Serie A - preview 14. kola: Inter vyhrál, co Neapol a AC Milán?

26.11.2021, 10:50, aktualizováno 28.11.2021, 08:29
Previews
Lorenzo Insigne (© AFP)
Inter Milán si včera na své konto připsal tři body a nyní čeká na to, jak dopadnou dva dosud nejlepší týmy soutěže - Neapol čeká náročný duel proti Laziu, AC Milán se zase bude muset popasovat se Sassuolem. AS Řím přivítá Turín, vedle toho se bude hrát na dalších dvou stadionech...
Udinese Calcio - Janov CFC  (neděle 12:30)
Nedělní program 14. kola Serie A odstartuje duel domácího Udinese s Janovem. Větší motivaci vyhrát mají Ševčenkovi hosté, kteří jsou přímo namočeni do sestupových vod, ale ani domácí nemohou se svým postavením být spokojení.

Udinese překvapivě zdolalo Sassuolo, ale v minulém kole na to navázat nedokázalo. Opět zaplulo do vod průměru, kde utápí negativně vyznívající sezonu. S turínskými "Býky" sice "Zebry" bojovaly statečně, ale zabraly až pozdě a Turín si těsnou výhru 2:1 dokázal pohlídat. Jednalo se už o pátou porážku Gottiho týmu, která jej odeslala až na současné patnácté místo.

Udinese má velkou potíž v obraně, protože ani jednou za posledních deset kol se mu nepovedlo udržet čisté konto. Nemůže se ale na rozdíl od Janova vymlouvat na marodku, protože Gotti má k dispozici všechny hráče.

Grifům naopak stále schází Maksimović, Fares, Cassata nebo Criscito. I přesto můžeme vyhlídky trenéra Ševčenka hodnotit pozitivně. V prvním duelu jeho hráči sice prohráli s římským AS, ale dali mu pořádně zabrat. Celých 82 minut trvalo favoritovi, než svou snahu dokázal proměnit ve dva góly. Janov je po této porážce pořád až na 18. místě.
Udinese Calcio - pravděpodobná sestava:
Silvestri - Udogie, Becao, Nuytinck, Samir - Walace, Makengo - Molina, Pereyra, Deulofeu - Beto
Janov CFC - pravděpodobná sestava:
Sirigu - Biraschi, Vasquez, Masiello, Cambiaso - Sturaro, Badelj, Rovella - Galdames - Destro, Ekuban
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.80 - 3.57 - 4.90
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
AC Milán - US Sassuolo  (neděle 15:00)
Milánský gigant se může minimálně do večera posunout na první místo Serie A, pokud zvládne duel se Sassuolem. Před týdnem si Rossoneri připsali první porážku, nicméně stopy to nezanechalo, o čemž svědčí cenná výhra z Madridu na půdě Atlética.

AC tak stále živí naději na postup mezi šestnáctku nejlepších v Lize mistrů. V posledním kole bude hostit Liverpool a pokud zvítězí, zajistí si minimálně Evropskou ligu a v případě nerozhodného výsledku mezi Portem a Atléticem postup do osmifinále milionářské soutěže.

Na italské scéně se domácím daří, bez ohledu na porážku od Fiorentiny z minulého týdne. Za dobré výkony i předváděnou hru si vysloužil prodloužení smlouvy trenér Stefano Pioli a na San Siru by měl nově působit až do roku 2024! "Ohledně fotbalu mi nechybí vášeň, neustále se učím a snažím se přenést myšlenky na hráče. Jsem nadšen z toho, že mohu pokračovat v započaté práci. Máme dobré výsledky a chceme v tom pokračovat, cílem je vybudovat tým, který bude konkurenceschopný v každé sezoně," řekl v rozhovoru pro Milan TV.

Milán se po třinácti kolech přetahuje s Neapolí o první místo a zatím je vinou horšího skóre druhý. V neděli odpoledne přivítá na věhlasném San Siru nebezpečné Sassuolo, které tu letos v dubnu dokázalo získat všechny body. Obrat na 2:1 režíroval čtvrthodinu před koncem Giacomo Raspadori.

"Proti Sassuolu musíme být kompaktní, rychlí a přesní, zejména z technického hlediska. Ve Florencii jsme udělali chyby, které se podepsaly pod konečný výsledek, ale výkon byl dobrý. Ve středu jsme hráli jednoduše, aniž bychom ztráceli jednoduché balóny. Zítra budeme muset hrát efektivně. Sassuolo je kvalitní soupeř a porazit ho bude vyžadovat dobrý výkon," prohlásil Pioli.

Sassuolo letos předvádí nevyzpytatelné výkony a v tabulce je až na třináctém místě. Od senzační výhry na půdě Juventusu nedokázalo vyhrát a ve třech zápasech získalo jenom bod. Sassuolo se ale dokáže na zvučnější soupeře velmi dobře připravit a nepotvrzuje to jen poslední vzájemný duel na San Siru. I v minulých sezonách hráli Neroverdi vyrovnané partie, vždyť Milán naposledy slavil domácí vítězství před dvěma a půl lety.

Na milánské marodce stále zůstávají obránce Calabria, dále útočníci Rebić, Castillejo a nově i Giroud. Podobná situace panuje i v táboře hostů a kouč Dionisi musí oželet starty Obianga, Romagny, Bogy, Djuričiće, Goldanigy a potrestaného Fratessiho.
AC Milán - pravděpodobná sestava:
Tătărușanu - Kalulu, Kjaer, Romagnoli, Theo Hernández - Bennacer, Kessié - Saelemaekers, Díaz, Leao - Ibrahimović
US Sassuolo - pravděpodobná sestava:
Consigli - Toljan, Chiriches, Ferrari, Rogério - Magnanelli, Lopez, Berardi - Raspadori, Traoré, Scamacca
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.56 - 4.50 - 5.67
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Spezia Calcio - Bologna FC  (neděle 15:00)
Od tří hodin se na stadionu Alberta Picca představí Boloňa a bude chtít napravit týden starou porážku od Benátek. Rossoblu po třinácti kolech půlí tabulku a určitě nechtěji ztratit další body s týmem bojujícím o záchranu.

Spezia se v tuto chvíli drží mimo sestupové příčky, nicméně její náskok činí pouhé dva body. Pro Thiaga Mottu a samozřejmě celý klub je domácí zápas s Boloňou velkou příležitostí odrazit se k vyšším příčkám.

Poslední dobou to ze strany domácích nebylo zas tak špatné. Od října získala Spezia sedm bodů za dvě výhry a jednu remízu. Na domácí půdě se podařilo porazit Salernitanu s Turínem a remizovat s FC Janovem. Před týdnem ale Spezia vůbec nestačila na Atalantu, které podlehla divokým výsledkem 2:5.

Již zmíněnou porážku utrpěla i Boloňa, přitom Mihajlovićův tým, který je postaven na mladých hráčích, dokáže produkovat velice dobrý fotbal. Rossoblu v minulé sezoně se Spezií neprohráli - po remíze na stadionu Alberta Picca (2:2) doma zvítězili jasně 4:1.

