Veronika Žilková vyrazila na nákupy. Vypadala jako americká vánoční postavička

od Markéta Krejčí
< 1 minuta čtení
Stropnicka Veronika
Zdroj: Martin HyklCzech News Center / CNC / Profimedia

V neděli začal advent a většina lidí se pomalu, ale jistě chystá na Vánoce. Výjimkou není ani herečka Veronika Žilková, která se momentálně zdržuje v České republice. Hned v neděli vyrazila do obchodu pro stromek a pořádně se na to vyladila.

Oblíbená herečka se zřejmě už nemůže dočkat vánočních svátků, kdy se sejde celá rodina a společně si rozbalí dárky. Alespoň tak to vypadá podle jejího Instagramu.

Stylové oblečení

Bylo tedy zapotřebí sehnat něco, pod čím se bude rozbalovat. Veronika se vypravila do obchodu pro pořádný vánoční stromeček. A stylově se na to oblékla.

Na fotografii je vidět, že má na sobě červenou bundu a pod ní bílou mikinu s kapucí. Po jejím nasazení vypadala úplně jako Santa Claus.

Santa Claus nebo paní Clausová

Podoba byla ještě patrnější, když si stoupla mezi vystavené postavičky. Její sledující uznali, že vypadá jako americká imaginární bytost, která nosí dárky.

Někteří byli milosrdnější a napsali, že vypadá spíš jako paní Clausová. Ke snímku herečka ještě připsala trefný popisek, že je jediný Santa, který nemá roušku.

Očkování sledující rozděluje

Veronika je na sebe velmi opatrná a vládní nařízení velmi pečlivě dodržuje. Někteří její sledující jí to ale dávají trochu „sežrat“.

Naposledy se to stalo 16. listopadu, kdy se na Instagramu pochlubila fotkou s popisem, že se právě nechala přeočkovat třetí dávkou vakcíny.

Část komentujících pod fotkou uvedla, že se sledováním herečky raději končí, neboť s jejím názorem na očkování nesouzní. To však Veronika vůbec nechápala.

„Na světě jsou i jiná témata, nikomu žádný názor nevnucuju. Jen jsem sdílela aktualitu dne. Všichni máme svobodu názoru…“ uvedla jako reakci na komentář pod fotografií na Instagramu.

Zdroj: Instagram, Blesk.cz

Autor: Markéta Mladá


Sdílet článek:Share on facebook
Facebook

Související články