Celebrity

27. listopadu 2021 04:30

Žaneta Dernerová

Tomuhle kolouškovi padla Jasmina Alagič k nohám. Co na to řekne její manžel Rytmus?

ČESKO SLOVENSKO MÁ TALENT IX (13) – Dalibor Slepčík zpívá Jasmině

Moderátorka Jasmina Alagič Vrbovská se rozzáří, jakmile se Dalibor Slepčík objeví v zákulisí talentové soutěže. Správně ho už jen podle vzhledu tipuje na zpěváka zamilovaných ploužáků. To ale ještě netuší, jak moc z něho bude v rozpacích. Až se jí z něho podlomí kolena.

Dalibor Slepčík není pro jednoho člena poroty talentové show neznámou tváří. Jakmile se představí, Marta Jandová se zarazí a jen na něho nevěřícně kouká. „My se známe,“ odpovídá Dalibor na Martinu nevyřčenou otázku. Dianu Mórovou hned zajímá, kde se potkali. „Už jsem ho jednou v mým životě hodnotila,“ vysvětluje Marta. „Ale to ti bylo asi čtyři a půl,“ dodává překvapená zpěvačka.

Dalibora totiž v jeho patnácti letech přihlásil otec do SuperStar. „Došel jsem tam až do finále. Sám jsem tomu nerozuměl, protože jsem odmalička hrál jenom fotbal. Takže jsem se divil, že jsem se dostal takhle daleko,“ netají se Dalibor, který se po skončení soutěže vrátil k futsalu. Dokonce se mu v něm daří natolik, že podepsal i profesionální smlouvu v první lize v Teplicích.

„Ale zpěv miluju. Hudba je můj život,“ říká Dalibor, který v show Česko Slovensko má talent zazpívá zamilovaný song od Caluma Scotta You Are The Reason. Už při prvních jeho tónech jde Jasmina Alagič do kolen a rozněžněle si pokládá hlavu na rameno Davida Gránského.

Jasmina Alagič je Daliborem zcela okouzlena

Čím déle fešný mladík zpívá, tím více zamilovaně se na něho Jasmina dívá. „Jeee,“ kouká na něho jako na svatý obrázek. „Ježiš, on je úžasný,“ nepřestává, až ji David trochu utne slovy: „Jasmino, uklidni se. Vždyť by mohl bejt tvůj syn,“ zpraží ji.

Jasmina není jediná, komu nejde Dalibor z hlavy. „Já lidem nezávidím, ale o to víc jim nepřeju,“ hodnotí jeho výkon svým typickým humorem Jakub Prachař. Okouzlená Jasmina si ale nedá pokoj a v zákulisí Dalibora poprosí, zda by jen pro ni nezazpíval nějaký ploužák. Sami se podívejte, jak mu nakonec padne doslova k nohám.

„Já chci jít na tvůj koncert!“ říká posléze uchvácená moderátorka. „Ty máš tak krásnou barvu hlasu, že se až vracím do svého teenagerovského věku,“ vyznává se mu Jasmina. V archivu na iPrima.cz se podívejte na Daliborovo vystoupení, kterým by krásnou manželku rappera Rytmuse klidně sbalil.


Přečtěte si také

Horoskopy dle zvěrokruhu

Beran 9. 5. 2024

Berani, dnes můžete být požádáni, abyste zpomalili. Ať už to přijde v podobě pokuty za překročení rychlosti nebo odřeného kolena, když zakopnete, musíte tomuto poselství naslouchat. Klíčové pro vás nyní je, abyste v důsledku tohoto zpomalení nepropadali přílišným emocím. Vězte, že je to pro vaše vlastní dobro. Nestěžujte si na to, prostě to udělejte.

Celý horoskop pro dnešní den

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost ⑱

Partnerský horoskop
Partnerský horoskop

Partnerský horoskop

Jste si souzení? Zvolte znamení a zjistěte, jestli vám hvězdy přejí.