Jessica Alvesová se rozhodla pochlubit svou zeštíhlenou figurou na sérii fotek v bílém, což je barva, která rozhodně nikomu neodpouští ani deko navíc. Je sice otázkou, jaká je realita a jak moc do výsledných fotek zasáhly dodatečné úpravy grafiků, zdá se však, že operace žaludku má na někdejšího Kena pozitivní dopad, a Jessica se dnes skutečně pyšní vosím pasem. V bělostných šatech a s květinami v rukou vypadala téměř jako nevěsta.

A je pravdou, že právě svatební zvony jsou tím, po čem tato přešitá dáma touží nejvíce na světě. Od konce letošního léta dokonce natáčí vlastní reality show s názvem Love Me Gender: Everyone Deserves A Bit Of Love In Life, v níž si Jessica hledá partnera na celý život. Muže, který ji odvede k oltáři… a který z ní konečně udělá matku. „Každý si zaslouží lásku ve svém životě. Já s tím jen potřebuji trochu pomoct. Je to jiné randit jako žena,“ stýskala si pro serveru MailOnline.

VIDEO: Jak na tom byl umělý „Ken“ Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze?

Video
Video se připravuje ...

Jak tom byl umělý "Ken" Rodrigo, současná Barbie Alvesová s penisem po operaci v Praze? Markéta Reinischová, Aleš Brunclík

Možná potenciálního partnera osloví právě takovýmito novými sexy fotkami, na nichž pózovala například v bílém obleku doplněném zlatým páskem a náhrdelníkem, jehož cenu se neodvažujme ani tipovat, anebo polonahá, překrývajíc si svá obří ňadra rukama. V dalším snímku pózovala s rudou růží v ruce a v bílé háčkované róbě. Jinde zase na sebe strhávala pozornost v zářivě růžovém tylovém kompletu s průsvitnou sukní, která ukazovala její štíhlé nohy, anebo ve starorůžových šatech s rozparkem doplněných diamantovým chokerem.

Na tyto snímky se můžete podívat do naší galerie a posoudit sami, jak jí tato proměna svědčí. Jessica je každopádně spokojená, byť si k vysněné figuře nevypomohla poctivým cvičením či úpravou jídelničku, ale zmenšením žaludku o neskutečných 80%. Trochu to připomíná doby, kdy si ještě  Rodrigo nechala odsát tuk a ze silikonu vymodelovat na břiše pověstný „pekáč buchet“, díky čemuž vypadala spíše směšně, nežli jako namakaný svalovec...

Fotogalerie
128 fotografií