Velkou ztrátou pro domácí je absence Gyasiho, který si odpykává karetní trest. Mimo hru zůstávají také Bourabia a Leo Sena. Také Boloňa necestuje do La Spezie v plné síle. Mihajlovićovi chybí zranění Kingsley, Schouten, De Silvestri a Skov Olsen. Sestava by ale měla vypadat podobně jako v předchozích zápasech s ofenzivní silou Soriano, Barrow a Arnautović.
Spezia Calcio - pravděpodobná sestava:
Provedel - Amian, Erlic, Nikolaou, Bastoni - Kovalenko, Sala, Maggiore - Verde, Nzola, Antiste
Bologna FC - pravděpodobná sestava:
Skorupski - Soumaoro, Medel, Theate - Orsolini, Dominguez, Svanberg, Hickey - Soriano, Barrow - Arnautović
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.16 - 3.42 - 2.30
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
AS Řím - Turín FC  (neděle 18:00)
Římané ukončili sérii tří zápasů bez výhry v minulém kole Serie A, v němž si poradili s janovským CFC. Kromě toho nedostali gól ani v Konferenční lize, což se jim teď bude náramně hodit. Na Stadio Olimpico totiž přijede hodně nepříjemný soupeř z Turína, jehož forma má vzestupnou tendenci.

Italská liga zatím nenabízí Římanům tak moc prostoru k optimismu. Jen v posledních deseti ligových utkáních prohráli polovinu a připsali si jen čtyři výhry. Na hlavu populárního portugalského stratéga se zase začala snášet vlna kritiky, kterou AS trochu utišilo až v minulém kole. Janovské CFC sice Římanům odolávalo víc než 82 minut, ale pak se střídající mladíček Felix Afena-Gyan předvedl v parádním světle a dvěma krásnými góly udělal Mourinhovi radost.

Ten mu ji vzápětí oplatil, když mu koupil mladíkovy vysněné boty za 800 eur a vesele mohl plánovat další duel Konferenční ligy. Ten AS zvládlo ještě lépe, protože se konečně probudilo duo střelců Zaniolo - Abraham. Spolu nasázeli tři branky ukrajinské Zarje a "Vlci" díky tomu postoupili ze skupiny, přičemž příště si mohou zajistit i první flek.

Teď je ale čeká náročný duel s FC Turín. A těžký bude hned z několika důvodů. Tím prvním jsou absence. Klíčový záložník Veretout totiž nesmí nastoupit kvůli kartám a Cristante s Villarem jsou nakažení koronavirem. K tomu Mourinhovi chybí Spinazzola a ideálně na tom není ani Calafiori. Turínské FC naopak postrádá Mandragoru, Verdiho, Ansaldiho a Rodrigueze.

Co mu ale nechybí, to je nadšení a jasný herní styl. Zdá se, že trenér Jurić byl pro "Býky" správnou volbou a po pomalejším startu se začínají rozjíždět. Hráči Granata momentálně působí na 11. místě, ale už tři duely z posledních pěti vyhráli.

Minule si poradili s Udinese a to díky ose Milinković-Savić - Bremer - Lukić - Brekalo, o kterou se Jurić opírá. Zvlášť srbský brankář pod ním udělal nesmírný progres a může za to především jeho neúnavný trénink, který se podle slov trenéra dá označit až jako maniakální.
AS Řím - pravděpodobná sestava:
Rui Patrício - Mancini, Smalling, Ibañez - Karsdorp, Pellegrini, Mchitarjan, El Shaarawy - Zaniolo - Šomurodov, Abraham
Turín FC - pravděpodobná sestava:
Milinković-Savić - Djidji, Bremer, Buongiorno - Singo, Lukić, Pobega, Aina - Praet, Brekalo - Belotti
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.74 - 3.92 - 4.74
Tip EuroFotbal.cz: 0
více informací
SSC Neapol - SS Lazio  (neděle 20:45)
Neapol musí zastavit mírný pokles formy, pokud nechce přijít o první příčku. Jenže ani s výhodou domácího prostředí nečeká Partenopei nic snadného, protože o body se zde bude prát někdo, kdo místní prostředí zná jako své body. Pod Vesuv se vrací trenér Sarri se svým Laziem.

Neapol čeká zatěžkávací zkouška, která znovu otestuje jak její charakter, tak její sílu. Partenopei stále ještě vedou ligu, ale soudě dle jejich posledních výsledků jim trochu dochází pára. A aby toho nebylo málo, tak se za jejími zády sešikovali vlci, kteří čekají na každé zaváhání. Spallettiho družina je přesto pořád vnímána jako jeden z hlavních uchazečů o mistrovské Scudetto.

A to přesto, že v posledních dvou ligových kolech uhrála jediný bod. Remizovala totiž s Hellasem a následně nestačila ve šlágru minulého kola na Inter. Druhý AC Milán však taky ztratil body, takže Neapol je pořád na čele, byť jen o skóre. A teď bude chtít zabrat, protože vzhledem k poslední pohárové porážce protáhla sérii utkání bez výhry už na tři.

Záležitost, která trenéru Spallettimu asi nedá spát, není jen otázka, jak se prezentovat na hřišti, nýbrž koho vlastně nasadit. V tuto chvíli totiž Partenopei trpí množstvím absencí a v mnoha případech jde o hráče základní sestavy. Mimu hru je hlavní bomber Osimhen, který vypadl na delší dobu po operaci v obličeji. Aspoň si Neapol může vyzkoušet, jaké to bez něj bude, až odletí na Africký pohár národů. Kromě něj nejsou k dispozici ani Politano, Malcuit, Anguissa nebo Ounas.

Neapol patří mezi nejméně oblíbené soupeře Lazia. Delší dobu byly zápasy mezi nimi vyrovnané, jenže poslední dobou se z nich stala poměrně jednostranná záležitost. Neapol vyhrála za posledních 16 vzájemných utkání rovnou dvanáct. Pro srovnání, stejný počet zápasů Neapol předtím vyhrála za předchozích 34 utkání v první lize, což dokonale demonstruje, jak moc se sem fandové Lazia těší.

Nehledě na to, že Lazio není zrovna v ideální formě. Evropská liga naštěstí jeho profil poslední dobou docela zachraňuje, ale pokud jde o italskou nejvyšší soutěž, tak v ní mají Biancocelesti co dohánět. Čtyři výhry z posledních deseti duelů fakt nejsou bilancí, na kterou by Sarri a spol. mohli být pyšní.

Na rozdíl od svého soka se trenér Sarri nemusí příliš strachovat o to, koho poslat na hřiště. Uzdravil se mu klíčový útočník Ciro Immobile a jedinou absencí zůstává obránce Adam Marušić.
SSC Neapol - pravděpodobná sestava:
Ospina - Di Lorenzo, Koulibaly, Rrahmani, Mário Rui - Fabián Ruiz, Lobotka - Lozano, Zieliński, Insigne - Petagna
SS Lazio - pravděpodobná sestava:
Reina - Lazzari, Luiz Felipe, Acerbi, Hysaj - Milinković-Savić, Cataldi, Luis Alberto - Felipe Anderson, Immobile, Pedro
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.88 - 3.73 - 4.16
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Empoli FC - ACF Fiorentina  (sobota 15:00)
Sobotní program 14. kola italské Serie A odstartuje napínavý duel dvou populárních týmů z jednoho regionu. Toskánské derby mezi domácím Empoli a návštěvou z blízké Florencie. Andreazzoliho tým stojí před náročným úkolem - zastavit bombera Vlahoviće.

Toskánské Derby dell’Arno odvozuje svůj název od mohutné řeky, na jejíchž březích stojí města Empoli a Florencie. Tahle rivalita ani tak nepochází z boje o tituly, jako spíš ze vzájemné blízkosti. Stadiony obou klubů jsou od sebe vzdáleny jen 27 kilometrů vzdušnou čarou a obě města spolu v historii sdílela mnoho společného. Zároveň byla ale diametrálně odlišná.

