Arma náhled

Charitativní Arma III

1. 12. 2021
Zdroj náhledu: TZ

České herní studio Bohemia Interactive věnuje veškeré zisky z rozšíření Art of War hry Arma III Mezinárodnímu výboru Červeného kříže (ICRC/MVČK). Celkový finanční obnos se pohybuje ve výšce 155 783 USD, což činí něco přes 3,5 milionu korun (±137 000 €). MVČK je charitativní organizace, která pomáhá v těch oblastech, kde válka pustoší lidské životy. Organizace se také snaží prosadit a posílit humanitární právo a jeho principy zejména v zemích, kde je to nejvíc zapotřebí.

Arma - Charitativní akce

Zdroj: TZDLC Art Of War rozšířilo hru Arma III o výstavu herního umění. Zahrnuje nový singleplayerový scénář, ve kterém máme získat zpátky ukradené cenné obrazy. Nezapomnělo se ani na hráče a jejich komunitní příspěvky, protože rozšíření přidává i ten nejlepší obsah v podobě obrázků, které fanoušci Army III vytvořili. V balíčku DLC nalezneme i nějaké ty skiny navíc.

„Jsme velmi vděční studiu Bohemia Interactive a všem hráčům, kteří přispěli na MVČK. Naše dlouholetá spolupráce je silným příkladem synergie, kterou lze rozvíjet napříč komunitami, offline i online. Tento dar jednoznačně změní k lepšímu životy tisíců lidí.“
Toto jsou slova Marka Resicha z oddělení pro mobilizaci zdrojů MVČK. My před oběma organizacemi, a také před všemi hráči, kteří i tímto způsobem přispěli mnohým lidem k hezčím zítřkům, smekáme klobouk dolů.

Pavol Kunca

Pavol je typický vášnivý hráč, ktorý na hry nemá čas. K hernej stoličke ho posadila stará dobra 1.6, ktorej sa drží do dnešných dní. Akčné strieľačky sú jeho „domovské vody“ a preto nedá dopustiť na herné série ako Far Cry alebo Mafia. Nevyhýba sa ani stratégiám, športovým, či rôznym puzzle logickým hrám. Ako perfekcionista rád dohráva hry na 110%, kedy loví každý jeden možný achievement. Okrem hrania sa rád vzdeláva, veľa cestuje a ani šport či kniha mu nie sú cudzie pojmy. Rozhodne nejakým tým pivečkom s priateľmi nepohrdne.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.