděl jako celkem jistého. Tereza by ale musela obě další kola nejspíš vyhrát (což je ovšem možné).

7
Jana
Reagovat

A koukam, ze Terezu P. uvidime jeste minimalne priste…

8
Jana
Reagovat

@Bezík: ja si porad myslim, ze Tomas tolik fanousku nema, ale rada se budu mylit…

9
Litocha
Reagovat

@Bezík: Já si netroufám tipovat. Tereza to na diskuzi dost slízává za prkotiny, ale pár křiklounů nemusí nic znamenat, navíc jí plusové body nahání oblíbený Dominik.
Já zase nechápu popularitu Miraie. Ne že by nebyl docela sympatický, ale znatelně přesluhuje. Podle mě má finále (a myslím, že i celkové vítězství) jisté jen Jan, zbylá dvě místa může obsadit kdokoliv.
Příště se ukáže. Moc bych se divila, kdyby na posledních dvou místech u poroty neskončili Mirai a Martina. Pokud i přesto nevypadnou, musí mít masovou podporu a eventuálně by mohli být ve finále oba (ani na to nechci pomyslet).

10
Litocha
Reagovat

@Jana: Taky se bojím. Už se stalo, že ani první místo u poroty nepomohlo. Navíc ho vůbec nemá jisté.

11
orchis
Reagovat

Mně se dnes líbilo přesně to pořadí, které vzniklo po bodování poroty. I když se opakuji, tuto trojici bych brala do finále, které by tak bylo pestré a nabité různorodým pojetím tance.
Dnes se mi Tereza líbila méně (souhlas s Litochou a tvrdšími boky :-) ).
Při tanci Honzy Ciny a Andrey se ke mně dnes snad poprvé dostala nějaká emoce, mělo to atmosféru, styl, pěknou choreografii.
No, ale pak přišel Tomáš s Kristýnou, a tedy… to bylo něco. Pro mě pastva pro oči. A ten Hotel California? Třešnička na dortu :-)

12
orchis
Reagovat

Jinak dnešní společná spolupráce s patrony byla zajímavá. A Marek Zelinka byl v té choreografii a nápaditosti docela rozpoznatelný.

13
orchis
Reagovat

Stejně tak se mi líbilo i úvodní vystoupení profesionálů.

14
orchis
Reagovat

@Jana: v jedné z dřívějších řad převzala Eva Krejčířová po Ladislavu Vízkovi Ondřeje Banka a došla s ním až do finále..

mám Terezu Bufkovou moc ráda, ale tedy raději bych, aby se do finále dostali jiní :-)

15
orchis
Reagovat

Už jen poslední poznámka… snad se Zdeněk Chlopčík do příště uzdraví.

16
Rendy97
Reagovat

@Litocha:
No, ona Černochová dost propadá i v anketě Novinek, jak se Vám líbil dnešní tanec. Což taky nemusí nic znamenat, ale je jediná, která předvedla fajn tanec a nesetkalo se to s odezvou.

Popularitu Vernera bych btw nepodceňovala. Navíc zatímco Cina i on získávají body i při rozhovorech, Černochová přesně naopak.

17
Violete
Reagovat

@orchis: Uvodni vystoupeni bylo top. A na zaver, jak vytahnuli vozickare nahoru, take skvely napad.

18
Jana
Reagovat

@orchis: jojo, pamatuju… Mam Kamilu Tomankovou hodne rada, ale m Ondrovi mi vic sedla ta Eva…

19
Jana
Reagovat

A to mi pripomnelo, ze jeste nikdy v triclennem finale nebyli tri tanecne nejlepsi, vzdycky tam bylo popularni drevo (i kdyz prave Ondra z nich byl nejroztomilejsi).
Na druhou stranu, ani obrovska popularita 3v1 nepomohla Arichteve k finale…

20
Rendy97
Reagovat

@Jana: V pripade posledniho rocniku se da rict, ze tam tri nejlepsi byli: Kubarova – Ruml – Vagner. A i kdybychom pripustili, ze do TOP3 tanecne patrila Soukalova (ovsem v nekterych kolech skutecne byla horsi nez zminovani), tak… nikdo z tech tri finalistu nebyl popularni drevo.