Zatímco Fiorentina se stala střediskem umění, filozofů, finančního světa, státníků a vrcholných politiků, Empoli bylo zpočátku jen římskou posádkou s neobvykle výživnou půdou. Dlouhou dobu bylo jeho jméno známé spíš proto, že dalo název jednomu druhu artyčoku. Což ve vás hrdost zrovna nevzbudí. A ve srovnání se slavnějším sousedem se Empoli nedokázalo výrazně prosadit ani fotbalově.

Trvalo mu poměrně dlouho, než se od svého založení v roce 1920 dokázalo dlouhodoběji etablovat mezi elitou. A vždycky mu jeho setrvání v první lize vydrželo maximálně pár sezon. Současný trenér Aurelio Andreazzoli ale ukazuje, že by se to tento rok mohlo změnit. Mladý a ambiciózní kádr totiž okupuje více než solidní dvanáctou příčku Serie A.

Teď ale Empoli stojí před náročným testem jeho odolnosti. V derby se totiž jeho hráči potkají mimo jiné se Saponarou a Vlahovićem, dvěma hráči s aktuálně skvělou formou. "Fialky" i díky nim naposledy skolily i AC Milán.
Empoli FC - pravděpodobná sestava:
Vicario - Stojanović, Tonelli, Romagnoli, Marchizza - Haas, Ricci, Bandinelli - Henderson - Di Francesco, Pinamonti
ACF Fiorentina - pravděpodobná sestava:
Terracciano - Odriozola, Milenković, Martinez Quarta, Biraghi - Bonaventura, Torreira, Castrovilli - Callejón, Vlahović, Saponara
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 3.88 - 3.72 - 2.00
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
UC Sampdoria - Hellas Verona  (sobota 15:00)
Sampdoria zvládla ukončit sérii tří porážek v řadě, která s ní vzhledem k jejímu umístění v tabulce docela nepěkně zamávala. V sobotu odpoledne ji ale čeká další náročný soupeř, který se opět dostal do formy. Do Janova přijede Hellas.

Tři porážky v řadě a skóre 2:8, to byl stav, ve kterém se Sampdoria ocitla před minulým kolem. Takže bylo potřeba, aby si konečně poradila a aby trenér Roberto D'Aversa měl zase trochu klidu na práci. To se Blucerchiati povedlo, protože v Salernu udrželi čisté konto a díky dvěma trefám z konce první půle si zajistili tři body.

Díky nim jsou nyní na 16. místě a aspoň trochu poodskočili sestupovému pásmu, které je ale pořád zatraceně blízko. Problémy musí trenér D'Aversa hledat hlavně v nefunkční obraně, která dostala už 25 branek. To je mimochodem čtvrté nejvyšší číslo v celé lize - jen čtyři týmy dostaly v téhle sezoně víc branek než Doria.

Do duelu s Hellasem půjdou domácí bez trojice zraněných hráčů, mezi něž patří Damsgaard, Yoshida a taky Vieira. Hellas naopak postrádá jen Frabottu s Ilićem.

Tým trenéra Igora Tudora patří k těm pozitivnějším překvapením dosavadního průběhu ligy, protože tráví listopad na skvělé deváté příčce. Co víc, na evropské poháry ztrácí klub z města milenců jen dva body! Tudor opravdu dokázal vtisknout svému mužstvu tvář a jasný herní styl, který Hellas udržuje i proti lepším týmům.

Jen za posledních pět duelů dokázal Hellas porazit Lazio i Juventus a navrch ještě remizoval s Neapolí. Minulé kolo pro něj bylo trochu vyčerpávající, ale nakonec i přesto vyhrál. Dokonce až v první nastavené minutě spustil obrovskou radost trenéra Tudora záložník Adrien Tamèze, který gólem na 2:1 pokořil Empoli.
UC Sampdoria - pravděpodobná sestava:
Audero - Bereszyński, Colley, Ferrari, Augello - Candreva, Ekdal, Adrien Silva, Thorsby - Quagliarella, Caputo
Hellas Verona - pravděpodobná sestava:
Montipò - Dawidowicz, Günter, Casale - Faraoni, Miguel Veloso, Tamèze, Lazović - Barák, Caprari - Simeone
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.88 - 3.44 - 2.59
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Juventus FC - Atalanta Bergamo  (sobota 18:00)
Juventus pokračuje ve škrábání se tabulkou vzhůru, ale v sobotu večer na něj čeká hodně těžká zkouška. Na trávníku Allianz Stadium se objeví Atalanta, která minimálně v Serii A opět nabírá formu. Oba kluby se ve šlágru kola navíc pokusí odpovědět na nedávné pohárové výpadky.

"Stará dáma" se opět prezentuje hodně nevyrovnanými výkony. Když už se zdálo, že si Allegriho systém sedá a že si Juventus konečně odpustil výpadky, tak byla série tří výher v řadě rázně ukončena. Turínský gigant se totiž představil v Londýně, kde v rámci předposledního kola základní skupiny Ligy mistrů sehrál duel s Chelsea. No, on to nakonec žádný duel nebyl, protože k tomu potřebujete vždycky dva protagonisty.

Juventus pro Chelsea nebyl v žádném směru soupeřem, o čemž kromě předváděné hry a minima šancí svědčí i skóre. Zápas skončil jednoznačným debaklem italského klubu v poměru 4:0 pro domácí. Náhle byly zapomenuty úspěchy ze Serie A proti Fiorentině i proti Laziu. Domácí scéna pro Juventus sice představuje jasné zlepšení a k dobru trenéra Allegriho přispívá i fakt, že jeho tým porazil dva vážné konkurenty, ale jásat jeho fanoušci ještě stále nemohou.

"Staré dámě" patří před rozehraným 14. kolem stále až osmá příčka, což je dost daleko od míst, na která byli fanoušci roky zvyklí. Nic samozřejmě není ztraceno, protože od příček Ligy mistrů dělí Juventus stále jen čtyři body. Horší je to na čele, protože na první Neapol spolu s AC Milán ztrácí Juve už 11 bodů.

Bianconeri oproti ligové konkurenci výrazně zaostávají především v útoku, respektive efektivitě. Zatímco týmy jako Atalanta nebo Inter už nasázely kolem třiceti branek, tak Juventus se stále drží na osmnácti vstřelených gólech. Pro celkový obraz, jen osm týmů v lize dalo doposud méně branek než hvězdný turínský velkoklub.

Tomu budou pro duel s Atalantou scházet Danilo, Bernardeschi a Ramsey, zatímco Paulo Dybala by se měl vrátit na hrot útoku od prvních minut. Hostující Orobici postrádají jen Gosense s Hateboerem.

La Dea má velký problém s Ligou mistrů, kde se mu zdaleka nedaří tak, jak by si její fanoušci představovali. Celek z Bergama, ač se nenachází v nehratelné skupině, nedokázal vyhrát už ve třech posledních utkáních a zvlášť jeho minulá remíza s Young Boys Bern mu hodně komplikuje postupové plány.

O postup ze skupiny si to tým trenéra Gasperiniho rozdá v posledním kole na přímo s Villarrealem, nad nímž musí bezpodmínečně vyhrát. Problémy by mohlo v tomhle duelu způsobovat Atalantě i prostředí, protože z Turína Atalanta nemá dobrý pocit. Aktuálně čtvrtý tým tabulky si ze stadionu Juventusu (to bylo ještě staré Stadio Comunale, které pod novým názvem nyní využívá městský rival) odvezl tři body naposledy v roce 1989!
Juventus FC - pravděpodobná sestava:
Szczesny - Cuadrado, De Ligt, Bonucci, Alex Sandro - Chiesa, McKennie, Locatelli, Rabiot - Dybala, Morata
Atalanta Bergamo - pravděpodobná sestava:
Musso - Tolói, Palomino, Djimsiti - Zappacosta, Freuler, De Roon, Maehle - Pašalić, Iličić - Zapata
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 2.13 - 3.65 - 3.54
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Venezia FC - Inter Milán  (sobota 20:45)
Obhájce Scudetta čeká souboj s nováčkem z Benátek a nic jiného, než tři body nepřipadá v úvahu. Nerazzurri mohou vytvořit tlak na AC Milán, ale na stadionu Pierluigiho Penzy si přeci jenom musí dávat pozor. Benátky nedávno porazily Fiorentinu, AS Řím nebo zvítězily v Boloni.

Benátky se po matném začátku zvedly a v posledních kolech zdaleka nepřipomínají ligového nováčka. Svěřenci trenéra Zanettiho se nebývale zvedli a v tabulce poskočili na pohodlnější čtrnácté místo. O minulém víkendu vůbec poprvé slepili dvě výhry v řadě a celkem neprohráli už tři ligové duely. Výhru v Boloni jim vystřelil jedinou brankou David Okereke.

V takové formě si věří i na Inter, se kterým se naposledy potkali před téměř dvaceti lety! Tehdy si Nerazzurri přivezli z Benátek remízu 1:1, což bylo velké zklamání. Vyhrát tam dokázali dokonce jen v roce 1995, navíc to bylo v jiné soutěži (Coppa Italia).

I navzdory této bilanci zůstává Inter obrovským favoritem. Milánští neprohráli osm soutěžních zápasů v řadě a v týdnu si zajistili postup do osmifinále Ligy mistrů - poprvé od sezony 2011/2012. Jistotu jim dala výhra nad Šachtarem Doněck i výsledek druhého utkání mezi Šeriffem a Realem Madrid.

"Jsme na dobré cestě v lize i v této soutěži. Nezastavujeme. V sobotu máme Benátky, takže budeme dál tvrdě pracovat a dělat, co po nás chce trenér. Musíme ale také dobře zregenerovat, protože venku to bude obtížný zápas," prohlásil po vítězném zápase se Šachtarem útočník Lautaro Martínez.

V italské Serii A patří Interu zatím třetí příčka za duem Neapol, AC Milán. Minulý týden se Interu povedlo porazit vedoucí Neapol 3:2 a stáhl tak manko na první příčku už jen na čtyři body.

Benátky budou bez dvojice Ebuehi, Maenpaa, jinak je zbytek kádru trenérovi Zanettimu k dispozici. Stejný počet hráčů chybí i na straně Interu, jmenovitě se jedná o stopera De Vrije a útočníka Sáncheze.
Venezia FC - pravděpodobná sestava:
Romero - Mazzocchi, Caldara, Ceccaroni, Haps - Ampadu, Vacca, Busio - Aramu, Henry, Okereke
Inter Milán - pravděpodobná sestava:
Handanović - Škriniar, Ranocchia, Bastoni - Dumfries, Vidal, Brožović, Çalhanoğlu, Dimarco - Lautaro, Džeko
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 9.15 - 5.38 - 1.36
Tip EuroFotbal.cz: 2
více informací
Cagliari Calcio - Salernitana Calcio  (pátek 20:45)
Serie A začne již v pátek večerním duelem na Sardinii, kam se dostaví Salernitana. Oba týmy hrají ve 14. kole o všechno, protože je to ideální šance odlepit se ode dna.

Cagliari hostí v pátek večer Salernitanu a vidí tohle utkání jako ideální příležitost konečně opustit současnou předposlední příčku, potažmo i celé sestupové pásmo. Aktuálně má tým trenéra Waltera Mazzarriho sedm bodů, stejně jako právě Salernitana, přičemž janovské CFC zatím shromáždilo jen o dva body navíc.

Po čtyřech porážkách může aspoň čerpat trochu naděje z minulého kola, v němž o dva body obralo Sassuolo. Na druhou stranu, Mazzarri stále pracuje spíš s torzem svého týmu, protože mu schází opory jako Ceter, Walukiewicz, Rog, Ladinetti, Farias nebo Godin. Hosté pro změnu přijedou hned bez šesti hráčů.

Celek ze Salerna obhospodařuje až poslední příčku v lize, na Cagliari ztrácí jen lepší skóre. Ve třech posledních utkáních Salernitana nedala ani jednu branku a se skóre 0:6 prohrála. Právě spolu s Cagliari má druhou nejhorší obranu ligy, dostala už 28 branek.
Cagliari Calcio - pravděpodobná sestava:
Cragno - Zappa, Carboni, Ceppitelli, Lykogiannis - Nández, Marin, Strootman, Deiola - Keita, João Pedro
Salernitana Calcio - pravděpodobná sestava:
Belec - Zortea, Gyömber, Gagliolo, Ranieri - L. Coulibaly, Di Tacchio, Kastanos - Bonazzoli, Simy, Ribéry
Kurzy sázkové kanceláře Tipsport: 1.86 - 3.63 - 4.68
Tip EuroFotbal.cz: 1
více informací
Tabulka před začátkem kola
 TýmZVRPSB
1.SSC Neapol13102126:732
2.AC Milán13102129:1532
3.Inter Milán1384132:1528
4.Atalanta Bergamo1374227:1725
5.AS Řím1371523:1522
6.SS Lazio1363425:2121
7.ACF Fiorentina1370620:1721
8.Juventus FC1363418:1521
9.Hellas Verona1354427:2219
10.Bologna FC1353519:2418
11.Turín FC1352617:1317
12.Empoli FC1351719:2516
13.US Sassuolo1343619:2015
14.Venezia FC1343612:1915
15.Udinese Calcio1335516:2014
16.UC Sampdoria1333717:2512
17.Spezia Calcio1332815:3111
18.Janov CFC1316617:269
19.Cagliari Calcio1314815:287
20.Salernitana Calcio13211010:287

Autor: EuroFotbal.cz

Komentáře (190)

Přidat komentář
10

11:52 Mitrovič v hledáčku Juventusu

Aleksandar Mitrovič z Fulhamu je jednou z vyhlédnutých posil pro italský Juventus. Diskutovat o možném transferu měl přímo v Londýně jeden z funkcionářů Juve Federico Cherubini, který v britské metropoli zůstal po nevydařeném duelu Ligy mistrů na Chelsea. Mitrovič má být jednou z alternativ pro případ, že by se Juventusu nepodařilo dotáhnout transfer Dušana Vlahoviče z Fiorentiny. (football-italia.net)

na tohle by se hodil jeden z těch vtipů "co si objednáš z Wishe vs. co ti přijde"

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, zase další odpad z ostrovů, ať ho pošlou žabožroutům a nezasírají s tím Apeniny, kurfaaaa.

Viděl si už All or Nothing?

Reagovat
10

Mám za sebou 2 díly, pouštím další. Co na to říkáš?

Reagovat
LesyJePan

https://fb.watch/9wEcyzKeQ9/

Najlepšia časť je toto

Reagovat
smazaný uživatel

Když jsem v prvním díle viděl, jak tam ti tři loupáci div nelezou CR do prdele, tak jsem se musel smát. Mám to za sebou komplet.

Celé se to v podstatě točí kolem Buffona, Chielliniho, Bonucciho, Ronalda a následně i Chiesy. A do toho tam hodně vystupují ti tři loupáci a pochopitelně Pirlo. U Nedvěda jsem si potvrdil, že mimo fotbalový trávník ho fakt nemusím, od chvíle viceprezidentování je pro mě svým chováním odporný. Bonuccimu už jsem tak nějak odpustil působení v Miláně, ale vím, že na to nikdy nezapomenu. Odpuštěno, nezapomenuto. Jestli je někdo, kdo může udržet DNA Juve, pak je to Chiesa. Vidět některé zápasové situace znovu bylo tak trochu sebemrskačství.

