Sleduj nás

Karlos Vémola je snem každé ženy! Partnerku si hýčká, dokáže zabezpečit rodinu a miluje děti

Karlos Vémola je snem každé ženy! Partnerku si hýčká, dokáže zabezpečit rodinu a miluje děti
Málokdo ví, že MMA zápasník Karlos Vémola je rodinný typ. Již brzy se mu narodí čtvrtý potomek, kterého mu porodí jeho snoubenka Lela Ceterová. Ale tam to ještě nekončí. V jednom z nedávných rozhovorů totiž prozradil, že by měl dětí klidně sedm. Je to prý šťastné číslo.

Když vidíte Karlose Vémolu řádit v kleci, jde z něj strach. Rve se jako zvíře utržené ze řetězu. Jenže v soukromí je to milý chlapík a milující otec. Jak sám říká, v dětství neměl vše, a proto maká ze všech sil, aby mohl svým dětem splnit všechny jejich sny.

Vémola má tři děti a čtvrté na cestě. Jenže rád bych jich měl ještě víc. “Teď jsem u čtvrtého, takže jsem tak v půlce. Ale šťastná sedmička by mi stačila,“ prozradil Karlos Vémola.


Chtít si pořídit v dnešní době 7 dětí, to je sakra velká odvaha. Většina chlapů si to neumí ani představit. Vždyť se podívejte, kolik z nich má problém platit alespoň alimenty.

Nakrmit tolik hladových krků a chtít plnit jejich sny, to je zkrátka obdivuhodné. Vzpomeňte si na to, až Karlose budete zase kritizovat za jeho nevšední způsob života. Ten chlap má totiž srdce na správném místě!


Další články