InzerujTEĎ

 
 
 

Kdy a kam

  • Čarodějnické odpoledne

    Čtvrtek 25.4 15:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Na Sadech, České Budějovice

  • Tvořivý rok – gravírování

    Čtvrtek 25.4 16:00 - Jihočeská vědecká knihovna - pobočka Čtyři Dvory, Emy Destinové 46, České Budějovice

Zobrazit všechny události
 
 
 
 

Letní a zimní čas

V roce 2018 skončila v EU debata o letním a zimním času. Každý stát se má zařídit podle svého. Téma se odsunulo do pozadí, momentálně není na stole. Co vyhovuje vám?

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Těsnou výhru Radomyšle řídil hattrickem Josef Slavík

PÍSEK - V utkání 13. kola hokejové Krajské ligy mužů hostil tým Radomyšle, který má domácí prostředí na píseckém zimním stadionu, mužstvo Českého Krumlova. Druzí v tabulce hosté byli proti domácím, kterým patřila příčka v polovině tabulky a mezi oběma soupeři byl rozdíl jedenácti bodů, favoritem. Jenže sokolové ze Strakonicka papírových předpokladů nedbali a všechny body si nechali doma, i když jednoduché to vůbec nebylo. Velkou zásluhu na tom má Josef Slavík, který se trefil, stejně jako v předchozím duelu v Milevsku, třikrát a ještě neproměnil trestné střílení.

13. kolo - neděle 28. listopadu
Sokol Radomyšl - Slavoj Český Krumlov 5:4 (0:0, 2:3, 3:1)
Branka a nahrávky: 21. Vlk, 22. Slavík (Novák), 45. Slavík (Novák), 46. Slavík (Hřebíček), 55. R. Volf (Novotný) - 23. Koupal (Čížek), 31. Vondřich (Kadlec, Krcho), 38. Čížek (Koupal), 45. Krcho (Gallistl, Koupal)
Rozhodčí: Šperl – V. Kubíček, Kothera. Vyloučení: 3:3. Využití: 0:0. Diváků: 48
Radomyšl: Buchta – Suda, Hanus, Hřebíček, Burkoň, Pěnička – Vlk, Jungbauer, Slavík, Brož, R. Volf ml., Novotný, Januška, Strnad, Novák
Č. Krumlov: Spáčil – Čížek, Gallistl, Machálek, Břečka, Svoboda, Řepa, Kozák – Kadlec, J. Krcho, Vondřich, Fučík, Koupal, Klíma, Michalec, V. Krcho, Hakl

Po bezbrankové první třetině se jako první osmělili domácí a hned po přestávce během dvou minut vstřelili dva góly. Na to po minutě reagoval kontaktním gólem hostující Martin Koupal, který zná dobře písecký led z mládežnických let v dresu IHC Písek a pak ještě z několika sezon strávených v dresu dospělých. V polovině druhé třetiny vyrovnal na 2:2 veterán Jiří Vondřich, který ve své kariéře vystřídal většinu mužstev Jihočeského kraje a všude rozdával hokejovou radost. Domácí dvoubrankové vedení definitivně prohospodařili krátce před koncem druhé části, kdy misky vah překlopil Slavoj na svou stranu - 2:3.
Pět minut po začátku třetího dějství hosté zvýšili na 2:4 a začali plnit roli favorita. Ale hned poté se definitivně pasoval do hlavní role Josef Slavík, když během dvou minut dvěma góly vyrovnal na 4:4 a Radomyšl byla znovu ve hře. Ještě slavnější mohl být Slavík po dalších dvou minutách, když sudí Martin Šperl nařídil za nedovolený zákrok na Josefa Vlka trestné střílení. Ten už před tím neproměnil několik nájezdů, a tak se role kata za něho ujal Slavík, ale tentokrát zklamal, když gólmana hostí Petra Spáčila nepřekonal. A to domácí mohlo hodně mrzet, kdyby však Radek Volf pět minut před koncem utkání nevstřelil vítězný gól na 5:4 a v táboře Radomyšle zavládla radost.

Ve středečních Píseckých postřezích vítězný duel zhodnotí trenér Radomyšle Milan Tollinger. 

 

Diskuse k článku - napište váš názor
 

Další zprávy z regionu

 
 

Diskuse ke článku

Zbývá znaků: 1200
 
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace