Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Spider-Man u Marvelu nekončí. Chystá se další trilogie


ikona
Spooner
bez domovamarvelsonyspider-mantom holland
Už za pár týdnů se Spidey střetne s prověřenými záporáky. A rozhodně ho nevidíme naposledy.  

Na třetího Spider-Mana s Tomem Hollandem a podtitulem Bez domova čekají asi mnozí kinaři, i přes opět komplikovanější situaci, jako na smilování. Právě Spideyho hrátky s multiverzem, díky nimž se dočkáme starých záporáků v čele s Green Goblinem, Doctorem Octopusem či Electrem (a nejspíš mnoha dalších návratů), by měly letos zbořit kina. Trojka Spider-Mana má zkrátka nakročeno k tomu být nejúspěšnějším filmem roku a za ideálních podmínek by v klidu překonal miliardu. Nabízela se ovšem otázka, co bude s Peter Parkerem dál. Holland totiž dříve prozradil, že k novému dílu tvůrci přistupovali jako k závěru franšízy, po níž by se přešlo úplně k jinému stylu a nevylučoval ani nového představitele. Jenže teď je jasné, že mladý herec pavoučí kostým rozhodně neoblékl naposledy.

Producentka filmů Amy Pascal totiž potvrdila, že už se plánují další tří díly, v nichž nejen, že se opět počítá s mladou hvězdou, ale i nadále budou součástí MCU. Ano, spolupráce Sony s Marvelem nejspíš pro všechny zúčastněné stále šlape na jedničku, a tak bude pokračovat i na dalších projektech. Pascal pak v podstatě potvrdila, že chystaná trojice snímků bude logicky další Spideyho trilogií, jež by se mohla teoreticky vydat malinko jinou cestou. Producentka si pak také chválí, že mají i díky úspěchu animovaných Paralelních světů či Venoma rozjeto několik vesmírů, které sice stále zůstanou oddělené, ale možnosti studia Sony a pavoučí značky jsou momentálně dosti rozsáhlé. Tak snad budou další kousky od Sony bolet méně než druhý Venom.

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace