Panáček v reality show

Farma 13: Za zkažené maso hostina. Jako bonus tykání s hospodářem

27. Listopad 2021 | napsal(a): | reality show: Farma 13 SK

hostina

Eva se konečně dočkala a stala se farmářkou týdne. Maso ze zabíjačky se kazí, podobně jsou na tom i další výrobky. Je jim to jedno, hladem rozhodně netrpí. Nikoho nepřekvapilo, že služkou se stala Miška. Tím druhým je Mesut. Kdo bude prvním duelantem bylo předvídatelné, ale koho si zvolí? Stanka má imunitu, Natálie opět předvádí umírající labuť. V okamžiku, kdy padne jméno druhé duelantky Terezy, přichází zázračné uzdravení Naty. Plýtvání jídlem nikdo neřeší, naopak, čeká farmáře hostina. Bude se slavit splnění Martinova snu. Kaplička stojí, zazvoní zvonec a obžerství začíná. Martin všem navrhuje tykání. A co úlohy, bude vše jak má být? Kdo se vrátí z duelu?

Ajda

Začalo to kdysi dávno diskusí u Výměny manželek a skončilo... Vlastně neskončilo, jen jsem si z diskuse odskočila i mezi autory.

Farma 13 SK

Diskuze k článku

Počet komentářů: 56
1
dejna
Reagovat

Máme tu předposlední týden, uf!
Poslední dny se nesly v duchu „odvolávám, co jsem odvolal, slibuji, co jsem slíbil“ a myslím, že dál to nebude jiné. Taktizování nabírá grády, tím i slovní veletoče…to vše za čistým účelem – aby zvítězilo dobro.
Návštěvy se nekonají…hurá!
Osobně bych za jistou dnešní pasáž všechny farmáře vypráskala a peníze věnovala spolkům pro ochranu zvířat. :/

2
horalka
Reagovat

Jsem nějak přehlédla, že návštěvy nebudou.. je vidět, jak mě to baví a jak dávám pozor. Kde jsou ty doby, kdy mě to bavilo :)… teď už jedu ze zvyku a zvědavosti.. Ani ta Malina už na ně nemá nervy, chudák, ntb chudáci zvířata. Na závěr by tam měla být vzpoura zvířat, pokopat, potrkat a pokousat, to by zasloužili všichni.

3
Dadla
Reagovat

@horalka:
A pokálet…ikdyž tady by se hodil více expresívní výraz :-))) Kdyby se Malina správně natočila, zhluboka se nadechla a řádně zatlačila, mohli mít tu pravou a zaslouženou vánoční nadílku ještě než dorazí Ježíšek..

4
Olga
Reagovat

Tady na panacku je videt jak opravdu farma upada.Jine roky tu bylo i 200 prispevku a letos skoro nic.Ja vas uplne chapu.Je to bida,je to bida.
Nad letosnima ucastnikama se mi nedela dobre.Stale nemam viteze,ale snad -EVA.Tu spolknu.

5
Dadla
Reagovat

@Olga:
Bohužel s Evou, jako vítězkou, už budu mít problémy. Ta je táák opravdu opravdová, až je mi k smíchu. A když si pak zapálí fajfku a zaberou ji z profilu, tak už jí k tomu špičatému nosu chybí jen nějaká bradavice a mohla by se z Farmy vzdálit na koštěti…Fakt mě to mrzí, hodně dlouho byla i mou favoritkou, ale od té hysterické scény s Miškou a pytli mi přijde už jen směšná. Vlastně teď ani žádného adepta na výhru nemám, jen doufám, že to nebude čestný stachanovec Mesutko, sralbotka Dávidko, včelí královna Stanka a Malinka Naty…ostatní bych asi i přežila nakonec včetně té veledůležité Evky.

6
Dominik
Reagovat

@Dadla: To jsou vesměs všichni :D pak už zbývá jen Miška a Peter a to dost pochybuju, že mají reálnou šanci to vyhrát. Myslím , že by je borisové včas zařízli. Obávám se, že je to někdo ze jmenovaných. Tipuju Evu nebo Mesuta, bohužel.

7
Dadla
Reagovat

@Dominik:
Jojo, mluvíš mi z duše, taky to tak bohužel vidím…Navíc Mesut předvádí svůj velký životní příběh, napravení zlobivého hocha a jeho úspěšná převýchova hospodárom Martinom.
V podstatě je rozhodnuto, a to bude hřebíček do rakve Farmy…aspoň pro mě.

8
Hana
Reagovat

Ach jo, to je asi pravda a tak to je i v životě, čím větší hajzlik……😤

9
bobina
Reagovat

Letos by mohli Farmu inovovat – výhru nedat nikomu a věnovat ji na rehabilitaci všech zvířátek na farmě, školení pro Martina o čem má být Farma a stylistu pro Evelin. Zrušit imunity!

10
bobina
Reagovat

@Dadla: Mám dojem, že u Mesuta se úspěšná převýchova jaksi nevydařila. S někým ani scénář nepohne, aneb “ Kde nic není, ani smrt nebere.“

11
JanaH
Reagovat

@Dominik: hm, tak to se ti další vývoj zamlouvat nebude… :-D

12
horalka
Reagovat

@JanaH: Tak mi už se přitížit nemůže :).. Já jsem znechucena díl od dílu.. Akorát v Extra mě pobavila krásná, chytrá, milující Tete, chaha.. Prý kdyby byl jako disciplína nějaký “ inteligenčný kvíz“, tak by Mišu dala s přehledem. A pak „velká “ její nevýhoda, že všichni farmáři se na Farmu připravovali a ona ne. trénovala by prý doma, a všichni trénovali, takže v tom asik bude.. No aspoň tu se posměju. / Jo a prý se doma za ni tatík hanbí/.

13
Dominik
Reagovat

@JanaH: S tím naprosto počítám ;D Ani nevím, kdy se mi naposledy zamlouval.

14
Lady XL
Reagovat

Na letošní farmě mne čím dál víc ssss to, že Borisové vybalí imunitu vždy,když by mohl jít jejich favorit do duelu či za služku, nebo když chtějí rovnou posunout ty určené lidi do finále!!! Nikdy tolik imunit ve Farmě nebylo jako v letošní a v to počítám i ty kameny. To vlastně ještě asi 3 kameny má kdo – Naty? Jak je získala na trhu? Čekám, že s nimi vyrukují Borisové taky v době, kdy by hrozilo Naty něco zlého…. Já nevím, být tam tím „běžným“ farmářem, tak se snad už vzepřu, protože i oni musí vidět, že jsou určití lidé tlačeni dál. Ale kdo ví, co mají slíbeno, aby mlčeli a nechali si takto s…. na hlavu. Já už také koukám ze setrvačnosti a už mi ani nevadí, když některý díl nevidím a jen si o tom přečtu. Vidět, slyšet Mesuta a spol… Už jsem alergická skoro na všechny. A i ta Eva už mi padá z oka a jen kvůli jiným excesům ostatních bych jí to víc přála. I když zdaleka nebude tak dobrá, jak si dost lidí myslí – viz souboj, kdy tam tak trošku něco provedla nefér, tuším. Ale úplně to zapadlo. A dnešní souboj o imunitu mne jen utvrdil, že s ní Borisové také počítají dál. Je to tam teď tak rozeskupinkované a nikdo nemůže věřit nikomu, jen ta dvojice + Eva si drží své pozice. A tuším, že Mesut a Eva při té „nakládačce“ Tete schválně „pomluvili“ jeden druhého a vynechali Tete…., cíl byl jasný – FT.

15
iv
Reagovat

Zdravím všechny a děkuju za dnešní počtení:). S Farmou 13 mám pocitově i rozumově často obtíže, i tak sleduji průběžně. Kdo vyhraje, je mi zatím vlastně jedno. Možná Evka – pofesí stolářka a stavitelka většiny dřevěného na farmě. Nebo Mesut, který se tipoval za vítěze od samého začátku

16
Wally
Reagovat

Tak dneska to byla ta správná stará Farma. Ta co tak slibně letos začínala. Taktizovat na 3 tahy dopředu, spřádat plány a intriky, aby jim do toho vzápětí Borisové hodili vidle. Ale aspoň je zajímavé to sledovat. :))
Evelyn přibrala snad 10 kilo. Vždyť jí už nejsou vidět ani oči.

17
Hana
Reagovat

Farma šitá na míru. Evka má imunitu. Kdo tohle vymýšlí, tak nenápadně.
….👍

18
horalka
Reagovat

Tak mi to začíná připomínat nekonečný seriál, nikoliv RS. Jdeme do finále se zcela záměrně vybranými a to dokola je jenom omáčka. tak proč se rozčilovat?? Včerejší díl a imunita pro Evku? Mi se třeba víc zdála stolička Miši…Ale nakonec proč vůbec řešit.. Haňba :)))))

19
Lady XL
Reagovat

@horalka: Mě se taky víc líbila Míšina stolička. A jak se snažili silou jí ukázat, že nebude stabilní, to bylo až trapné. Je sice pravda, že stoličky dělali na čas, ale tohle má být práce stolaře? Myslím tu Evinu… A až to uvidí hospodář, no ten se bude chvíli taky divit, co to tam stojí :-D :-D.
No viděla jsem dnešní díl…, nebudu moc prozrazovat, ono vlastně není moc co prozradit. Jen zase samé slzavé údolí a jedna osoba nám předvede, jak to vlastně dělá, že se kolem ní neustále někdo motá a motá… a další osoba mne opět utvrdí v tom, že si neumí stát za svým a nevydrží s názorem či postojem ani 1 den či půlden…. A opět se hraje na city.

20
Svitka
Reagovat

@bobina: ad 9,10. I můj názor. Středobodem F 13 se zásluhou Martina, resp.scénáře, stala ZVONICE. Pěstování plodin, byť v minimalistickém provedení, a chov zvířat, jsou zcela na vedlejší koleji. Zanedbaná zvířata, kterým byla přiměřená péče dopřána jen jedenkrát, když je čistili a „zdobili“ v rámci jakéhosi mezinárodního svátku. Spousta produktů farmy se znehodnotila s tichým souhlasem hospodáře.
Ti dva stavební úderníci, Eva a Mirek – pardóón Mesut – jsou příliš okatě protěžovaní a diváctvo štábem manévrováno, kam Borisi chtějí.
Násilím jsou do děje cpány Love Stories, které se záhy stávají otravnými a směšnými.
S nostalgií vzpomínám na začátek vztahu Paca a Veroniky, kdy se snažili utéct se svými city a debatami před kamerami. Ona taky neměla vyřešený vztah doma, ale její chování bylo zcela jiné něž Natino.
Podobně bych mohla smýšlet o Stance, ale to je jiný případ. Pokud to vše nehraje, měla by se obrátit na odborníka.
Mesut se nezměnil ani o píď, jen si dává pozor před kamerami ve vztahu ke zvířatům. Jestlipak se někdy stane něco, co mu doopravdy dá za vyučenou a bude mu jasné, že není středobodem vesmíru?
V jednom z předchozích komentů bylo přání vidět nesestříhanou farmu. Taky by mě to zajímalo, ale ještě víc, být jako neviditelná přítomna castingům a pak těch debat, koho pošlou dál.
Ani tentokrát mě nemrzí, že nemůžu posílat o finálovém večeru hlasy. Naposledy to byl Mirec, komu bych bývala jich ráda pár poslala.
Jo, přichází čas intrik a taktizování. Narychlo se splácaly dvě tria a zůstala jedna exkomunikovaná. Jak typické!

21
bobina
Reagovat

Hezky jsi to rozebrala. Teď se navíc obávám o Malinu. Hospodář: “ Durman ZAHRABAT do hnoje, aby se k němu Malina nedostala.“ Mesut: „Durman HODIT na hnůj.“ Tak držme palce. /Malině! /

22
Lady XL
Reagovat

Zatím v dnešním díle Malina ještě žije :-D. Měla jsem stejné myšenky při pohledu na Durman a pak při pohledu na to, jak vytrhávali rostliny a pohazovali je sem tam a do toho pak kozy…
Jinak podle ukázky na další den – Borisové opět řádí a vše bude jinak! Najednou bude Martin hodně přísný…. :-(. No jo, když ono hrozí, že půjde Naty do duelu a to by nemusela třeba přežít. Však jsem to tušila, že jak na ni bude chtít někdo „šáhnout“, budou se dít věci. A budou…. ach jo. Jinak, dívejte se dnes, docela se tam odkryjí slabiny lidí a hlavně zjistíme, že všichni vidí, že Naty si schovává sladkosti jen pro sebe :-D :-D. Mě se to líbilo, ale některé farmářce ne, můžete hádat které….

