Princezna z cukrárny 3: Přesně k předvánočnímu času ukáže Netflix film s trojitou Vanessou Hudgensovou

Princezna z cukrárny 3: Přesně k předvánočnímu času ukáže Netflix film s trojitou Vanessou Hudgensovou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Venku začíná zima, Vánoce se blíží, a proto zase nastává čas vánočních filmů a pohádek. Proto zve streamovací služba Netflix na další královský zmatek s filmem Princezna z cukrárny 3: Hvězdná romance – opět s Vanessou Hudgensovou ve trojité roli.

Hudgensová kam se člověk podívá

Takzvaná „hvězda míru“ byla na Vánoce speciálně doručena přímo z Vatikánu ke královskému dvoru, jenže cenný poklad záhadně zmizel. Zatímco policie s vyšetřováním prostě nepostupuje, královně Margaretě z Montenaro (Vanessa Hudgensová) a princezně Stacy (také Vanessa Hudgensová) nezbývá nic jiného, ​​než se o zločin postarat.

Aby získaly ukradený poklad zpět, obě ženy získají podporu od Margaretiny sestřenice (která je náhodou zlodějkou) Fiony (také Vanessa Hudgensová) a další staré kamarádky z minulosti.

Stejný tým jako u prvních dílů

Po prvním traileru lze opatrně očekávat, že třetí díl přímo navazuje na předešlé díly. Romantickou vánoční komedii i tentokrát narežíroval Mike Rohl a scénář je opět od Robina Bernheima.

Již v roce 2020, kdy se objevil druhý díl série Princezny z cukrárny, se spekulovalo o herecké výzvě, které čelí hlavní herečka Vanessa Hudgensová, protože se z její dvojrole stala dokonce trojrole. Už tehdy však bylo oznámeno, že tyto tři role zůstanou i v nadcházejícím pokračování a čtvrtá jen tak nepřibude. Kromě trojité Hudgensové hrají ve filmu i Remy Hii a Sam Palladio.

Premiéra filmu bude 18. listopadu.

 

 

Zdroj: