Sleduj nás

Karlos Vémola: Já nejsem normální, miluju extravagantní věci! Jednou si koupím slona i velblouda

Karlos Vémola: Já nejsem normální, miluju extravagantní věci! Jednou si koupím slona i velblouda
V Česku byste asi nenašli moc lidí, kteří neznají Karlose Vémolu. Nejznámější MMA zápasník se prostě umí prodat. Jenže jeho kontroverzní vystupování není jen póza, on extravaganci zkrátka miluje. A to na všechny způsoby. Věděli jste, že si chce jednou pořídit slona?

Terminátor se teď sice léčí z ošklivého zranění, ale jestli se uzdraví, tak si s největší pravděpodobností vezme zpět vše, co mu v OKTAGONu patří. V kleci je totiž nelítostná bestie, které nemá slitování s žádným soupeřem.

V soukromí je to ale dost milý chlapík, který si umí udělat legraci i sám ze sebe. Navíc už od dob, co dělal kulturistiku, se o něm ví, že má rád megalomanské věci.


„Víte, já nejsem normální a miluju extravagantní věci. Moje partnerka má velká silikonová prsa, což se nemusí líbit každému. Na bráně před domem mám dva obrovské lvy. K tomu mám velkou motorku, sice skoro nepoužitelnou, ale velkou. Mám na autě obrovská kola… Prostě mám rád všechno velký, přehnaný, megalomanský, ale to neznamená, že to musí být luxusní a drahý,“ prozradil Terminátor.

karlos vemola domov navsteva


„Možná, že lidi, kteří to teď čtou, si jen klepají na čelo, ale kdyby to u mě viděli naživo, byl by to pro ně obrovský zážitek. Přijedu domů v autě, jež mi dělá radost, a před domem na mě koukají dva lvi, což je pro mě obrovský symbol. Pak přijdu na zahradu, kde je ve výběhu skutečná lvice. Jdu do domu, tam plavou žraloci a leží krokodýli. S dětmi pak jdeme krmit kozy, klokana, pštrosa, mývaly, nosála a tak dále. Nedávno jsem dokonce přemýšlel o slonovi, smrtelně vážně. Budu pracovat tak dlouho, dokud nebude slon Bimbo. A velbloud Kamil, kůň Hatátitlá a oslík,“ dodal Karlos.


Další články