Petr Janda: Brutální buzení dcer a pivko po ránu | Ahaonline.cz

Registrace  |  Zapomenuté heslo

Deník Aha! na Facebooku

pátek 26. dubna 2024

Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav

Petr Janda: Brutální buzení dcer a pivko po ránu

Petra Jandu v Paříži okradli. Dvakrát!
Petra Jandu v Paříži okradli. Dvakrát! (archiv Petra Jandy)

Petr Janda (79) je sice pro své fanoušky a okolí drsný rocker, ale jakmile se zabouchnou dveře jeho domu, přesedlává do role spořádaného tatínka. Podle jeho dvou dcer jsou ale některé jeho výchovné praktiky zbytečné.

Když frontman skupiny Olympic Petr Janda (79) vozí svoje dvě dcerky do školy, dává mu občas zabrat je probudit. „Tuhle mi vynadaly, abych je nebudil tak brutálně. „Tatínku, ty jsi rozsvítil!“ A já říkám: No a jak vás mám budit? Zejtra vás poliju vodou!“ zavtipkoval zpěvák a dodal, že teď se snaží své dvě princezny probudit hlazením po vlasech. První metoda byla ale nejspíš účinnější.

Petr Janda vyvedl krásnou Alici: Dnes mám hodně vysokou cenu!

Video se připravuje ...

Rocker si taky čas od času neodpustí pivko k snídani. „Vstanu a mám strašnej hlad. Úplně šílenej. A těším se na míchaná vajíčka se šunkou a žampiony. A k tomu si dám pivo! To je takové moje milé ráno, už se léta nemění,“ svěřil se zpěvák pro web idnes.cz.

Petr Janda: Na Janečkovu oslavu obul 20 let staré boty ze svatby!

Video se připravuje ...



Přečtěte si
Články odjinud

Kontakty

  • Telefon 9.00 – 17.00: 225 974 140
  • Telefon po 17.00: 225 974 164
  • Fax: 225 974 141

RSS kanály serveru ahaonline.cz lze užívat pouze pro osobní potřebu. Jakékoli další šíření obsahu ahaonline.cz je možné pouze s předchozím souhlasem jeho provozovatele.