Svůj trest 3,5 roku „natvrdo“, který dostal známý jachtař David Křížek za podíl na tunelování Metropolitního družstva, si sportovec aktuálně odpykává ve věznici. Není však pochyb, že ve své mysli a především ve svém srdci by byl nejraději u manželky Lucie Křížkové (37), jež v roce 2003 získala ještě pod svým dívčím příjmením Váchová korunku královny krásy, a také u jejich dvou ratolestí, synka Davídka (9) a dcerky Loly (4), jimž se musí po tatínkovi pořádně stýskat.

Stejně tak se stýská i Křížkovi, jelikož často posílá domů ve svých dopisech nádherné obrázky věnované jeho ratolestem. Ať už jsou to jeho milované lodě, případně portréty slavných osobností. Dopisy však nedokážou nahradit osobní kontakt, jenž mají manželé Křížkovi kvůli jeho pobytu za katrem pouze sporadický. „Dnes jsem byla za Davidem. Není jisté, zda nám vyjde další návštěva ještě do Vánoc, tak mi raději už teď předal dárky pro děti,“ svěřila se koncem listopadu Křížková na sociální síti.

VIDEO: Lucie Křížková v dubnu 2017: Dva měsíce po porodu se svlékla a chce třetí dítě!

Video
Video se připravuje ...

Lucie Křížková na nic nečeká: Dva měsíce po porodu se svlékla a chce třetí dítě! Petr Soukup, Markéta Reinischová

A sdílela i obrázek oněch dárků - nádherně vyvedené origami bílé a černé labutě. Křížek, jenž je podle všeho manuálně velice zručný i na skládání papíru, tak udělal radost svým dětem ještě před Štědrým dnem. „Vím, že žádný jiný dárek, který letos Davídek s Lolou dostanou, v sobě neskrývá tolik hodin práce, tolik myšlenek a tolik lásky,“ domnívá se moderátorka pořadu Sama doma.

A souhlasí s ní nejenom fanoušci, ale i celá řada kolegyň z umělecké branže. Slovy jako „nejkrásnější“, „nádherný“ nebo třeba „ach“, to vše s množstvím emotikonů srdíček. Nešetřily na nich herečky Mahulena Bočanová (54) s Marií Doležalovou (34) a dojala se i zpěvačka Marta Jandová (47), modelka Iveta Vítová (38) či moderátorka Laďka Něrgešová (45).

Fotogalerie
47 fotografií