Celkový dojem? Hezky natočený, místy dobré fóry a potvrzení, že příchod třešničky na dort byla skutečně chyba, kterou ale nikdy nepřiznají. Paratici nejdřív v úvodu série mluví o té třešničce na dort, ale to, že se mu dort tou dobou už roztékal po rukama, to si začal připouštět časem. A když pak na konec sám připouští, že ty chyby leží i na nich, na vedení, a Nedvěd utrousí, že to je hlavně jejich chyba, jakože hráčů, tak jsem si jen řekl "ty seš ale čurák". Hlavně Paratici krásně sám potvrdil a vysvětlil, že to byl on, kdo s tím celým plánem na CR přišel přímo za Agnellim. Tím v podstatě obešel Marottu. Série mi jen potvrdila, že ty tři pány fakt nemám rád a oni tři jsou strůjci aktuální krize. Pirlo dělal, co mohl, co uměl, na co svými zkušenostmi aktuálně měl. Nejvíc mi je líto Buffona. Když vidím, jaké výkony vytahuje v Parmě, v kontrastu s Wojtěchem, tak je mi z toho hodně těžce u srdce. To, kam se fotbal aktuálně ubírá, což tam bylo taky vykreslené a o čemž se tam pak baví i Buffon s Pirlem, jen přiživuje moji chuť to přestat sledovat úplně.

Reagovat
10

Je skvělý vidět takhle do zákulisí, to bych si nikdy ani nedokázal představit. Pár let dozadu jsme byli rádi, že jsme vůbec měli kde koukat na zápasy. S tímhle pohledem to pak všechno vnímáš v úplně jiný perspektivě, víc smířlivě, s větší tolerancí. Přesně tak zpětně vnímám tu minulou sezonu a sere mě ještě víc, že to s Andreou nevyšlo.

Viděl jsem zatím 4 díly a už někdy po tom 2. jsem si jen znovu uvědomil, že mentalitu a osobnost Gigiho a Chiella se nám nepodaří nahradit možná 20 let, že se tam sešla fakt výjimečná generace a těch 9 titulů je něco naprosto famózního. Stejně tak Leo, ať má sám spoustu problémů, jeho mentalita je unikátní. Ta nová generace je úplně jiná a nemůžu říct, že by mi byla nějak sympatická.

Paolo je Paolo. Na mě takhle působil už jako hráč, vždycky byli hráči, který jsem měl radši. Ale to je nějakým nastavením a vnímáním toho vystupování, nikdo mu nemůže upřít, že to myslí upřímně a je to prostě jeho povaha, která je mezi těma kravaťákama v tomhle prostředí nutná, tak to je. Zároveň si myslím, že i on snad trošku zraje.

Reagovat
smazaný uživatel

I tak to vnímám s rezervou, protože nám ven stejně pustili jen to, "co chtěli", abychom viděli. Andrea mě taky mrzí. Ale Allegriho pragmatičnost jsem časem docenil víc a jsem rád, že je aktuálně v klubu. Doufám, že nedostane infarkt, protože s tím materiálem, co má k dispozici, to tak občas vypadá. Andrea se ještě vrátí, dřív nebo později se v Juve zase objeví. Navíc po celou sérii působí hodně uzavřeně. Říkal jsem si, že ho tak vykreslují, ale on to pak shrnuje i Buffon, že si Pirlo kolem sebe staví určitou hráz, nebo jak to říct, všechno se odehrává jen v něm samém. Může být zajímavou trenérskou osobností.

Chiello je fantastický člověk, což se mi po několikáté potvrdilo. O to víc se musím smát, jak tu jsou lidé, co ho nesnáší. Jak tam totálně vysměje McFeriho, to byla pecka. Nebo Leo jak tam na Fedexe "u jídla nemusíš pořád mluvit". V posledních dílech tam pak Chiello i Leo zmiňují právě tu skvělou generaci a jejich "fantastickou pětku" společně s Barzaglionem a Claudiem, hráči, na kterých duch klubu stál. S tou generací absolutní souhlas.

Nevím čím to je, ale takhle jsem Pavla nevnímal. Na hřišti jsem ho miloval. Už právě kvůli jeho entuziasmu. Ale pro mě jsou civil a působení na hřišti dvě naprosto odlišné pozice. Očekával jsem od něho větší dekorum, smířlivost, že právě dozraje. Ale vyloženě mě nasral, to jinak říct nemůžu. Chová se neadekvátně své pozici. Způsob, jakým se prezentuje při zápasech, jak nadává na všechny strany, ať už jde o Agnelliho, ostatní lidi kolem, rozhodčí, soupeře, pro mě to je dno, čtvrtá cenová. To už daleko přesahuje entuziasmus a vášeň pro hru. U něho se zrcadlí ten chtíč a posedlost Ligou mistrů, otevírá to jeho temnou stránku.

Reagovat
10

Max se musí hodně rychle probrat, jinak opravdu budeme ještě vzpomínat na Andreu, kterej měl 100x těžší podmínky s covidem, smůlou, zraněníma, nelidským kalendářem, nezkušeností atd. Na nic takovýho se Max vymlouvat nemůže a je to z jeho strany ještě mnohem horší než pod Pirlem, což bych nikdy v životě nečekal.

Já Paola na hřišti taky miloval, ale mimo něj jsem ho vnímal vždycky podobně. Zvlášť když byl mladší, pak se to zlepšovalo. Myslím, že časem ho nahradí Giorgone.

Reagovat
smazaný uživatel

Vloni to bylo dost o zraněných, covid ještě jakš takš, ale když si vezmu Dybalu, Chielliniho, Bonucciho, De Ligta, v podstatě to jádro.

U Maxe mě sere rozestavení. 442 je prostě špatně. Dneska už na 442 nejsou záložníci, hráči jako byli na přelomu století, už neexistují, vymřeli. I když naše záloha je mrtvá obecně už 4 roky. Na to trpíme nejvíc, na špatné rozestavení vázané na organizaci hry, protože nám pak vznikají ohromné díry. S Chelsea to byla vyloženě trapnost, co tam obrana předváděla. Musíme se nutně vrátit ke třem vzadu. Takhle to vypadá, že tam pořád někdo chybí.

O Chiellovi ve strukturách klubu nepochybuju. Ale nevím, jestli tou dobou budu sledovat fotbal. Ačkoliv racionálně směřování k Super lize chápu, tak to není něco, na co bych chtěl koukat. Globalizace zničila fotbalovou kulturu už teď. Držím se zuby nehty.

Co říkáš na los baráže? To bude ještě pořádná sranda. Možná s tím počítám až moc jasně, ale vycházím už z předpokladu postupu a souboj Itálie - Portugalsko bude dobrá bitva. Ale když se podívám, kdo na úkor jednoho z nich bude na MS, tak se mi chce smát i brečet zároveň.

Reagovat
10

Teď jsem viděl ten oběd Gigiho s Andreou, jak se baví o tý současný generaci...shrnuli to úplně stejně, jako to vidím já, jak to vidíme každý kolo za Juve

Reagovat
smazaný uživatel

jednoznačně, taky to podepisuju

Reagovat
GEGE

Co říkali?

Reagovat
10

Že tuhle generaci zajímají jen mobily a píčoviny na sociálních sítích, jinak jim je všechno u prdele. Zatímco pro jejich generaci byl fotbal, trénování a vyhrávání vším. Pirlo říkal, že ho vytáčí, když vidí před i po zápase hráče s mobilama v ruce.