21
Iv. Sa.
Reagovat

Kéž by do finále došly včerejší medailové pozice, ale kombinace sepsutí Miraie porotou a pak krásné čtyři sedmičky za jeho bezpohlavní výkon /spolu se základnou předpokládaných hudebních fanoušků, přeci jenom Slavík ve zlatě má podporu ochotných hlasovat velikou/, mi trochu bere spravedlivý vítr z plachet. Farníky, pravé i domácí /a něžné cukrbliky/, bych také nepodceňovala. Zatím mají do příště šanci, dle mého laicky diváckého soudu, všichni, na to se snažím připravit ;-)

22
libena
Reagovat

@Violete: já jsem teda měla strach, mě už to připadalo hrozně nepřirozené jak byli vozíčkáři tak vysoko. stačilo by metr nad zem ;-)

23
Jana
Reagovat

@Rendy97: Jojo, mas pravdu, na to jsem zapomnela…

Iv.Sa.: At mu klidne daji sedmicky, kdyz tem ostatnim daji vic :-)

24
Lady XL
Reagovat

Obávám se, že Mirai má velkou základnu fanoušků a i když se lepší, stejně mu ten postup nepřeji. Pro mne je nudný, pohybem, výrazem. Jenže ti fanoušci… :-(. Farářka – obávám se, že jí budou fandit starší diváci, kteří – neznají Vernera z krasobruslení, kteří – neznají a není jim sympatická Tereza Č., kteří – nezkousnou gaye Honzu…. Zato uslintávají nad diblíkovským povídáním farářky.
Pro mne jsou favoriti – Verner s Černochovou. Honzu trochu nemusím, pro mne dělá ta čísla moc teatrální, víc jde do sóla na úkor partnerky, vše na efekt, ve dvojici není tak dobrý (i když je jinak vynikající). To zmiňovaní Tomáš s Terezou fakt víc tančí a prostě se mi na ně lépe kouká.

25
Violete
Reagovat

@libena: On to byl ale právě takhle skvěle vymyšlený scénografický moment, metr nad zemí by to nebyl ten patřičný efekt. A já věřím, že si to i vozíčkáři náramně užili. Jinak jsem ráda, že Verner rumbu tak skvěle vystřihnul, už se do toho dostává se vším všudy a doufám, že ho finále nemine. Moc bych mu to přála.

26
Jana
Reagovat

@Lady XL: ja vcera jeste jednou koukala na to Honzovo tango a kdyz clovek prestane vnimat to jeho herectvi, tak tanec samotny nic moc… Strasne vysoke, poskoky atd :-( a navic k tomu nesla ta hudba, ty devitky od tanecnich porotcu uplne nechapu :-( a hlavne by me zajimalo, co provedl Tomas Kunesovi… Uz minule ho dost srazil, ted taky desitku nevytahl… :-(

27
J.
Reagovat

@Jana: Dovolím si trochu oponovat, Arichteva by za normálních okolností ve finále byla. Ale tehdy se vymyslel „tanec na poslední chvíli“ a ten jí odstřelil. Všechny hlasy, co dostaly za celý týden se smazaly a během posledního tance, kdy tancovala v rozstřelu s Davidem Svobodou, se znovu posílaly hlasy. A tam jí David porazil, o kolik hlasů to tehdy bylo se už nikdy nedozvíme, ale k Veronice to nebylo úplně fér. Celkově byly i Michalem i sympatičtější a choreograficky nápaditější pár, než pár Svoboda/Lálová.

28
Jana
Reagovat

Mirai skoncil??? Na FB se louci, ze je cas vratit se tam, kam patri…

29
Jana
Reagovat

@Jana: pry C+… toliko k reinfekcim…

30
Lady XL
Reagovat

.Ano, teď jsem to taky četla. Mirai má Covid. No takovýto konec v SD mu nepřeji. Upřímně ale, docela jsem to čekala, když zkoušel s nakaženou tanečnicí, i když to nevěděli. @J.: Souhlasím, tehdy jsem se také divila, že Arichteva vypadla. Ale já si stejně myslím, že neměla takovou fanouškovskou základnu. Těch fanoušků 3v1 není až tak moc a hlavně tady šlo o hlasování jen pro ni a ne pro jejich pořad. Osobně mi taky není úplně sympatická, ale fakt byla tehdy lepší.
No teď to bude ruská ruleta – kdo se objeví pozitivní? Aby nakonec nevyhrála farářka jen proto, že zbyde jediná zdravá :-(…. (žert). Hlavně ať jsou všichni zdraví!

