Užíváním této stránky souhlasíte s všeobecnými podmínkami.
Tato stránka používá cookies.

Na obzoru: Superhrdina od DC a novinka od režiséra V Bruggách


ikona
Mr. Hlad
ari asterbatgirlbruce williscolin farrelljoaquin phoenixmartin mcdonaghna obzoruwhitney houston
Jak půjde Joaquinu Phoenixovi horor? Proč uspělo Lamborghini? A co se stane, když se rozhádají Colin Farrell a Brendan Gleeson?  

Rubrika Na obzoru se bude objevovat vždy prvního a patnáctého v měsíci. Vždycky do ní nacpeme deset chystaných projektů, které se momentálně kutí u nás, v Hollywoodu nebo někde jinde. Takže pokud chcete být připraveni na to, co přijde do kin za pár týdnů, měsíců nebo let, pečlivě ji sledujte.

Helen Mirren si v dramatu Golda zahraje izraelskou premiérku, která musela bojovat o osud mladého státu s čím dál tím vážnější hrozbou terorismu. V dramatu Lamborghini bude Frank Grillo budovat ikonické automobilové impérium. 

Režisér V Bruggách Martin McDonagh vám ve své novince The Banshees of Inisheer ukáže, co se stane, když se po letech rozhádají dva staří kamarádi, kteří žijí na malém ostrově. V hororu Neila Marshalla The Lair se mladá pilotka octne v bunkru, kde se schovává zmutované monstrum. 

Životopisné drama I Wanna Dance with Somebody se bude točit okolo hudební superstar Whitney Houston a jejího divokého života. V komiksovce Batgirl představí režiséři třetích Mizerů novou ochránkyni Gotham City. 

V akčním dramatu Paradise Highway bude muset kamioňačka Juliette Binoche pašovat nebezpečné zboží, aby zachránila svého bratra. V thrilleru Vendetta se hlavnímu hrdinovi trochu vymkne z rukou pokus pomstít svou rodinu. 

V novince Ariho Astera Disappointment Blvd. si Joaquin Phoenix zahraje jednoho z největších podnikatelů všech dob. A půjde přitom o hororovou komedii. Anthony Mackie bude v akční podívané ze sedmého století Desert Warrior ochraňovat mladou princeznu. 

© copyright 2000 - 2024.
Všechna práva vyhrazena.

Registrace

Nemáte svůj účet? Registrací získáte možnosti:
  1. Komentovat a hodnotit filmy a trailery
  2. Sestavovat si žebříčky oblíbených filmů a trailerů
  3. Soutěžit o filmové i nefilmové ceny
  4. Dostat se na exklusivní filmové projekce a předpremiéry

Zapomenuté heslo

Pokud jste zapomněli vaše heslo nebo vám nedorazil registrační e-mail, vyplňte níže e-mailovou adresu, se kterou jste se zaregistrovali.

Přihlášení


Registrace