Reagovat
Yanek

Dik

Reagovat
GEGE

Typické pro ty dnešní baletky no...ale v týmech kde je ještě ten zbytek starší generace bych čekal, že si s nima udělají pořádek...

Reagovat
10

Oni se asi snaží, to je z toho dokumentu dost vidět, ale naráží na to, ze ty mladší hráči to prostě nechápou, jsou úplně jinak nastavený...ne všichni samozřejmě, ale ten přístup vidíš i na hřišti

Reagovat
DelPiero137

To je fakt len o tejto generacii a tebou vymenovanych? To je skoda, tesil som sa na vacsie esa z nedavnej minulosti a nie dalsie PR pre toho Portugalskeho oneho

Reagovat
10

Ronaldo tam je minimálně. Je to o podstatě Juventusu.

Reagovat
smazaný uživatel

Já ho vnímal dost intenzivně, vypěstoval jsem si na něho silnou averzi.

Reagovat
10

Já ne, spíš naopak, ta jeho profesionalita a koncentrace je docela inspirativní. Načasování a okolnosti tomu přestupu vůbec nepřáli, je to škoda, že to takhle dopadlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Jako profesionála ho mám rád a budu se opakovat, pro mě je to dost možná vedle Messiho nejlepší hráč historie. Ale od začátku to bylo předurčené k neúspěchu. Paratici si nesplnil svoje domácí úkoly a poslal nás do kopru. Kdyby se Cristiano nerozkmotřil s Pérezem, tak ani nikdy nepřišel.

Reagovat
10

vidím to stejně, od začátku jsme se na tomhle shodli...škoda, že takovýho útočníka nedostal ten tým s Pogbou, Pirlem, Vidalem a spol.

Reagovat
Hlahart

Reagovat
smazaný uživatel

I přes ty dvě prohraná finále to byla sakra jízda a užíval jsem si ji. Nepatřím mezi ty, co by pro ně titul v LM znamenal "všechno". S odstupem času jsem za to období ohromně vděčný, i za tu skvělou partu kluků, oni ztělesnili význam týmovosti.

Reagovat
10

to rozhodně

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
smazaný uživatel

Není to PR pro něj, je to celkově o klubu, jak píše 10. Hlavně se to dotýká ale Chiella, Lea, Pirla, tihle tři dostávají nejvíc prostoru. Sem tam epizodky Kulu, De Ligt, McFeri... Pak je to o individuálním vnímání. Tím, že mě fakt někteří dlouhodobě vytáčí, tak jsem jejich přítomnost vnímal intenzivněji. Určitě stojí za to si to pustit.

Reagovat
10

Viděl si ty All or nothing z PL nebo z Toronta?

Reagovat
smazaný uživatel

Zatím ne, ale Toronto mám na seznamu. Chci určitě taky kouknout na Inside Borussia Dortmund.

Reagovat
10

Reagovat
Largo

Zrovna Mitrovice bych odpadem fakt nenazyval. Ten chlap ma opravdu cich na goly

Reagovat
smazaný uživatel

Za ty roky bys mohl vědět, jak se stavím k čemukoliv, co má přijít z ostrovů, nehledě na to, jak se to tam prezentuje. Ale budu radši mlčet a šoupat nohama, aby místní jednotce rychlého nasazení z PL nezvonilo v uších a nepřišla mi to patřičně nandat.

Reagovat
10

v lize, kde byl nejlepší střelec Matěj Vydra...minulou sezonu v PL dal 3 góly

Reagovat
Largo

Minulou sezonu byl celej Fulham k smichu. Ale jinak dooujodobe potvrzuje, ze goly davat umi. Za posledni ctyri roky jen jednou dal min jak 10 branek, tentokrat uz je na 21 za 19 zapasu. V repre 69 zapasu a 44 branek.

Jen potrebuje mit nejaky kvalitni nahravace. Coz by v Juve teda nemel.

Reagovat
10

právě...zakončil si to hezky, no

Reagovat
Largo

Reagovat
Largo

Nicméně to nijak nesnižuje jeho schopnosti kanonýra…

Reagovat
10

pro mě je to klasická lednová šílenost typu Bendtner, Anelka a další pokusy...

Reagovat
Nuno čomes

To v repre krásná bilance.

Reagovat
Largo

Reagovat
M11

!!! FORZA JUVE !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
zurix_new

Jak jinak https://www.irozhlas.cz/sport/fotbal/fotbal-italie-juventus-turin-ucetnictvi-pavel-nedved_2111271135_tat

Ale jestli teda Juve opět podvádělo a k tomu má ještě takové výsledky

Reagovat
smazaný uživatel

Šulini se zbavili Marotty a šlo to do kopru, to říkám od začátku. Sklízíme, co ti tři loupáci zaseli.

Reagovat
10

snad je všechny zavřou

Reagovat
10

jinak teda pokud budu mluvit vážně, tak tohle umělý navyšování kvůli FFP a účetnictví je docela běžný (viz trasa Milán - Janov ), dělá to víc týmů, pochybuju o tom, že se jim podaří prokázat něco nelegálního

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud jsou soupeři svéprávní, tak tohle nikdy nedovolí, protože kdybychom se zbavili těch dvou vizionářů, které tam kámoš Fabio nechal, tak nám to akorát pomůže a vrátíme se na vrchol.

Reagovat
10

no právě

Reagovat
smazaný uživatel

Takže dnes neprehra Atalanty ?

Reagovat
smazaný uživatel

To je tutovka, ne?

Reagovat
AngryPrd

Empoli - Fiorentina - ak toto nebol predany zapas, tak neviem fakt. Hanba !

Reagovat
Inter Eterno Amore

podal si?

Reagovat
AngryPrd

Jasne

Reagovat
M11

Samozřejmě Rabiot

Reagovat
10

Základní kámen

Reagovat
fRRR

Někdo solidní stream na Juve - Atalantu? Moje go-to stránky nefungujou...

Reagovat
fRRR

Reagovat
M11

Morata prosim dolu

Reagovat
10

Já prosím, ať ho někdo posadí do auta a odveze zpátky do Španělska

Reagovat
mastakillah

Duván

Reagovat
Dejwa

Držení míče moc nevyšlo

Reagovat
RKBoy

Juve na top4 nemá, ked som to písal pred začiatkom sezony, mnohí boli prekvapený, tento káder je hlavne po psychickej stránke úplne márny.

to čo Juve zdobilo v minulosti, pevná defenzíva a tá neskutočná zarputilosť spolu s ľadovým kľudom aj v hlbšom bloku sú dávno preč.. ono to samozrejme súvisí aj s upadnutou kvalitou, ale s týmto by mal aj tak Allegri hrať lepšie, resp. mať aspoň pozitívnejšie výsledky.

toto na súčasný Inter, Neapol, AC a Atalantu proste nestačí.

Reagovat
RKBoy

pardon za dva príspevky, nejak to zamrzlo.

Reagovat
RKBoy

Juve na top4 nemá, ked som to písal pred začiatkom sezony, mnohí boli prekvapený, tento káder je hlavne po psychickej stránke úplne márny.

to čo Juve zdobilo v minulosti, pevná defenzíva a tá neskutočná zarputilosť spolu s ľadovým kľudom aj v hlbšom bloku sú dávno preč.. ono to samozrejme súvisí aj s upadnutou kvalitou, ale s týmto by mal aj tak Allegri hrať lepšie, resp. mať aspoň pozitívnejšie výsledky.

toto na súčasný Inter, Neapol, AC a Atalantu proste nestačí.

