Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. listopadu 2021 8:37
Čas čtení 0:36
Tímea Krauszová

Přeměna Roberta Pattinsona na Batmana je neuvěřitelná a jako z jiné planety, tvrdí jeho kolegyně Zoë Kravitz

Přeměna Roberta Pattinsona na Batmana je neuvěřitelná a jako z jiné planety, tvrdí jeho kolegyně Zoë Kravitz
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY BATMAN
Uložit Uložené

Herečka je z výkonu svého kolegy nadšená.

Herečka Zoë Kravitz říká, že máme velký důvod těšit se na nového Batmana. Ztvárňuje ho Robert Pattinson (Twilight sága, Tenet), který je podle Kravitz ve své roli fantastický. V rozhovoru pro Variety řekla, že už viděla malou část očekávaného filmu a výkon jejího kolegy ji prý dostal do kolen.

Doporučeno
RECENZE: House of Gucci RECENZE: House of Gucci 25. listopadu 2021 17:30

Dokonalý Batman?

Podle Kravitz je Pattinson přímo stvořený pro roli Batmana. „Je neuvěřitelný. Jeho přeměna je jako z jiné planety,“ řekla. Doufá, že se film bude fanouškům líbit, protože na něm tvrdě pracovali, a režisérovi Mattu Reevesovi by dopřála pořádnou dovolenou.

Zoë Kravitz ve filmu ztvárňuje Selinu Kyle, tedy Catwoman. Připravovaný film The Batman má naplánovanou premiéru na 4. března 2022.

Gotham bude v nové verzi příběhu extrémně temným a nebezpečným místem. Lidé budou skutečně umírat a Batman už nemá chuť zacházet s gaunery v rukavičkách. Jednoho z nich svými pěstmi absolutně zdevastuje a na otázku, co je zač, ležérně odpoví, že je „pomsta“.

Domů
Sdílet
Diskuse