Jak by měla vypadat správná pánská zimní bunda?

Jaké barvy, vzory a motivy budou tuto sezónu slušet pánským zimním bundám?
jak-by-mela-vypadat-spravna-panska-zimni-bunda

S příchodem chladných dnů mohou pánové do svých šatníků zařadit i stylové módní bundy a kabáty. Že nevíte, jak by měla vypadat trendy pánská bunda pro letošní sezónu? Nevadí! My vám to prozradíme. Podívali jsme se totiž na přehlídková mola významných módních návrhářů a přinášíme vám tak zaručené rady a tipy na to, podle čeho vybírat kvalitní a stylovou pánskou bundu. Čtěte a inspirujte se s námi!

 Z jakých materiálů vybírat pánskou zimní bundu?

Vybíráme-li si materiál naší bundy, uděláme nejlépe, sáhneme-li po zimní bundě z přírodních materiálů. Bavlněné i vlněné pánské bundy tak budou tou správnou volbou. V kurzu jsou také pánské zimní bundy, které jsou vyrobené z přírodního peří. Ty zaručí tepelný komfort za každého počasí. Přírodní materiály mají několik výhod. Jsou příjemné na dotek, nikde nic neškrábe a nepřekáží. Také jsou odolné a často nám tak vydrží i více sezón. Samozřejmě je nutné se o bundu z přírodního materiálu  dobře starat. Tím máme na mysli praní při nízkých otáčkách a pomocí šetrných programů. Sušičku si však určitě odpusťte. Pánové pak mohou vybírat i syntetické bundy s kvalitní membránou. Ty se hodí zejména do nižších teplot a na sportovní aktivity, jako je např. lyžování či snowboarding. Kvalitní bunda do chladných dnů by tak měla být nejlépe voděodolná, oděruvzdorná a větruodolná. Díky těmto vlastnostem budete v suchu a v teple za jakéhokoli počasí. Nezaskočí vás ani sněhová přeháňka.          

pánské bundy
pánské bundy

Jaké barvy, vzory a motivy budou slušet pánským zimním bundám?

Zaměříme-li se na barvy letošní zimní sezóny, vítězí na plné čáře ty přírodní! Pánové tak mohou volit modrou, krémovou či pistáciovou trendy bundu. V kurzu bude i pánské oblečení v béžovém a oříškovém odstínu. Nic však nezkazíte ani černou a bílou klasikou. Černou a bílou bundu pak můžete sladit s jakkoli barevným oblečením. Co se týče vzorů a motivů, budou in ty zvířecí a květinové. Muži co se nebojí extravagantních kousků tak mohou oblékat i bundy v leopardím či zebrovaném provedení. Pro milovníky klasiky tu pak máme i elegantní a decentní kousky v stříbrnošedém provedení. Na své si tak přijde každý z vás.   

S jakým oblečením, obuví a módními doplňky kombinovat naši stylovou zimní pánskou bundu?   

Vybíráme-li si další oděvy k naší bundě, měli bychom se řídit základním pravidlem, které říká, že méně znamená mnohdy více. K bundě se vzory a motivy se hodí kalhoty v jednobarevném provedení. Pánové pak mohou volit např. tmavomodré módní džíny. Naopak k jednobarevné bundě si mohou muži obléci i výraznější kalhoty. Podobně je to pak i s obuví a módními doplňky. Módní doplňky by měly mít ideálně stejnou barvu a strukturu. Také je vhodné, abychom vybírali módní doplňky ze stejného materiálu. Jako příklad si uvedeme kanárkově žlutou pánskou bundu, kterou můžeme sladit s černými koženými botami, pánskou koženou taškou a tmavým řemínkem hodinek v hladkém černém provedení. Černé kožené doplňky s hladkou strukturou vkusně podtrhnou tento neobyčejný pánský zimní outfit.

Zdroj fotografií: answear.cz

Podobné články