Charitativní večer ve StarDance má nepříjemnou dohru: Zase covid! | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

středa 24. dubna 2024

Svátek slaví Jiří, zítra Marek

Charitativní večer ve StarDance má nepříjemnou dohru: Zase covid!

Soutěžící tentokrát netančili s vozíčkáři po celý večer, ale až společně v jeho závěru.
Soutěžící tentokrát netančili s vozíčkáři po celý večer, ale až společně v jeho závěru.  (Foto Česká televize, scom)

Něco tady nehraje! Tanečnice Miraie Navrátila (29) od pátku tvrdila, že má bolesti a je vyčerpaná a proto v sobotním díle nevystoupí. Nahradila ji proto Tereza Prucková (36), expartnerka Zdeňka Godly (46), aby pak Lenka Nora Návorková (30) v závěru charitativního dílu StarDance nakonec oznámila, že má vlastně covid. Jde o cílenou hru, kdy o nemoci mohla vědět dříve, ale na doporučení někoho povolaného držela informaci o pozitivním testu až do sobotní 22. hodiny, aby tak přímý přenos momentálně nejsledovanější show v zemi nijak neohrozila?!

„Původně jsme počítali, že to dáme s Lenkou, ale ta si minimálně tuto sobotu dá regeneraci a věřím, že bude brzy zpět a taky že ji nezklamu,“ řekl před sobotním dílem Mirai a rovnou se omlouval dříve vyřazenému Zdeňku Godlovi, že si jeho partnerku na chvíli vypůjčí – nebo už věděl, že se tak stane i v dalším díle, ale musel mlčet? Mirai podle našich informací na sobotní večer trénoval s Lenkou minimálně do čtvrtka. Do té doby měli oba povinnost se v rámci vstupu do zkušeben testovat. Jak to, že u ní testy covid neodhalily, když jí nebylo dobře? Nebo ji štáb vůbec netestoval, i když si stěžovala, že není v pohodě? Otázky, na které nikdo z Kavčích hor do uzávěrky tohoto vydání neodpověděl.

Promluvila cíleně?

A už jen načasování oficiálního vyjádření Návorkové je zvláštní. Status napsala přesně ve chvíli, kdy běžely závěrečné titulky sobotního dílu... „Začalo to jako fyzický problém, bolavá hnutá záda. Na to jsem zvyklá, nebylo to poprvé. Dnes se ale situace zhoršila a k bolesti zad se přidaly další potíže. Proto jsem se rozhodla jít preventivně na test. Bohužel mi vyšel pozitivní. Ta zpráva ke mně dorazila paradoxně během fandění a sledování benefice,“ vysvětlovala na Instagramu tanečnice.

Proč si řešila preventivní test sama, když je smluvně zavázaná ČT, pohybuje se v týmu StarDance a měla by vše řešit s produkcí? Vytrasují Miraie? Není úplně jasné, zda je Návorková očkovaná. Její svěřenec Mirai není a pokud se s ní tedy v týdnu, kdy už jí nebylo dobře, setkal, logicky by měl zamířit do karantény. Otázkou zůstává, jak si s celou situací poradí hygiena během trasování rizikových kontaktů. „Moc mě mrzí, ale ani další sobotu si bohužel nezatančím a budu moc ráda, když se ze všeho brzy dostanu a budu moci co nejdříve skočit na taneční parket,“ dodala ve své, vyjádření Návorková. Tohle bude ještě hodně zajímavé.

Covid stále ve Stardance, kdo přijde o další kolo? A Kubišová šíleně trpí

Video se připravuje ...

Mlží neustále

Česká televize během vysílání StarDance a postupných odpadlíků kvůli covidu mlží neustále. Na otázky buď vůbec nereaguje a nebo je tzv. hází do outu. Dělo se tak hlavně v případě nemoci Simony Babčákové (48), která se kvůli dvojí absenci za sebou musela ze soutěže poroučet. To, že měla covid, do teď ona ani ČT nepotvrdili, avšak ani nevyvrátili.

Vybrali 21 milionů

V rámci charitativního večera StarDance pro Centrum Paraple poslali diváci během přímého přenosu 21 728 888 Kč. „Jde o největší částku vybranou v historii tohoto pořadu,“ chválil diváky patron centra Zdeněk Svěrák (85).

Kostková za pudlíka

Moderátorka Tereza Kostková (45) kvůli svému sobotnímu outfitu, zvláště pak díky kudrlinám ve vlasech, působila jako pudlík. Mužská část diváků zcela jistě ocenila její hluboký dekolt.

Vdova čeká na schválení hrobu Žbirky! A Godla zazdil Stardance kvůli alkoholu

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.