Reagovat
10

Tak to ukazuje tabulka, kde je Juve aktuálně na 8. místě, to je realita

Reagovat
RKBoy

však len reagujem na tie diskusie pred sezonou ako vás z toho Allegri dostane, ako to bol hlavne Ronaldo čo vás herne brzdil (jeho workrate bol samozrejme mizerný), ale taktiež som písal, že jeho goly nahradíte len ťažko, a na to som sa dočkal odpovede, že sa to rozdelí medzi ostatních..

ked som písal, že Morata nie je dosť dobrý aby viedol líniu a že ťažil hlavne zo spolupráce s Ronaldom, nebola to pravda.. a dnes sa už väčšina fans Juve nevie dočkať jeho odchodu.

ale je fajn, že sa tu už konečne akceptuje realita a nie vysnívané scenáre.

Reagovat
10

Reagovat
RKBoy

Reagovat
10

Dneska je to i na poměry Juve slušnej chaos, ti hráči běhají po celým hřišti bez rozmyslu a systému jak splašený slepice...

Reagovat
10

A když už Max nemá ani systém a řád, tak toho tomu týmu fakt moc nezbývá...

Reagovat
smazaný uživatel

Když nemáme míč, lítáme všude. Když míč máme, stojíme jak paka a ten s míčem si tam zkouší přešlapovačky.

Chiesa je bez středu zálohy totálně odstřižený a když už dostane míč, tak jde sám mezi tři čtyři hráče. Horší zálohu za posledních 25 let nepamatuju.

Reagovat
10

Juve podle mě nikdy horší zálohu nemělo. Tam se můžeme bavit o Tiagovi, Poulsenovi a spol., ale ani v tomhle srovnání ta současná neobstojí. Tam je přesně 1 hráč, který nějak splňuje standardy toho klubu.

Reagovat
10

A i u toho jednoho bych si nebyl jistej, jestli by v týhle Atalantě hrál základ

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, máš pravdu, nechtěl jsem být asi tak krutý.

Reagovat
Savi

A ja si rikal ze to bude skvely fotbal nahoru dolu...prepl jsem to a sel si lehnout za zenou...

Reagovat
M11

Wtf co to je za stridani

Reagovat
smazaný uživatel

Zranění

Reagovat
M11

Aha

Reagovat
10

Max po třetině+ ligy bude mít jen o jednu prohru méně, než Pirlo za celou sezónu...just saying

Reagovat
Savi

Uz volate Pirla zpatky?

Reagovat
10

Jako přiznám se, že mě určitý pochybnosti popadli...což bych minulou sezonu nikdy nečekal

Zvlášť, když jsem si teď pustil to All or nothing, viděl jsem všechny ty komplikace, který tam Andrea měl, viděl jsem, jak pracoval s mladýma hráčema, že nakonec vyhrál 2 trofeje a udělal LM, kterou Max s tímhle fotbalem určitě nedá...je to šílený, ale s každým trenérem je to horší

Reagovat
Savi

Nam to taky trvalo nez jsme nasli Pioliho...a aj on ma v necem velke mezery. Nicmene mozna s timto kadrem co ma Juve k dispozici by o moc lip nehral zadny trener...

Je cas poslat nektere hrace do rite a kdyz uz tak dat moznost mladym.

Reagovat
10

To jednoznačně není primárně o trenérovi. Ten tým je slepenej bez jakýkoliv koncepce, jen se roky sbírali průměráci, až to prostě dosáhlo vrcholu a nikdo z tý starý gardy už ten prapor neudrží.

Tohle je pak logický vyústění. Ale právě v takovým okamžiku bych chtěl vidět od Maxe koule, ne tuhle alibistickou připosranost a stavění hráčů, který pravidelně zklamou.

Klidně bych obětoval jednu sezonu a stavěl novej tým, protože tohle polovičatý řešení, kdy se vymění 1-2 hráči a pak stejně pořád hrajou ty vyhořelý průměráci z předchozích let, vůbec nikam nevede.

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
DelPiero137

Videl som poslednych cca 20min. Komentator vravel ze prvy polcas malo Juve este horsie, nechcem si predstavit ako to vyzeralo.

Toto je azda horsie ako tie 7 miesta po CP (tam sme mali aspon Alexa). Asi uz prestanem dufat tuto sezonu v lepsie vysledky. Clovek je len sklamany

Reagovat
smazaný uživatel

Na hřišti zatím jen jeden tým, hra Benátek vůbec neexistuje. Hakan parádní rána, kor na mokrém hřišti

Reagovat
Nuno čomes

Hakaaaan!

Reagovat
Dejwa

Hakan super, zaslouženej gól za poslední zápasy

Reagovat
LesyJePan

Co ta penalta na konci?

Reagovat
Nuno čomes

V gólové šanci se to odrazilo od něj do ruky. Asi to brali tak, že to nebyla situace, kdy si to hodí do ruky sám bez tlaku soupeře ale byla to golová šance. A jestli ti nejde o vysvětlení, tak jsme měli stejně roh za stavu 0:1 10 sekund před koncem

Reagovat
LesyJePan

Neviem, tie penalty sa piskaju uplne rôzne tak preto ta otazka, lebo uz som z toho jeleň, raz to je penalta raz to nieje penalta. Proti nam nieco take odpisali tusim ked sme hrali s Atalantou.

Reagovat
Nuno čomes

Penalty v Itálii jsou shit.

Reagovat
Forza_Inter

mali sme šťastie. Posledných 15 minút DiMarco a Džeko nevládali.proti Spezii by si mohol oddýchnuť aj frustrovaný Barella. Pokial budeme hrať v rovnakej zostave celý december čo je asi 300 zápasov skor či neskor sa zrania minimálne Darmian a Džeko a sme v piči.

Reagovat
Nuno čomes

Prostě ne každý zapas venku s týmem z druhé půlky tabulky bude piánko. Barella mi nepřišel frustrovaný, ale odpočinek by měl dostat. Stejně tak Brozovic. Hrají vše. Dnes 3 body z venku. Super.

Reagovat
Savi

Jak hraje Dzeko? Goly vidim ze dava, tak nahrada za Luka asi parada ne?

Reagovat
EXoRcIsT

zatial hra v pohode len stale tomu chyba ten posledny krok a Leao by tiez mohol niekedy loptu prihrat aj skor

Reagovat
fRRR

IL CAPITANOOOO

Reagovat
maras93

Bohužel peknej gol

Reagovat
fRRR

Nádhernej gól no... jak Saponara, zas to schytáváme, ale podělal to Bakayoko, co víc dodat

Reagovat
Yanek

Reagovat
Dejwa

Pěkná

Reagovat
LesyJePan

Leao je super 1na1, skoro vzdy cez toho hraca prejde ale finalna prihravka mu chyba.

Reagovat
10

Scamacca měl být dávno v Juve místo Moraty a Raspadori taky

Reagovat
lnterista

Ti jdou do Interu

Reagovat
10

je pravda, že tyhle logický jednoduchý a smysl dávající kroky narozdíl od Juventusu děláte, no...

Reagovat
lnterista

Jak dokáže jeden člověk toho tolik změnit

Reagovat
10

ani mi nemluv...

Reagovat
Largo

Reagovat
stuff

Reagovat
Largo

Reagovat
GEGE

Raspadori červená...

Reagovat
10

on tu nohu na poslední chvíli stáhnul bych řekl, ta by byla přísná...

Reagovat
lnterista

Já bych pískal ještě předtím faul na něj

Reagovat
Nuno čomes

Nevím za co by chtěli cervenou

Reagovat
Eldarion

Sassuolo zatiaľ určite lepšie, toto bude ťažký obrat.

