Vítěz Velké pardubické Pavel Složil, mladší získal novinku od Slavia pojišťovny


			Vítěz Velké pardubické Pavel Složil, mladší získal novinku od Slavia pojišťovny

Prvním majitelem zbrusu nového pojištění úrazu a nemoci PRO Zdraví od Slavia pojišťovny se stal vítěz letošní 131. Velké pardubické Pavel Složil, mladší.

Do sídla Slavie, která je už několik let spojena s nejtěžším evropským dostihem, dorazil Pavel Složil i se svým synem Filipem Elliotem, kterého měl také na stupních vítězů na pardubickém závodišti. PRO Zdraví ocenil, protože si dobře uvědomuje, že více než polovina všech závažných úrazů se lidem stává při docela obyčejných činnostech, nejčastěji v domácnosti. V případě onemocnění chrání jak jednotlivce, tak i celé rodiny, již po dvou měsících od uzavření pojistky.


Mohlo by vás zajímat: ČAP Insurance talk: U mikrofonu Alena Macková


Na rozdíl od podobných produktů u konkurence poskytuje PRO Zdraví denní odškodné za léčení úrazu a dorovnání obvyklého příjmu při pracovní neschopnosti. Přináší finanční jistoty po téměř třech desítkách závažných chorob, při trvalých následcích a týká se i smrti úrazem či v důsledku nemoci. Automatickou součástí jsou zde také služby Asistenta pro zdravý život, které zahrnují například výživového poradce, životního kouče, fyzioterapeuta či psychologa.


Mohlo by vás zajímat: Sloupek Kateřiny Lhotské: Co může po volbách „zatopit“ pojistnému sektoru?


Moderní přístup k tradičním hodnotám je slogan, který platí jak pro Slavia pojišťovnu, tak
i pro Velkou pardubickou. Nejtěžší evropský dostih je totiž také událostí s nejdelší sportovní tradicí v Česku. Jeho první ročník se jel v roce 1874, tedy pouhých šest let po vzniku Slavia pojišťovny, jejíž jméno má dnes v názvu.

Sledujte nás

Facebook Twitter LinkedIn

Komentáře

Přidat komentář

Nejsou žádné komentáře.

RSS

Související články