Aneta Langerová odmítla být na jednom pódiu s finalisty SuperStar, kterou vyhrála. Její bratr řekl, co má přednost

(zleva) Sámer Issa, Aneta Langerová, Šárka Vaňková
(zleva) Sámer Issa, Aneta Langerová, Šárka Vaňková
Foto: Profimedia
Rudolf Šindelář | Redaktor
[email protected]
Publikováno: 28. 11. 2021

Psal se rok 2004 a na televizní obrazovky poprvé vlétla hvězda v podobě talentové show s názvem SuperStar. Díky ní se zrodila v hudebním byznysu jména jako Šárka Vaňková (34), Sámer Issa (36), Standa Dolinek (37), Julian Záhorovský (37) a další. Tehdy pořad sledovaly miliony diváků a Česko žilo novými talenty, kteří bojovali zpěvem o prvenství. Získala ho nakonec Aneta Langerová (35), které se následně zcela od základu změnil život. Mnozí mají stále v paměti jména finalistů z první řady a po letech se naskytla šance je znovu vidět. Bohužel ale ne úplně všechny. První SuperStar se z účasti omluvila. Redakce ŽivotvČesku.cz zjistila, co jí stálo v cestě.

První přímý přenos aktuální SuperStar si připravil pro fanoušky překvapení, které mnohé zavede do minulosti. Finalisté historicky prvního ročníku souhlasili s tím, že si stoupnou společně na pódium, které je proslavilo a společně zazpívají píseň Veď mě dál. Mnohým dodnes zní v uších, v roce 2004 byla společným mega hitem finalistů a rádia ji hrála dokola.

Všichni kromě Anety Langerové se dostavili v sobotu na zkoušku. Vítězka se omluvila, že má pracovní závazky. Redakce ŽivotvČesku.cz oslovila v sobotu odpoledne jejího manažera a bratra v jedné osobě, který vnesl do neúčasti zpěvačky více jasno. Ten uvedl, že účast v SuperStar 2021 nebyla zrušená náhle, ale po zralé úvaze.

"Jsme na turné, máme jiné pracovní aktivity," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Nikola Langer s tím, že televize byla o rozhodnutí Anety Langerové informována s předstihem.

Bez zpěvačky se tak po letech viděli finalisté jmenovitě Šárka Vaňková, Veronika Zaňková, Petra Páchová (na přímý přenos nakonec nedorazila, pozn. red.), Petr Poláček, Martina Balogová, Tomáš Savka, Stanislav Dolinek, Julián Záhorovský, Sámer Issa, který prozradil, že má ze setkání všech velkou radost, ale přiznal zklamání, že se nesetká s vítězkou soutěže.

"V neděli budeme zpívat v SuperStar, těšil jsem se na všechny, bohužel jediná Aneta Langerová účast na poslední chvíli zrušila, tak mě mrzí a jsem trochu zklamaný, že s tou se neuvidíme. Původně bylo domluveno, že když se nesejdeme všichni, tak se to zruší kompletně, ale nakonec my ostatní vystoupíme," uvedl pro ŽivotvČesku.cz Sámer Issa a pak ještě doplnil: "Opravdu se nemůžu dočkat, že se potkáme s Martinou Balogovou a Šárkou Vaňkovou. Těším se ale také na Veroniku Zaňkovou a Standu Dolinka, ale rád uvidím opravdu všechny, takhle dohromady jsme se nesešli sedmnáct let, což je kus života," uzavřel pro ŽivotvČesku.cz před přímým přenosem.

Diskutujme slušně. Pravidla diskuze na portálu ŽivotvČesku.cz.