Počasí dnes10 °C, zítra14 °C
Čtvrtek 25. dubna 2024  |  Svátek má Marek
Bez reklam

Přes Zlešické zatáčky projedou řidiči bez omezení, oprava silnice stála přes 30 milionů

Od středy 1. prosince bude opět průjezdná silnice I/4 v úseku Zlešické zatáčky – Zlešice na Strakonicku. Skončí tam investice za více než 30 milionů korun, kvůli které platila úplná uzavírka.

„Silnice I/4 v řešeném úseku dlouhém zhruba dva kilometry už vykazovala řadu poruch, jako například vyjeté koleje a plošný rozpad vozovky,“ uvedl Adam Koloušek z Týmu komunikace Ředitelství silnic a dálnic ČR.

Při opravě vybraná firma vyměnila vrstvy silnice a zpevnila svah pod komunikací. Vyčištěné jsou také příkopy vedle silnice. „Součástí opravy bylo také osazení obrubníků a jedné uliční vpusti v obci Zlešice,“ doplnil Koloušek. 

Obnovily se také protismykové prvky a zvýšila se bezpečnost v tomto úseku. Investice vyšla na 32,9 milionu korun bez daně.

Hodnocení článku je 30 %. Ohodnoť článek i Ty!

Foto ŘSD

Štítky doprava, silnice, zalešické zatáčky, řsd, investice, oprava, Zlešice, okres Strakonice, Ředitelství silnic a dálnic

Komentáře

Pro přidání příspěvku se musíte nejdříve přihlásit / registrovat / přihlásit přes Facebook.

Přes Zlešické zatáčky projedou řidiči bez omezení, oprava silnice stála přes 30 milionů  |  Doprava  |  Zprávy  |  Budějcká Drbna - zprávy z Českých Budějovic a jižních Čech

Můj profil Bez reklam

Přihlášení uživatele

Uložené články mohou používat pouze přihlášení uživatelé.

Přihlásit se pomocí GoogleZaložením účtu souhlasím s obchodními podmínkami, etickým
kodexem
a rozumím zpracování osobních údajů dle poučení.

Zapomenuté heslo

Na zadanou e-mailovou adresu bude zaslán e-mail s odkazem na změnu hesla.