Reagovat
Yanek

Messias, Kessie, Tonali do hry a pojďme aspoň na 2:2

Reagovat
fRRR

Docela vypadnutí po první dvacetiminutovce... Bennacer a Bakayoko spolu hrajou poprvý a je to dost znát, i v tý obranný fázi.

Reagovat
GEGE

strašně to zamrdáváme před vápnem soupeře...když vidím jak to efektivně řeší Berardi,Raspadori a Scamacca a srovnám to s tím naším útokem...

Reagovat
10

Frattesi je taky skvělej, ne náhodou už je v repre. Ten má potenciál dávat ročně 10+ gólů, připomíná mi Marchisia. Sassuolo neskutečná práce, v produkci mladých hráčů v Itálii naprosto unikátní.

Reagovat
GEGE

Reagovat
Gimme

Frettesi a Scamacca by se měli po sezoně vrátit domů do Říma

Reagovat
10

vy zase koupíte nějaký lopaty z Premier League

Reagovat
Gimme

Protože jsme pěkný čůráci!

Reagovat
10

Neboj, my vás v tom nenecháme!

Reagovat
Largo

Reagovat
mastakillah

Jeden z nejlepších na hřišti

Reagovat
Largo

Tam me docela mrzi, ze jsme minuly leto nevyuzili to pravo na zpetnej odkup za 10 mega nebo za kolik. Uz po tyhle sezone bude s touhle formou stat vic. Ale treba to dopadne jako s Pellegrinim a zvitezi jeho (snad) rimsky srdce.

Reagovat
Yanek

Ten Bennacer začíná být docela problém... je sice konstruktivní, ale v soubojích je pozdě, fyzicky žádná sláva.

Reagovat
fRRR

většinou tam tak podivně prolítne...

Reagovat
LesyJePan

Reagovat
LesyJePan

Kessie, Tonali, Romagnoli

Reagovat
10

Mimmo Romagnoli

Reagovat
10

ale ten souboj na vápně mi přišel jako faul

Reagovat
GEGE

on je čím dál horší...nechápu

Reagovat
10

masakr, ten je úplně v prdeli

Reagovat
EXoRcIsT

jak sa zapas dobre zacal tak isiel uplne do kelu

Reagovat
maras93

Laxní Kessie

Reagovat
fRRR

Protentokrát vyměněno: v LM soustředěnost, v lize poslední dva zápasy jedna zbytečná chyba za druhou a hrajeme proti týmům, co to trestaj no.

Reagovat
PISTOLERO

Sassuolo skvěle udržet !!!

Reagovat
smazaný uživatel

Klasický AC

Reagovat
Hagi79

Kessie a Romagnoli...

Reagovat
LesyJePan

To je horor

Reagovat
smazaný uživatel

Diavolo zmizí dřív než jsem čekal (leden/únor). Škoda, tak zase někdy v červnu.

Reagovat
Mihal

Reagovat
stuff

Reagovat
10

Capitano je dost šílenej

Reagovat
Mihal

IL Capitano?

Reagovat
PISTOLERO

jen tak dál

Reagovat
fRRR

jsem to dneska zakřikl

Reagovat
Savi

tvle. začátek paráda a pak to tak domrdat. Obranná práce hnus.

Reagovat
Dejwa

Zatím super kolo, ještě večer Lazio

Reagovat
PISTOLERO

Reagovat
maras93

Prvních 20 minut jsem byl optimista, ale od té doby, co jsme dali gol, tak jsme horší. Doufám, že se brzy vrátí Tomori.

Reagovat
LesyJePan

Penalta nic?

Reagovat
maras93

Podle mě se měla pískat, ale asi bychom to už stejně nesrovnali.

Reagovat
Alberto Aquilani

Ma inak udivuje, jak tu od Milanistov nikdy nečítam Romagnoliho meno, ale iba CAPITAAANOOO... mňa ide úplne jebnúť od nervov, že Pellegrinimu začínajú spievať "un capitano", že je pred domácimi zápasmi predstavovaní zvlášť ako sa to robilo Tottimu. A keď v preplnenom romastore si každý jeden návštevník kupoval jeho dres, mal som chuť vyskočiť na pult a začať po všetkých kričať, že ste totálne jebnutí a nerozumiete futbalu, a tento priemerák si to fakt nezaslúži.

Reagovat
fRRR

Jedinej kdo to tady dneska a poslední kola napsal neironicky jsem byl dneska já v euforii po vstřeleným gólu. Říkej tomu momentální zatmění mysli, jinak s tebou naprosto souhlasím.

Reagovat
10

nová doba, zvykej si...

Reagovat
Lech

zas jako kapitan je pravem, kdyz hraje zaklad. Otazka ale je, jestli je to hrac vzdy do zakladu

Reagovat
LesyJePan

Il Capitano ho zacali ironicky nazyvat fanusici pocas minulej sezony kedy “hviezdil”. Urcite to nebolo myslené ako pocta.

Reagovat
Alberto Aquilani

Aha, tak OK, len zrovna toto capitaaano používate už dlhšie. Ja už vlastne vôbec neviem, čo sa tu myslí ako irónia a čo vážne Len mi to prišlo vtipné.

Reagovat
Largo

Nezpochybnuju Tvuj vhled, Pellegrini ani pro me neni hvezda, ale nenapadlo Te, ze ho mistni Italove proste maji radi i pro jiny nez ryze fotbalovy veci? Zivot mimo travnik, osobnost, ochotu vzit na sebe kritiku celyho muzstva, koule nechat na sebe rvat pred Curvou, kdyz se nedari, zadny afery v milostnym zivote… Veronicu?

Reagovat
Alberto Aquilani

Torino hrá jak Barcelona za Guardiolu... my len beháme a nevieme získať loptu... ale super gol, z Mkhitaryana je mezzalka jak vínko

Reagovat
danko10

VAR zasa raz zachránil čistotu talianskeho futbalu.

Reagovat
Gimme

U toho jsem se zase jednou dojal

Reagovat
Maritazzi

VAR samozřejmě úžasnej, ale to, jakym způsobem nechávaj rozhodčí nakládat Zaniolovi, je taky bomba.

Reagovat
Largo

Reagovat
Gimme

Zaniola je mi líto, protože jemu ten faul v 95% prostě nikdy nepísknou

Reagovat
Lech

Jako jo, ale mohl by prestat tak brecet, todle pred zranenima nedelaval. Mi pripomina Dzeka

Reagovat
Gimme

Já ho v tomhle případě i chápu

Reagovat
Largo

Mchitarjanovi ten přesun do zálohy maximálně svědčí

Reagovat
Gimme

To mi povídej

Reagovat
mastakillah

Piotr

Reagovat
mastakillah

Dries

Reagovat
smazaný uživatel

Famozní

Reagovat
Dejwa

Lazio dobře mimo

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
Francesco Totti AS

Zruší faul ve vápně jen proto, že Tammy víc natahuje nohy při běhu než obránce přitom tělem je spíš před nim. Věřím tomu že i ty lidi u videa co o tom musí rozhodovat jsou z toho nešťastní. Nebo aspoň tomu chci věřit

Reagovat
smazaný uživatel

Neapol solidní úvod. Snad se popelnící oklepou a něco předvedou.

Reagovat
mastakillah

Ospina

Reagovat
mastakillah

Merteeeens

Reagovat
smazaný uživatel

Mertens dneska nasadil střelky..

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že Dries tehdy nepřišel, místo Alexise by to byl neskutečný upgrade

Reagovat
popltak

Dries

Reagovat
mastakillah

Fabian

Reagovat
popltak

Dobrý výkon, snad naváží i v dalších těžkých zápasech, těžký los teď

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele