Trendy
válka na Ukrajině Survivor 2024 Iveta Bartošová Survivor 2024 - aktuálně

Možný návrat? Bradley Cooper a modelka Irina Shayk znovu bok po boku

Bradley Cooper a Irina Shayk byli spatřeni spolu.
Zdroj: Profimedia
+ Další 4 fotografie
Vrátí se k sobě?

Paparazzi zachytili herce Bradley Coopera (46) a modelku Irinu Shayk (35), jak společně s jejich dcerou tráví Díkůvzdání. Pár spolu již několik let nežije, ale v poslední době se stále častěji mluví o jejich možném návratu k sobě, jak informoval Daily Mail.

Již delší dobu kolují zvěsti, že jsou herec Bradley Cooper a supermodelka Irina Shayk opět spolu. Byli společně viděni, jak minulý čtvrtek opouštějí byt v New Yorku a míří do Cooperova domu. Spolu s nimi šla i jejich společná čtyřletá dcerka Lea.

Kromě této trojice s nimi šli i herečka Anne Hathaway a její manžel Adam Shulman. Podle informací Daily Mail u Bradleyho však Irina nestrávila noc. „Jsou si velmi blízcí. Ale oficiálně nejsou zpět spolu,” uvedli zástupci hvězd.

Společně mají dcerku Leu

Pár spolu začal randit na jaře roku 2015. Jejich zatím jedinou dcerku Leu De Seine Shayk Cooper přivítali na svět v roce 2017, ale v roce 2019 se rozešli. Ruská kráska Irina předtím randila s portugalským fotbalistou Cristianem Ronaldem. V poslední době byla médii několikrát spojena s raperrem Kanye Westem, kdy si ti dva užili romantický výlet do Paříže.

Bolestná zpověď Moniky Binias: S o 24 let mladším Petrem přišli o dítě. Bojovala i s tchyní

Související články

Další články

Nejnovější kauzy