18 novinek, které tento týden uvede Netflix

Foto: Nevzdávej to (Briarcliffe Entertainment), Papírový dům (Netflix), Ztraceni ve vesmíru (Netflix)

Konečně jsme se dočkali. Netflix už tento týden uvede zbylých pět epizod poslední řady španělského fenoménu Papírový dům, dorazí také hvězdně obsazený western Síla psa s Benedictem Cumberbatchem v hlavní roli. Překvapit mohou také další Netflix originály, ať už belgický seriál Kojoti nebo dvojice animáků – Vrchol nebes a Zelený had.

14 vrcholů: Nic není nemožné

Nebojácný nepálský horolezec Nimsdai Purja stojí před výzvou, kterou na první pohled nejde zvládnout. Za sedm měsíců chce zdolat všech 14 světových osmitisícovek. (29. listopadu)

Bez domova

Dojemné příběhy o lidech bez domova ze západního pobřeží USA ve filmovém portrétu o počátcích vážné humanitární krize. (30. listopadu)

Čím víc, tím líp

Pět prolínajících se zábavných příběhů noci plné sexu a otevřených možností, ve které nic nejde podle plánu, ale každý dostane to, co potřebuje. (30. listopadu)

Fantasy Island

Majitel tajemného ostrovního letoviska slíbí několika hostům splnění všech fantazií. Jejich návštěva se ale změní v noční můru a boj o holý život. (30. listopadu)

Nevzdávej to

Detektivu Jacku Radcliffovi zavolá jeho zesnulá neteř a on teď sebou musí pořádně hodit, aby zabránil její vraždě. (30. listopadu)

Vrchol nebes

Fotožurnalista je posedlý pátráním po tom, co se stalo s první expedicí na Mount Everest, a dostane se na stopu uznávaného pohřešovaného horolezce. (30. listopadu)

Detox

Život se mu rozpadá pod rukama a potřeboval by trochu vzpruhu. Odjede proto na očistnou kúru, která ale promění jeho noční můry v realitu. Tak pozor na vedlejší účinky! (1. prosince)

Kajko a Kokoš – nové řady

Dva slovanští válečníci dělají, co je v jejich silách, aby ubránili vesnici Mirmilov před krutým řádem Loupeživých rytířů. (1. prosince)

Síla psa

Charismatický, ale despotický majitel ranče se k bratrově nové manželce i jejímu dospívajícímu synovi chová velmi krutě. Jednoho dne ale vyjdou na světlo dávná tajemství. (1. prosince)

Zelený had

Siao Čching se pokouší vysvobodit sestru z Fa-chajových spárů, ale skončí v děsivém městě, kde narazí na záhadného muže, co si nepamatuje svoji minulost. (1. prosince)

Ztraceni ve vesmíru – 3. řada

Po nouzovém přistání na neznámé planetě se rodina Robinsonových navzdory všemu pouští do boje o přežití a šanci na útěk. Kolem ale číhá plno nebezpečí. (1. prosince)

Jako kůl v plotě

Peter chce, aby jeho nejlepší kámoš o Vánocích předstíral, že spolu chodí. Rodina se mu ale pořád snaží někoho dohodit a z domluvené habaďúry je rázem něco víc. (2. prosince)

Kojoti – minisérie

Parta přátel, kteří spolu v létě vyrazí pod stan, najde v lese diamanty. To spustí divokou sérii událostí, které prověří jejich přátelství a ohrozí je na životě. (2. prosince)

Pravda z díry

Dva sourozenci narazí v domě prarodičů na podivný otvor ve stěně a pak dojde k děsivým událostem, při kterých vyjdou najevo hrozivá tajemství o jejich rodině. (2. prosince)

Kobaltová modř

Nadějný spisovatel a jeho svobodomyslná sestra se zamilují do záhadného nájemníka. Spustí tím ale sérii událostí, které jejich tradiční rodinou otřesou v základech. (2. prosince)

Jurský svět: Křídový kemp – 4. řada

Šest teenagerů si mělo užívat dobrodružství na táboře na Isla Nublar. Místo toho ale musí společně bojovat o holý život, když ze zajetí na ostrově uprchnou dinosauři. (3. prosince)

Ovečka Shaun: Vánoční příběh

Shaunovi se nedaří sehnat větší punčochu, a tak se celá farma vydá na pěkně divokou vánoční výpravu. A dokonce na saních! (3. prosince)

Papírový dům – poslední díly

Ve Španělské národní bance už banda strávila víc než 100 hodin a Profesor je v ohrožení. A aby toho nebylo málo, blíží se nový nepřítel – armáda. (3. prosince)

Pokračuj na Netflix novinky z minulého týdne