23
Dominik
Reagovat

V dnešním díle pohádka vygradovala :D Nepohodlné osoby byly zaříznuty a hrdinové příběhu zachráněni. Borisové ve velíně odvedli dobrou práci :)

24
JanaH
Reagovat

@Dominik: já jsem tě varovala… :-D

25
Johana
Reagovat

Dnešní díl…Farma 13 – Čakajte nečakané, aneb jak se bez skrupulí tlačí štábní koně do finále, aneb nic jiného jsme už ani nečekali.
Nejde o reality show ( scénáře borisů jsou do očí bijící a nehodící se je ,,promyšleně“ odejit ), nejde o hru ( hra by měla být aspoň naoko fér ), nejde ani o pohádku jak hloupý Honza ( Mesut, Stana, David, atd) k princezně ( prozření, bohatství, rozumu, atd) přišel a už vůbec nejde o zábavu, když na to člověk kouká jen se setrvačnosti, bez zájmu a s očekáváním brzkého konce.

Mmch, byl aspoň jednou za celou soutěž použit aspoň jediný kámen za účelem, ke kterému byl původně určen?
A paní Mesutová ( co sedm minut ocicmávaná, bo déle se to nedá vydržet ) si ty tři kameny z truhličky překvapení přibalí do nakřečkovaného pytle s pamlsky z domova a s bundou velikosti XS od kamarátov z Cervy?

26
JanaH
Reagovat

@Johana: překvapení na trhu se třema šutrama si koupila Evka. ;-)
A strašně moc by mě zajímalo, jak by se Stanka chtěla nasoukat do toho XS-ka, o které se přetahovala s pani Mesutovou.
A když by se i nasoukala a při zapnutí nevyrvala zips, tak bych chtěla vidět jak v tom XS-ku vypadá. :-D

27
horalka
Reagovat

@JanaH: hahaha – ty nevíš, že kamera přidává 10-20-30 kilo…. Taky jsem se pobavila, třeba chtěla ty XS dvě, a spíchla by si jeden kus. šak ona je ta Stanka taká šikovná kuchárka a šička. JInak teda dělají z nás blbce na kvadrát… To snad už je i ten Love Island koukatelnější, aspoň tam byli hezcí lidi v hezkém prostředí… teda tak nějak, někdy. Farmo, farmo, ty to vedeš…

28
Johana
Reagovat

@JanaH: je vidět jak to žeru:)) Fakt jsem nepostřehla, že ty drahocenné navíc hlasy k ničemu a nanic skoupil Evík.
Už si to přesně nevybavuji, myslím, že Stanka zadržela dech, to ixesko na sebe narvala, zapla zip, zplacatěla, při výdechu rozepla a musela vrátit paní Mesutové, neboť by se začalo bušit pěstičkami do stolu.

29
JanaH
Reagovat

Taky to žeru tak moc, že jsem úplně odignorovala Stanku v XS-ku?
Fakt??? Neverím! Nebylo to náááhodou XL-ko?
:-D

30
Dominik
Reagovat

@JanaH: Já vím a já jsem čekal nějakou štábní manipulaci, je to Farma, ale aspoň malinko sofistikovaně skrytou. Tohle bylo do očí bijící.

31
Dadla
Reagovat

@Dominik:
Ani jsem to včera nedokoukala…už mě to fakt nebaví :-(( Je jasný, že i duel bude připravený tak, aby to nahrávalo Mesutovi…a dál snad ani nemusím moc uvažovat. Ale tak schválně, koho tipujete za vítěze? Já nakonec asi tu Evu, přece jen je to zástupkyně menšin…nic proti gayům a lesbám, ale někdy si říkám, jak dlouho tou menšinou ještě budou :-))) Každopádně je mi to už jedno, žádný jakž takž oblíbenec mi tam po duelu nezbůstane a z té hrůzy, co tam zbude, je Eva pro mě nakonec to nejmenší zlo. Nějak mi to připomnělo volby :-))

32
Johana
Reagovat

@horalka: pak ale musí platit nějaká aplikovaná teorie relativity. Natálii kamera přidá 10 kilo, Stance 30 kilo, i když v reálu má Stanka prdýlku jak dva kmínky.
V každém případě to byl jeden z nejzábavnějších a nejnapínavějších okamžiků této farmy, zda Stanka dokáže světu i prakticky, že se do ixeska našťouchá.

33
Dominik
Reagovat

@Dadla: Souhlas. Tipuju Evu nebo Mesuta jako vítěze. Eva by mi nevadila, sice se taky se odkopala, ale pořád je to schůdnější varianta než Natália, David, Stana a Mesut, Na Mesuta mám jedinečnou alergii.

34
JanaH
Reagovat

@Johana: kamaráti z Cervy mají buď jakési čudné číslování nebo velice kvalitní a ve-li-ce strečový materiál svých produktů.
@Dominik: a já jsem Mesutovi z jednoho jediného prostého důvodu (ale pro mě podstatného :-D) jeho hříchy odpustila! :-DDD

35
Dominik
Reagovat

@JanaH: Což hříchy…on mě prostě irituje :D

36
horalka
Reagovat

@JanaH: Ale no tak to mě zajímá…. Pročpak jsi Mesutovi odpustila?????????
@Johana: Natálie myslím taky něco přibrala, a teda jak o ní mluví jako o missce a krasavici, tak teda za mě néé, připomíná mi tu mladou naivní z Mrazíka.. Naopak Stanka se mi zdá, že má trošilinko menší pozadí :).
Typuju Evu, ale jak bylo psáno, je to to nejmenší zlo. Jestli to bude Mesut, tak jdu blejt. I když kdoví, co je za tím vším divadlem.. Je to tam všechno cinknuté až běda.

37
Lady XL
Reagovat

Zajímalo by mne, co si o tom myslí ti odstrkávaní. Tj.třeba teď Miška a pak při duelu, který bude určitě ve prospěch Mesuta? Bundy – tady se Naty naplno projevila, žádná křehotinka, žádná unylá holčička. Když potřebuje, umí se ozvat… A Stanu nechápu,co to jako mělo být,vždyť ty bundy jsou některé stejné… Nebo nás chtěla přesvědčit, že má tak malou velikost? Pochybuji, že v posledních letech XS nikdy neměla…

38
Lady XL
Reagovat

Jinak se mi líbila ta akce s cedulemi a psaním kritiky. Bylo zajímavé sledovat, jak se kdo smířil s anonymními (no jak kterými) kritikami. A přála jsem Stance, co si přečetla a opět zírala, co řeší. A Naty a její utajované zásoby, které nejsou tajné (musí mít pár kilo navíc díky zasobám)… Holky se budou dost divit, až polezou so starých pevných džín 🤣🤣. To bude šok – Naty, Stanko….😁.

39
Olga
Reagovat

Ja uz to letos vzdavam.Jsem znechucena.Ja takovy fanda farmy,cumim na to rokya letos katastrofa.Uz jsem smirena s vyhrou Evy,ale ze bych ji to prala to rict nemuzu.Jen doufam,ze to Markiza nedopracuje k uplne katastrofe a nenecha vyhrat toho suvereniho spratka Mesuta.Dlouho jsem nevidela tak nechutneho tvora.To jeho cicmani s Naty to je hruza.Ten clovek snad nikdy nepolibil devce.Hruza.

40
Bejčice
Reagovat

Zdravím vespolek. Tak jen Petr vytáhne paty z farmy, nadinteligentní Michala si jako jediná pustí pusu na špacír o shořatých jeho plánech proti lakomé Mesutce. To YKSESKA Stanislava s řití Kentaura měla výjimečně pravdu, že se to nerobí, že Petr by jí to neudělal, jedinej se jí od začátku zastával, měla držet radši opět jazyk za zuby. Si jen říkám, kam že se to vlastně poděla její nadinteligence? Nemyslím si, že by to někoho mohlo zajímat, ale letos snad poprvý nikomu nefandím, je mi to tak nějak šumák, už od toho, co vypadl Dan. Chtěla jsem napsat, ať vyhraje ten lepší, ale o tom to nejspíš asi vážně nebude. Po tom, co loni poškodili Lukáše, když ve všech finálových disciplínách začínal, se už nebudu divit snad ničemu… Dobrou noc nebo krásný den všem.

41
Jája
Reagovat

Škoda, že si neumím vyvěštit čísla do sportky. Tak jen mohu napsat: Já to říkala… Může nás potkat ještě větší katastrofa? Světe div se, může…. Farma 14.

42
Lady XL
Reagovat

Teprve teď jsem se odhodlala kouknout na ten díl s uhynulými krůtami. Už mi tam přijde vše podezřelé… Např. všichni začínali od rána tvrdit, jak je tam zima, jak je holomráz. Mesútko vypustí z pusy – však bylo mínus 15… a o chvíli dál vidíme Davida s krátkými rukávy :-D. Jo, já vím, že si „hrajeme“ na to, že bude Mikuláš…, i když je asi tak začátek listopadu…, ale co je moc, to je moc. Nějak se mi nezdá, že by měly krůty chcípnout při nule či mírném mrazíku (byla jinovatka). A pokud jsou tak náchylné na zimu, tak je přeci měli dávno zabít a nemusel jim tam vozit jinou drůbež na oběd…. A s tou hranou jistotou, že chcíply na podchlazení nesouhlasí to, že je kázal rychle vykopat a odvézt. Myslím, že spíš šly na rozbor, zda to není ptačí chřipka….

43
horalka
Reagovat

@Lady XL: Přesně to mě napadlo, naprosto zmatečné okolnosti kolem krůt. Navíc jestli byly pod schodama natlačené na sebe + peří jak blázen, tak umrznutí je na hlavu… I to jak kopali tu jámu, kdyby mrzlo, tak jim to nejde tak zlehka. selé zle. :))))). Možná se ještě dočkáme i jiných veletočů. Taky mě udivil ten smích Peti, když šel na vlečku.. úleva? pobavení nad tím divadlem?? kam to dojde, v příští farmě – pokud bude – už budou opravdu bydlet v hotelu a jídlo jim budou vozit z mekče.

44
Johana
Reagovat

Tak jsem trochu googlila a nejspíš se jednalo o krůty beltsvillské. Nepamatuji, že by hospodář něco žbleptnul o tom, že tyto krůty nesnáší teploty kolem nuly, protože obyčejné krůty domácí snáší celoroční teploty bez problému.
Nevím kde se odehrává letošní farma, ale do půlky října na Slovensku mrzlo možná jenom ve Vysokých Tatrách.
Druhá věc je, že Peter to určitě neudělal schválně. Kdyby mu do rozdělané práce nehodila vidle Evelyn se svými pitomými psychologickými hrami, určitě by svoji práci poctivě dodělal a nezapomněl.
Mesut si za ožralecké točení krůtou ve vzduchu vysloužil pár dnů na zvonici, Peter byl nekompromisně za neúmyslné pochybení vyhozen.
Pak už si stačilo spočítat kdo za koho bude hlasovat, vyslat Evelyn s novým způsobem výběru druhého duelanta a zbavit se dalšího nepohodlného soutěžícího…manipulace na entou, nebo-li dvě mouchy jednou ránou.
Za mě už klidně může vyhrát i Mesut. Kterýkoliv výherce z těch, co tam zůstanou bude jen zrcadlovým obrazem toho, do jakého kopru to borisové, hospodář a Evelyn posunuli.

45
JanaH
Reagovat

@Dominik: mě přímo se.e, ale to nic nemění na tom, co jsem napsala. ;-)
@horalka: protože jako třešnička na dortu duel těsně před semi. :-D A příští týden bude ještě lepší.

Hospodár krůty odvezl hlavně proto, že je na pronajatém pozemku nemohli nechat zakopané (a ještě ne moc hluboko a bez vápna). Tak velké zvíře patří už do kafilerie, to není perlička, která se rozloží za pár dní.
Jasně, mohli je vykopat po skončení a uklidit tak, jak všecko ostatní. Dnes byste nepoznali, že na tom místě nějaká Farma kdy byla, krom několika vyježděných kolejí a balíků slámy, za kterou se maskovali borisové.
No ale protože drámo, tak se kopalo hned.
Po Mesutově „zásahu“ žádná krůta neuhynula.
A Petrova „péče“ o zviržatka, která tak moc miluje, je značně diskutabilní, viz např. Malina a dojení jen ze dvou předních struků atd.

