- Reklama -

Zničený Alec Baldwin je po zabití na dně, manželka se bojí traumatické poruchy

Ztrápený herec Alec Baldwin je podle zdrojů amerického bulváru po usmrcení kameramanky omylem nabitou zbraní zlomený a emocionálně na dně.

- Reklama -

Podle některých zpráv je Alec Baldwin dokonce připravený opustit Hollywood a uprchnout z Ameriky poté, co při šokující tragédii na filmovém place zastřelil kameramanku a zranil svého režiséra.

Sžírán pocitem viny a vystaven právnímu dohledu Alec Baldwin slibuje, že „při nejbližší příležitosti změní svůj život odshora až dolů,“ prozradil zasvěcený zdroj.

Třiašedesátiletý herecký bouřlivák, který při natáčení filmu Rust v Novém Mexiku zabil kameramanku Halynu Hutchinsovou a zranil režiséra Joela Souzu rekvizitářskou pistolí, je známý svými veřejnými výpady a zuřivými konfrontacemi. Někteří jeho hollywoodští kolegové za to, že si zbraň nezkontroloval, ačkoli to měl udělat, informuje cbsnews.com.

Baldwina pronásleduje „výraz v Halynině tváři, když se skácela k zemi,“ říká zasvěcený zdroj deníku Daily Mail. „Alec zůstává na povrchu silný, ale pod povrchem je z něj troska a je připraven od toho všeho odejít.“ Podle zprávy už si o psychický stav herce dělá starosti i jeho žena Hilaria-

Zdroje tvrdí, že po otřesném incidentu je hvězda fyzicky nemocná a má neustále sevřený žaludek. „Nemůže jíst ani spát a je mu 24 hodin denně špatně z toho, co se stalo. A navíc z toho, co ho čeká,“ tvrdí zdroj.

Alec Baldwin a okamžiky plné hrůzy

Statný herec se trápí tím, jak tragédie ovlivní manželku Hilarii (37) a jejich šest dětí. I když zatím policie nevznesla žádné obvinění, hvězda je údajně „nemocná hrůzou z toho, co vyšetřování odhalí“. Hilaria se dokonce podle webu insider.com strachuje, že se u Baldwina rozvine posstraumatická stresová porucha.

První policejní zprávy a výpovědi svědků naznačují, že Alec už byl vyčerpaný z dlouhých pracovních dnů na natáčení Westernu a cestování za rodinou do New Yorku a zpět. V pátek 22. října trénoval tasení zbraně pro scénu v kostele na ranči Bonanza Creek u Santa Fe.

Některé zdroje tvrdí, že mu asistent režie Dave Halls podal zbraň a řekl: „Chladná zbraň“. To ve filmovém žargonu znamená, že neobsahuje ostré náboje, píše cnn.com. Revolver byl ale podle všeho plně nabitý. A když Alec namířil na kameru a vystřelil, „Halyna byla postřelená a Joel, který stál za ní, to dostal do ramene,“ prozrazuje zasvěcený zdroj.

- Reklama -

Necítím nohy, řekla kameramanka před smrtí

Kameramanka se chytila za horní část těla. Když si lidé uvědomili, že je postřelena, vypukl chaos. Jedna z členek štábu zavolala na tísňovou linku. „Zkoušeli jsme a najednou to bouchlo, vyběhla jsem ven, všichni jsme vyběhli ven,“ sdělila policistům.

Když kameramanku lékaři ošetřovali, Halyna řekla podle informací stránek the-sun.com, že necítí nohy. Letecky ji převezli do nemocnice, kde později zemřela. Režisér Joela Souzu ošetřili a ještě téhož dne ho z nemocnice propustili.

Zdroj tvrdí, že Alec Baldwin, jehož oblečení bylo potřísněno krví, byl zdrcen, když později mluvil s manželem kameramnky. „Byla to ta nejtěžší věc, jakou kdy musel v životě udělat,“ říká zasvěcenec. „Zhroutil se v slzách a naprosté agónii.“

Konec kariéry slavného herce?

Později Alec Baldwin napsal na Twitter: „Neexistují slova, která by vyjádřila můj šok a smutek. „Plně spolupracuji s s policejním vyšetřováním. Mé srdce je zlomené pro jejího manžela, jejich syna a všechny, kteří Halynu znali a milovali.“

Otřesený herec, který střelbu popisuje jako „tragickou nehodu“, se nachází v tak temném místě, že přátelé a rodina naléhají, aby vyhledal léčbu. Jeho spirálovitě se rozvíjející deprese ho uvrhly do zoufalství. Podle blízkých se momentálně ocitl na úplném dně a „nikdy si neodpustí a cítí, že jeho kariéra skončila“.

- Reklama -

Něco k tématu

Nejnovější články

Nejapný žert v Bradavicích: Alan Rickman legendárně ztrapnil Daniela Radcliffa

Když Daniel Radcliffe propagoval svůj film "Rohy", obrátil se na skrz Reddit na fanoušky a odpověděl jim na řadu otázek . Jak se dalo čekat, nejvíc jich směřovalo na jeho účinkování ve filmech Harry Potter. Radcliffe přiznal, že se při natáčení stal obětí "pranku" od Alana Rickmana.

Ve Flashdance za Jennifer Bealsovou zaskakoval v tanci i šestnáctiletý kluk

V roce 1983 se objevila Jennifer Bealsová v kultovním snímku "Flashdance" a z neznámé studentky z Yale se stala přes noc mezinárodním sexuálním symbolem. V roli Alex Owensové, mladé ženy z Pittsburghu, která svařuje ve dne a v noci tančí, se proslavila svými pohyby. Její taneční scény přitom vznikaly s podstatnou pomocí několika skrytých talentů.

Nejobsazovanější v Hollywoodu: Eric Roberts má na kontě více než 700 rolí

Eric Roberts je nejvíce obsazovaným hercem Hollywoodu. Kromě své slavnější sestry v tomhle trumfl i ostatní velká jména filmového průmyslu.

Ralph Macchio byl na začátku Cobra Kai o pět let starší než mistr Miyagi v původním Karate Kidovi

Výtečný umělec, Noriyuki "Pat" Morita nejvíce proslul svou ikonickou postavu mistra Miyagiho, moudrého a laskavého senseie v kinematografickém skvostu z roku 1984 - snímku Karate Kid.

Holland Taylorová: Představitelka mámy Evelyn byla nejhůř placenou hvězdou seriálu Dva a půl chlapa

Holland Taylorová se proslavila v populárním televizním pořadu s názvem Dva a půl chlapa, který se vysílal v letech 2003 až 2015. V tomto seriálu ztvárnila postavu Evelyn Harperové, která je popsána jako "domýšlivá a sobecká bisexuální matka bratrů Charlieho a Alana a babička Jakea."

Jima Caviezela při natáčení filmu Utrpení Krista zasáhl blesk

Při natáčení "Utrpení Krista" zažil Jim Caviezel mnoho dramatických okamžiků, nejvýraznějším bylo zasažení bleskem.
- Reklama -

Oblíbené články

- Reklama -