Taková moderní rodinka – Kde jsou herci z tohoto seriálu, který je celý na Netflixu, dneska? (1. díl)

Taková moderní rodinka – Kde jsou herci z tohoto seriálu, který je celý na Netflixu, dneska? (1. díl)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když v roce 2009 debutoval seriál „Taková moderní rodinka“, stala se téměř okamžitě hitem. Vtipná mockumentary se točila kolem většinou funkční rodiny a jejího života v Kalifornii. Seriál skončil v roce 2020 a byl následně vysílán na Netflixu, a tak bychom se mohli podívat, co dělají herci dneska.

Ed O´Neill

Ed O'Neill hrál oblíbeného patriarcha Jaye Pritchetta. Byl samozřejmě již známou tváří, než získal tuto roli (třeba ze seriálu „Ženatý se závazky“). Od konce „Takové moderní rodinky“ v roce 2020, si O´Neill dopřál trochu klidu. Přece jen je to ten herec, který natočil nejvíce epizod pro sitcomy. O'Neill v různých rozhovorech říkal, že znovu potřebuje nabrat energii, protože už mu zkrátka není 20. Nevyloučil ale, že by si už nikdy nikde nezahrál.

Sofia Vergaraová

„Taková moderní rodinka“ by rozhodně nebyla stejná bez Sofie Vergaraové jako Glorie, veselé a hlasité manželky Jaye se silným španělským akcentem. Během svého působení v seriálu se Vergaraová stala na sedm let nejlépe placenou herečkou na světě. Založila také několik podniků, které prodávaly nábytek, oblečení a parfémy.

Během posledních let také figurovala jako porotkyně v pořadu „America's Got Talent“.

 

Julie Bowenová

Julie Bowenová hrála Claire Dunphyovou, dceru Jaye a manželku Phila. Bowenové kariéra začala již v 90. letech, když tedy začala hrát v seriálu, nebyla pro ni televize cizí. A podle toho, jak to vypadá, neplánuje nijak zpomalit. Bude hrát ve filmu s provizorním názvem „The Fallout“ a také se ujme hlavní role v komediálním seriálu CBS s názvem „Vychováni vlkem“. Bowenová má i velké plány v oboru produkce, ale zatím nám neřekla žádné detaily.

Ty Burrell

Než se Ty Burrel objevil jako milý táta Phil Dunphy v „Takové moderní rodince“, nebyla jeho herecká kariéra zrovna nejlepší. Sám dokonce uznal, že ještě těsně před začátkem seriálu musel spát ve svým autě a držel se nad vodou svými artistickými talenty. Po ukončení sitcomu se začal soustředit na dabování a byl slyšet například v „The Super Hero Squad Show“, „Tučňáci z Madagaskaru“ a dokonce namluvil Baileyho, běluhu ve filmu „Hledá se Dory“.

 

Jesse Tyler Ferguson

Jesse Tyler Ferguson hrál Mitchella Pritchetta, Jayova syna a Cameronova partnera. Od ukončení seriálu se pustil hned do několika projektů. Vydal kuchařku s názvem „Jídlo mezi přáteli“ a byl také obsazen do muzikálu „Take Me Out“ na Broadwayi, který má mít premiéru v roce 2022.

 

Eric Stonestreet

Před hraním Camerona v seriálu „Taková moderní rodinka“, byl Eric Stonestreet známý tím, že hrál Ronnieho Litera v „CSI“. Když sitcom skončil, Stonestreet měl v plánu odejít od herectví – proto se stal částečným vlastníkem Kansas City Royals. Jeho plánem bylo užít si stadionovou atmosféru a nehrát žádnou roli. Když však zasáhla pandemie, plány Stonestreeta se změnily. Objevil se například v „Kdo chce být milionářem?" a byl jednodílným porotcem v pořadu „America's Got Talent.“ Taky by rád viděl, že by se začal natáčet spin-off seriálu „Taková moderní rodinka“, který by se točil kolem života Mitchella a Camerona.

 

Zdroj: