Nový Grand Tour bude před Vánoci! Clarkson řídí Citroen

listopad

30

2021

Nový Grand Tour bude před Vánoci! Clarkson řídí Citroen

| 2021-11-30T08:29:18+00:0030. listopad 2021 | #Clarkson#grand tour#Hammond#May#GT |

Na nový díl Grand Touru opět čekáme už pořádně dlouho. Ale konečně byla ohlášena nová epizoda a trailer už je venku.

Podle informací pocházejících z Amazonu už také zhruba víme co můžeme od nové epizody s názvem Carnage à trois (masakr ve trojici) očekávat a kdy ji uvidíme.

Ve druhém speciálu z lockdownu (pro naše slovenské přátele z logdanu) se trojice ponoří do bizarního světa francouzské automobilové kultury. Na epickém roadtripu začínajícím ve velšských kopcích si užijí horské stoupání, při němž jim hrůzou vstávají vlasy na hlavě, zneškodňování bomb, auta poháněná vrtulemi, kaskadérské kousky s vrtulníkem a nejnapínavější závod svého života, než dorazí k Lamanšskému průlivu, kde je čeká středověké vyvrcholení, při němž jim spadne čelist. A kolem toho všeho omáčka nepodobná francouzskému artovému filmu.

Filmovat se začalo na konci dubna letošního roku ve Walesu. Richard Hammond byl spatřen, jak řídí vůz Renault Scenic, a zatímco ho natáčeli okolní kameramani, naboural při pokusu o zaparkování do několika zaparkovaných aut. A jezdily se francouzské ikony, Jeremy Clarkson byl zase viděn v Citroenu CX a také v ikonickém Citroenu SM. Později v Anglii Richard Hammond jezdil s vozem Talbot-Matra Murena a James May proháněl Renault Avantime MPV.

A jsme více než nadšeni, že datum premiéry nové epizody je velmi blízko! Bude uvedena těsně před Vánocemi v pátek 17. prosince, pochopitelně na Amazon Prime Video. Podle ukázek to vypadá velmi nadějně, což po předchozím skotském speciálu v amerických autech, který patřil mezi ty slabší, rozhodně je to co potřebujeme.

 

Images by Amazon.com, Inc.

Vytvořeno s ❤ v systému XOXO - © 2024 Write.cz, s.r.o.