31
Lukša
Reagovat

Ještě můžeme mluvit o štěstí, že to zatím skáče po těch, jejichž osud byl tak jako tak už nahnutý. Doufejme, že to byl poslední případ v letošní StarDance a hlavně že o vítězi rozhodnou tanec a sympatie a ne dvě čárky na kousku plastu.

32
Bezík
Reagovat

A co to bude znamenat ? Zůstane počet kol jen se nebude teď vypadávat, nebo se soutěž zkrátí o kolo ?

33
Lukša
Reagovat

@Bezík: Žádná TV si jakékoli zkrácení v průběhu pořadu nemůže dovolit. Takže se nebude vypadávat. Vůbec by mi ale nevadilo, kdyby se třeba vrátila Andrea :-) Něco takového ale hádám pravidla neumožňují.

34
Bezík
Reagovat

@Lukša: Taky by mohlo být finále jen ve dvou, jako to bylo dříve.

35
Lady XL
Reagovat

Tak jak jsme tušili, měl Mirai silnou základnu fanoušků. Píší, že nemocné tanečnici chodí nenávistné komenty….., že za to může.

36
tynka
Reagovat

Ahoj, mám dotaz. Byly už někdy v historii naší StarDance zveřejněny po konci soutěže výsledky diváckého hlasování ze všech kol? Dost by mě totiž zajímalo kdo dostal kolik hlasů a jaké bylo pořadí diváků v jednotlivých kolech. A pokud to nikdy zveřejněno nebylo, tak nevíte proč to nezveřejní ani až soutěž skončí? Myslím totiž že by to mohlo být velmi zajímavé.

37
Rendy97
Reagovat

No, ono to predikce dost staví na hlavu, že prý Hlaváčková vypadla doslova o pár hlasů. Dokonce se v rozhovoru zamýšlela, že to mohlo rozhodnout to, že ten večer ji nehlasovali výjimečně blízcí, kteří byli na místě.

A pokud by ty rozdíly měly být titěrné, resp. letos se obecně hlasovalo málo, tak v podstatě skutečně může vyhrát i ta farářka.

38
Bezík
Reagovat

@tynka: Nebyly a nebudou. Zakazuje to licence pořadu zakoupená od BBC.

39
tynka
Reagovat

@Bezík: To nechápu proč. Hlasy posílají diváci a jsou to jejich hlasy, tak by měli mít právo vědět jak hlasování vypadalo.

40
Bezík
Reagovat

@tynka: Ptej se autorů pořadu – licence. Ale je to tak prakticky ve všech takových „reality show“, kde se posílají hlasy. Co se diváků týče, nejsou to jejich hlasy. Jen tvůj hlas je „tvůj“, proč bys měla vědět jak hlasovali ostatní ? Asi to má za cíl zabránit různým manipulacím, třeba kdyby se vědělo, že v prvních kolech je relativně málo hlasů, mělo by pro někoho smysl pokusit se cíleně ovlivnit hlasování.

41
Jana
Reagovat

Jinak mluvci nekde zminovala, ze vyrazovat se bude…

42
Bezík
Reagovat

@Jana: Tak pak už tedy zbývají jen dvě varianty, bude o jedno kolo méně nebo finále bude ve dvou párech, jako dříve.

43
Prochor
Reagovat

@Bezík: Podle mně je logika věci v tom, že uveřejnění hlasů během soutěže by ovlivnilo další hlasování. Stejně je to i v Superstar. Ale souhlasím, že diváci mají právo znát hlasování v jednotlivých kolech až soutěž skončí. Tak to bylo i v některých řadách Superstar. Ale například v řadě s Emmou to bylo myslím proto, že nějaké médium uveřejnilo výsledek před vyhlášením vítěze a vznikly pochybnosti o férovosti hlasování.

44
Tomáš
Reagovat

Taky koukám, i když to neprožívám tolik jako SuperStar. Mým favoritem byl Godla ale ten bohužel vypadl. Z těch co tam zbyli ani nevím komu to přát. Miraiovi jsem nefandil takže jeho vypadnutí je mi jedno. Cina mě celkem irituje, přijde mi ještě afektovanější než Pavlovčin v SS, Verner mi přijde docela nevýrazný a nudný, Černochovou nemám rád, ta je tam u mě nejméně oblíbená ze všech, tak já bych výhru přál snad vážně té farářce, která je docela pohledná a sympatická. :-D Ale podle dosavadního průběhu farářka určitě skončí 4. a zbylí tři si to střihnou o vítězství. Asi vyhraje Cina nebo Verner, Černochová snad ne.

Přidat komentář