46
Johana
Reagovat

Pokud šlo opravdu o uhynutí na podchlazení, krůty nebyly závadné a daly se spotřebovat.
Vždy jsem rozlišovala mezi úmyslným a neúmyslným činem.
Mesut měl opět jen hloupé štěstí, že krůtě nezlomil vaz. Těžké tělo a tenký, dlouhý krk plus mechanizmus pohybu byli pro to ideální.
On se pak krůtě na pokyn režie omluví a paní Mesutová po včerejšku zablekotá na kameru, že se ji to dotklo a vymáčkne slzu…komedianti oba.

47
Hana
Reagovat

Do duelu měli vybrat Natali, to by teprve byl hartkor 😀

48
Dominik
Reagovat

Včera mi Stanka v kožichu celou dobu připomínala pohádkový archetyp zlé Dory, chyběla jen macecha. Při rozloučení s Míšou ji mohla nakázat ať ještě rychle pozametá a roztřídí zrnka :)
Dříve byla Farma hra, ve které měl každý prostor taktizovat, pokud se tak rozhodl, a realizovat své herní plány, bez ohledu na výsledek. Teď pokud takový člověk není součástí borisovské narativy, tak je zbytečný se vůbec o něco pokoušet, zbaví se ho všemi možnými způsoby. Celkově to zaměření se na páry a „romantiku“ je otravný až běda. Nikdo tomu stejně nevěří a nikoho to nezajímá. Vždycky když se Evelyn zeptá na „vzťahy“ tak už je kroutím očima. Kvetka byla sice někdy až teatrálně vážná, ale aspoň z toho nedělala Love Island.

49
Bejčice
Reagovat

Tolik tomu nechybělo a duel mohl bejt Mesut vs Mesutová. By mohla bejt sranda aspoň. Jinak ty krůty prý byly dovežený z jižní Ameriky, bo odkud, říkal Martin, zvyklý na teplo. Ale jo, je to podezřelý. Kdo ví, jestli se do toho dne nenechávaly venku… a najednou začalo mrznout…

50
Hana
Reagovat

Četla jsem komentář hospodáře:
Vyhodil jsem ho, protože se přiznal. Tak že, kdyby mlčel, mohl na farmě ještě být? Toť otázka. A proto, mlčeti zlato a nebo, zatloukat, zatloukat, zatloukat. Takový signál vyslal do světa, ach jo…..😤😤😤

51
horalka
Reagovat

Ještě ke krůtám : pokud to opravdu byl druh z j Ameriky, tak nechápu co dělaly na Farmě, kde bude mrznout? příště třeba pštrosa, bazéén, a totok Bohumile.

52
Dadla
Reagovat

Tak nějak nemám odvahu podívat se na duel…Asi vím, jak dopadne…spíš jak MUSÍ dopadnout, a nechci si kazit víkend. A možná si nakonec o něm jen počtu :)-))))

53
Svitka
Reagovat

@Dadla:
Jo, Jo, chápu. Tak aspoň perlička: Kvadratura kruhu není problém, ale:
Náš strojár dumá nad šestihúhelníkom, čo to je ??
cca 4:24
https://videoarchiv.markiza.sk/video/farma-13/bonus/11738-farma-13-specialna-epizoda-7?utm_source=farma.markiza.sk&utm_medium=video&utm_campaign=article2video

54
Hana
Reagovat

A přesně tak dopadne, jo plány se musí dodržovat.🤭

55
Dadla
Reagovat

A jestli to ukrkané, uplivané a uprděné hovado nakonec vyhraje celou Farmu, tak se na celý tento pokleslý pořad už …..vykakám :-)))

56
Johana
Reagovat

@Dadla: dobře děláš.
Stručně ve třech bodech, které nejsou spoilerem:
1. Myslela jsem, že předchozí veletoče borisů už bohatě stačily, ale spletla jsem se.
2. Mesut snad v dnešním dílu nepronesl jedinou větu, kde by se nepochválil.
3. Blázen nakonec byla fakt síla.

Přidat komentář