20 filmových a seriálových novinek (nejen) z Netflixu na víkend

Foto: Příchozí (Paramount Pictures), Otec (Lionsgate), Tenhle příběh je pravda (Netflix)

Netflix v týdnu uvedl rodinný snímek Chlapec, kterému říkají Vánoce, režijní debut Halle Berry Modřiny nebo hvězdně obsazenou minisérii Tenhle příběh je pravda. HBO GO nově láká na komedii 8bitové Vánoce z dílny HBO Max, akčního Konga: Ostrov lebek nebo Příchozí od režiséra letošního hitu Duna. Výborné novinky také najdeme na prémiových službách, ať už jde o Shyamalanův horor Čas, Rozhněvaného muže Jasona Stathama nebo Wanovo Zhoubné zlo.

8bitové Vánoce

Zábavný příběh plný dětských dobrodružství se odehrává na předměstí Chicaga na konci 80. let minulého století. (HBO GO)

Croodsovi: Nový věk

Po mnoha našlapaných kilometrech a řadě příjemných i nepříjemných zážitků Croodsovi našli nové místo k životu. Mělo jen jednu nevýhodu. Žila na něm jiná rodina – Lepšíkovi. (O2TV)

Čas

Pro rodinu s dvěma malými dětmi to měla být dokonalá dovolená. Na první pohled pláž v tropickém ráji opravdu nemá chybu. Na druhý pohled už to tak ideální není. (O2TV, Google Play)

Do hloubky: Zmizení Birgit Meier – minisérie

Birgit Maier zmizela v roce 1989. Vyšetřování případu dlouho maří policejní přešlapy, ale Birgitin bratr neúnavně pátrá po tom, co se jí doopravdy stalo. (Netflix)

Chlapec, kterému říkají Vánoce

Odhodlaný Nikolas se při hledání svého táty dostane do kouzelné země, kde potká elfy i svůj osud. Domů se vrátí s darem naděje. (Netflix)

Jack Reacher: Poslední výstřel a Nevracej se

V tomhle vzrušujícím thrilleru je bývalý vojenský policajt přizván k vyšetřování odstřelovače obviněného z pěti vražd a stane se součástí nebezpečné hry kočky s myší. (Netflix)

Jigsaw

Ve městě přibývají otřesné vraždy, které vyšetřovatelům pořádně zamotají hlavu. Všechny důkazy totiž nasvědčují tomu, že je spáchal vrah, co už je dávno po smrti. (Netflix)

Kong: Ostrov lebek

V roce 1973 po skončení války ve Vietnamu vládní agent Bill Randa najímá bývalého leteckého specialistu Jamese Conrada, zkušeného stopaře, aby vedl expedici na zmapování nedávno objeveného ostrova Skull Island. (HBO GO)

Modřiny

Před lety schytala ponižující porážku v ringu. Teď má tahle MMA zápasnice poslední šanci dát si život do pořádku – vrací se k ní totiž syn, kterého kdysi opustila. (Netflix)

Otec

Oscarový Anthony Hopkins hraje v dojemném dramatu osmdesátníka, jehož zasáhla Alzheimerova nemoc. Přestože ho starostlivá dcera přesvědčuje o opaku, sám si odmítá připustit, že se o sebe již nedokáže postarat. (O2TV)

Příchozí

Když po celém světě přistanou tajemné vesmírné lodě, je sestaven elitní tým v čele s odbornicí na lingvistiku Louise Banksovou. (HBO GO)

Rozhněvaný muž

Jaké tajemství skrývá nová posila bezpečnostní firmy? Kdo je vlastně tajemný H. a jakou má minulost? Tohle bude pro Los Angeles dlouhá noc… (O2TV)

Rozsvítit noc – 1. část

V osmdesátých letech řeší ženy z oblíbeného japonského klubu ve vykřičené čtvrti Tchaj-peje žárlivost, rozchody, lásku i přátelství. (Netflix)

Sněžný kluk

Osiřelá divoška a její legrační kamarádi pomáhají uprchlému yettimu vrátit se přes celou Čínu domů do Himálaje. V patách je jim ale neodbytný lovec. (Netflix)

Star Trek: Do neznáma

Hvězdnou loď U.S.S. Enterprise, která je vyslána na záchrannou výpravu do nejvzdálenějších koutů vesmíru, přepadne nelítostný Krall, zapřisáhlý nepřítel Federace. (HBO GO)

Tenhle příběh je pravda – minisérie

Šílená noc s bratrem ve Filadelfii dostane světoznámého komika do šlamastiky, ze které zoufale hledá cestu. V sázce je víc než jenom jeho kariéra. (Netflix)

Vládci vesmíru: Odhalení – 2. část

Katastrofální bitva rozbila Eternii na kusy a Teela a její překvapiví spojenci teď musí zabránit zániku vesmíru. Pokračování klasiky z 80. let. (Netflix)

Vysoká čokoládová – 1. řada

Osm profíků studuje pod dozorem slavného čokolatiéra umění přípravy čokolády. Být nejlepší a dostat životní šanci ale může jenom jeden. (Netflix)

Zabiják & bodyguard

Bodyguard, co se rád řídí heslem „nuda je nejvíc“, musí ochránit nevyzpytatelného zabijáka, který je klíčovým svědkem v procesu proti brutálnímu diktátorovi. (Netflix)

Zhoubné zlo

Režisér James Wan se tímto novým originálním hororovým thrillerem Zhoubné zlo vrací ke svým kořenům. Film líčí osud ženy, která trpí šokujícími vizemi brutálních vražd. (Google Play)

Pokračuj na víkendové tipy z minulého týdne