Florbalisté i florbalistky Česka vyběhnou k utkáním na MS v nových dresech

České reprezentační florbalové výběry mužů i žen budou na nadcházejících šampionátech bojovat ve zbrusu nových dresech! Moderní a pohodlný design přinesl řadu nových prvků. Třeba  podle uživatelů si  zachoval  tradiční vzhled i barevné zpracování.

Jak říkám...

„Pokračujeme v barvách, které používáme od roku 2018, ale nyní hledíme dopředu. Silné svislé pruhy odkazující na historické dresy z MS 1998 nyní vystřídal jemnější moderní vzor, který se poprvé objevuje na obou variantách dresů. Vůbec poprvé mají obě sady monochromatická loga našich partnerů, čímž jsme společně udělali další krok k větší vizuální čistotě národního dresu,“ přiblížil na svazovém webu změnu dresů prezident Českého florbalu Daniel Novák.

Premiéru si obě barevné varianty odbydou na mistrovství světa žen v Uppsale a mužů v Helsinkách. Na produkci nového odění národních výběrů se podílela společnost Puma, která je oficiálním partnerem Českého florbalu.

Poslední výrazná změna vizuální podoby českých dresů české florbalové reprezentace proběhla ve zmíněném roce 2018, která byla nejvíce vidět u červené varianty, kde byla použita tmavší barva.

Dresy byly představeny na setkání zástupců medií s vedením českého florbalu a fyzicky přítomných nebo telemostem přenášeným trenérů a hráčů obou reprezentací.



(Petr Skála podle zprávy uveřejněné na svazovém webu, SportovníListy.cz, foto: Petr Skála)

Seminář ČFOKK – Okinawa Kobudo

16.4.2024 08:10:08

Okinawa Kobudo je velmi staré bojové umění z ostrova Okinawa, které vzniklo oddělením od Karate, a tak karate se stalo systémem boje beze zbraně a kobudo systémem boje se zbraněmi. Tyto zbraně v m...