Jasnovidec Glanc varuje. Měl hroznou vizi. „Pro mnohé to budou poslední Vánoce

Jasnovidec Wojciech Glanc se podělil o vizi, ve které varuje Poláky před strašlivými událostmi, které nás čekají na podzim, zima. Mohla by dlouho očekávaná dovolená předzvěst tragédie?

Jasnovidec Wojciech Glanc je vedle  Krzysztofa Jackowského , který se těší stále většímu zájmu , jedním z nejoblíbenějších polských jasnovidců. Břichomluvec, známý z 2. vydání „Velkého bratra“, změnil profesi a své vize, jejich interpretace a myšlenky zveřejňuje na YouTube. Shromáždil skupinu oddaných fanoušků, kteří se zájmem a často i strachem očekávají další nahrávky, co nás v budoucnu čeká. Glanc měl mimo jiné předpovídat pandemii koronaviru a často o ní mluvil. Mimo jiné hovořil o nových mutacích viru.

Glanc se však ve svých filmech často odvolává na mezinárodní situaci a řada jeho vizí se týká ekonomických a vojenských témat. Jasnovidec bohužel velmi často varuje lidi před budoucností a oznamuje, že nás čekají nové hrozby, které nemusí nutně souviset s koronavirem. Tak tomu bylo v nedávné zprávě, ve které zmínil znepokojivé vidění. Viděl v něm umírat lidi, Vladimira Putina a poskvrněné Baltské moře.

Jasnovidec Wojciech Glanc varuje lidi. Zažijeme na podzim katastrofu?
V nejnovější vizi Wojciech Glanc viděl extrémně špinavou, kontaminovanou vodu v Baltském moři. Zvlášť jasně viděl Sopoty a Poláky a turisty, kteří v něm odpočívali.

Pokrčování na další straně