Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Finalisti SuperStar po 17 letech: Co osm hvězd první řady z roku 2004 dělá dnes

Finalisti SuperStar po 17 letech: Co osm hvězd první řady z roku 2004 dělá dnes
Zdroj: Se souhlasem TV Nova
+ Dalších 5 fotografií
show

V nedělním živém přenosu SuperStar 2021 na TV Nova se objeví hned 8 finalistů první řady této pěvecké soutěže. Od jejich účasti v SuperStar uběhlo už hodně vody, celých 17 let. Co dnes někdejší hvězdičky dělají a kam se v životě posunuly? To pro vás zjistila redakce eXtra.cz.

První finálový přímý přenos aktuální řady SuperStar se ponese v nostalgickém duchu. Na jednom pódiu se totiž po dlouhých sedmnácti letech sejde část finalistů z první řady veleúspěšné show. Původně měli být všichni, dva z finalistů ale svou účast měli odříci. Chybět bude vítězka Aneta Langerová a Petra Pachlová.

Jestli nezapomněli zpívat tak předvedou Šárka Vaňková, Julián Záhorovský, Sámer Issa, Martina Balogová, Tomáš Savka, Stanislav Dolínek ani Petr Poláček a Veronika Zaňková. ​Co dnes tato slavná osmička dělá?

Šárka Vaňková (34)

Půvabná Šárka Vaňková v soutěži ve svých šestnácti letech skončila druhá. Krátce po svém vítězství vydala dvě alba, zahrála si ve filmu pro mladé a dokonce moderovala svůj vlastní pořad. Po nějaké době se rozhodla, že ze světa šoubyznysu odejde, odstěhovala se na Slovensko a stáhla se do ústraní. Nyní se ale vrátila zpátky do Česka a zpěvu se věnuje pouze jako koníčku.

"Svoji profesi jsem vyměnila za koníčka, a proto si dnes můžu s klidem vybrat, kde si zazpívám, co udělám a co řeknu. Nechci být na hudbě finančně závislá. Našla jsem se i v jiných odvětvích," řekla nedávno v rozhovoru pro eXtra.cz. Aktuálně například účinkuje v muzikálu Robinson Crusoe.

Petr Poláček (37)

„Pořád nějak zpívám, ale hlavně jsem před zhruba dvěma lety nastoupil k policii. Vyučoval jsem bojové umění Krav Magu a to mělo na rozhodnutí obléci uniformu návaznost,“ řekl eXtra.cz Petr Poláček, který před lety v SuperStar skončil ve finále devátý, i tak ale vydal dvě alba a až donedávna se hudbou také živil. „Jsem u cizinecké policie. A jsem tam moc spokojený, i když teď je to vzhledem k migraci masakr."

Sámer Issa (36)

Pařmen Sámer Issa těmi sedmnácti lety tak nějak provlál... Zkrocen byl částečně až poměrně nedávno svou novou partnerkou Julií Annou Šulcovou (22). "Každý druhý den cvičím, ale přiznám se, nebaví mě to. Nejím bílé pečivo a nepiju alkohol. Pít jsem přestal, co jsem s Julčou. Dřív jsem chlastal venku, ale domů jsem si sám nikdy nic nekoupil. Bylo to spíš kvůli tomu, abych prolomil ledy. Alkohol je ale to nejhorší, co může být. Viděl jsem spoustu kamarádů, co měli úplně oteklé hlavy," prozradil eXtra.cz Sámer bez obalu ve velmi otevřeném rozhovoru.

Martina Balogová (43)

Balogová po úspěchu v soutěži SuperStar zažila ve svém životě vzestupy i pády. Jen co opustila pěveckou soutěž, snažila se vybudovat si hvězdnou kariéru respektované zpěvačky. Dojela ale na špatný výběr repertoáru, manažerů a nakonec skončila jako uklízečka v Německu. Z předchozího vztahu má syna Pepu. Nakonec se na ni usmálo štěstí. V den jejích 43. narozenin 11. listopadu ji na pódiu pražské Reduty, kde vystupovala, požádal její přítel František o ruku, což zpěvačka nadšeně sdělila na svém Instagramu.

Tomáš Savka

Tomáš Savka je deset let šťastně ženatý a s manželkou Zuzanou, která je o 12 let starší, vychovávají malou dceru Andulku. Tomáš se v showbyznysu uchytil, hraje v muzikálech a někoika divadlech, hrál v muzikálu Evita v roli Che, za kterou získal Cenu Thálie 2014.

Veronika Zaňková (36)

Veronika Zaňková má syna Lukáše (13) a dceru Lauru Elen (9) a pomáhá svému manželovi v jeho podnikatelských aktivitách. „Žiji se svou rodinou poblíž Babiččina údolí, dnes především pracuji v naší firmě. Také intenzivně podporuji manžela Lukáše v jeho projektu Moře v srdci Evropy, což je první chov lososů na mořské vodě zde, uprostřed vnitrozemí. A to je hodně šílené, ale také úžasné,“popsala kráska před časem eXtra.cz. "Věnuji se tomu, co jsem si vždy přála nejvíc, a to je v první řadě skládání hudby.Lukáš je také muzikant, hodně si rozumíme a pracujeme společně. Složili jsme hudbu například k televiznímu seriálu Stopy života," pochlubila se.

Julian Záhorovský (37)

Julian Záhorovský si od hudby na chvíli odskočil, když pracoval v komunikační oblasti pro Pražské služby nebo Českou poštu. Nyní se ale věnuje hlavně muzice a našel spřízněnou duši v přítelkyni Báře. Má svou kapelu Sabrage a dokonce nazpíval duet s Lucií Vondráčkovou. "Nestěžuji si. Hodně životního času věnuji hudbě. Nově vyučuji i děti hru na kytaru. Skončil jsem s prací, kterou jsem dělal v oblasti PR, a žiji jen hudbou. A pro jednu ženu. Partnerku, se kterou jsme několik měsíců a jednoznačně mohu říct, že jsem našel člověka, se kterým si umím přestavit, že zestárnu," popsal eXtra.cz před časem nadaný hudebník, který byl dlouhé roky sám.

Standa Dolínek (37)

Zcela mimo showbyznys se ocitl Standa Dolínek. "Někdy okolo Silvestra 2009 jsem se tak rozhodl a začal žít běžný život. Nastoupil jsem jako provozní v restauraci, potom v hotelu a od roku 2012 jsem pracoval v bance. Od roku 2017 jsem se začal živit jako pojišťovací agent a dnes mám svou kancelář. Práce mě baví, showbyznys už ne," řekl Standa eXtra.cz před lety.





Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy