Chcete mě? Ferjenčík hledá práci

01.12.2021 16:12

Někdejší pirátský poslanec Mikuláš Ferjenčík, který v uplynulých sněmovních volbách neuspěl, hledá práci. To, že je otevřen pracovním nabídkám, napsal na svůj facebookový profil a sdílel i svůj profil na profesní sociální síti LinkedIn.

Chcete mě? Ferjenčík hledá práci
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Mikuláš Ferjenčík (Piráti)

Anketa

Necháte/nechali byste očkovat své malé dítě proti covidu-19?

12%
84%
hlasovalo: 43477 lidí
Ferjenčík se na profesní sociální síti LinkedIn, na které se setkávají profesionálové a diskutují o svých pracovních zájmech, představil jako někdejší místopředseda rozpočtového výboru Parlamentu ČR.

Píše, že dobře rozumí psanému textu, umí počítat, velmi dobře anglicky a trochu německy. „Rozumím politickému marketingu, světu médií i politiky,“ dodává také Ferjenčík, který úspěšně maturoval na přeloučském gymnáziu, paralelně u toho složil také britskou A-level na Brentwood School Essex. Následně úspěšně absolvoval bakalářský obor studium humanitní vzdělanosti na FHS UK.

„Dále mám za sebou několik semestrů Matfyzu a Fakulty strojní ČVUT, ze kterých jsem si odnesl základy vysokoškolské matematiky,“ dodává Ferjenčík. Jeho podrobný profil na LinkedInu si můžete prohlédnout zde.

Ten byl čtyři roky poslancem a tři roky pražským zastupitelem. „V roli vedoucího mediálního odboru Pirátů jsem supervizoval naše sněmovní kampaně 2017 a 2021 a fungování pirátského marketingového týmu v letech 2016–2021,“ podotýká Ferjenčík, jenž také v celé řadě vedoucích rolí pomáhal z Pirátské strany budovat silnou celostátní organizaci. 

„Několik měsíců jsem se živil jako zahradník,“ dodává také exposlanec, jehož baví fotbal, akordeon a deskové hry.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…