Trendy
Výměna manželek 2024 válka na Ukrajině Survivor 2024 Kate Middleton

Seznam partnerů Agáty Hanychové. Před chirurgem vystřídala truhláře, makléře a vášnivého sportovce

Agáta Hanychová a její muži
Zdroj: se souhlasem FTV PRIMA, se souhlasem A. Hanychové, koláž eXtra.cz
+ Dalších 9 fotografií
Agáta a její chlapci

Agáta Hanychová je opět šťastně zadaná. A její nový vyvolený je konečně podle gusta její slavné maminky Veroniky Žilkové. Podle informací eXtra.cz by se mělo totiž jednat o úspěšného chirurga s hvězdnou budoucností před sebou. Zatímco kolem nového muže, který stojí po boku její starší dcery, chodí po špičkách a doufá, že jejich vztah skončí před oltářem, o Agátiných předchozích partnerech se to říct nedá. Těm totiž oblíbená herečka mnohdy nemohla přijít na jméno. Kdo vše během posledních měsíců stál po boku české Paris Hilton? 

Jak jsme vás jako první informovali, Agáta Hanychová je zase spokojeně zadaná. Jenom krátce poté, co oznámila rozchod se svým předchozím partnerem, se nám podařilo zjistit, že randí s úspěšným chirurgem, kterému se podařilo získat její srdce. Z jejího výběru má největší radost právě Veronika Žilková, která se ne vždy vyjadřovala lichotivě o partnerech své dcery.

„Jí se ti normální nelíbí. Jak je to trošku hajzl nebo nepracovitý nebo by rád byl v novinách, tak ti se Agátce líbí. Když přijde slušný zubař, ten se Agátě nelíbí. Ona má ráda takové ty…,“ nechala se před časem slyšet Žilková během společného streamu na Instagramu a aniž stihla svou větu dokončit, Agáta jí skočila do řeči a své expartnery nazvala „polokretény“.

Předsvatební rozhovor s Agátou Hanychovou.

Vztahy Agáty Hanychové

Mirek Dopita

S bývalým americkým fotbalistou se poznala v roce 2010. V roce 2011 se jim narodil syn Kryšpín. O rok později ale padla podezření z nevěry a dvojice se rozešla. Mirek pak léta žil v zahraničí, vrátil se teprve nedávno.

Jakub Prachař

20. 4. 2013 se vdala za celoživotního kamaráda, herce Jakuba Prachaře, 13. 9. 2017 se jim narodila dcera Mia. Manželství bylo oficiálně rozvedeno 18. 9. 2020.

Krátké románky po rozvodu

  • Makléř Zdeněk Turek (říjen 2019 – únor 2020)
  • Kameraman a fotograf Marek Niessner (únor – květen 2020)
  • Producent Tomáš Sobola (srpen – listopad 2020)
  • Truhlář Adam Raiter (prosinec 2020 – březen 2021)
  • Podnikatel Jan Loskot (březen - červenec 2021)
  • Podnikatel Jiří Heller (několik měsíců, cca srpen - říjen 2021)
  • Lékař Andrej Nikov (podzim 2021 - květen 2022)
Třetí dítě a další rozchod
  • Jaromír Soukup /(duben/květen 2022 - září 2023), důvodem mělo být dusno a psychický teror, který měl podnikatel údajně vyvolávat kvůli potížím ve svém podnikání.
    Agáta se v dubnu 2023 stala potřetí maminkou, porodila dceru Rozárku.

Druhá svatba

  • Krátce po rozchodu se Soukupem padá znovu do náruče Mirka Dopity, toho si bere za druhého manžela v Roztokách u Prahy v pátek 29. 12. 2023.
Více o tématu

Kdo byli ale expartneři Agáta Hanychové, které Veronice Žilkové tak vadili? Zásadní je začít s Jakubem Prachařem, který byl sice životní láskou její dcery a má s ním dceru Miu, Žilková se ale nikdy netajila tím, že ho nemá moc ráda a jejich rozvod oslavila. „Super, konečně, hurá. Nebudu nic předstírat,“ popsala ve zmíněném streamu herečka své pocity, když se dozvěděla, že je manželství její dcery v troskách.

Možná ještě netušila, že ani z dalších jejích partnerů nebude dvakrát nadšená. Prvním byl realitní makléř Zdeněk Turek. Ačkoliv spolu s Agátou odjeli na dovolenou do Thajska, odkud Hanychová postovala jedno zamilované storíčko za druhým, krátce po návratu do Česka se v tichosti rozešli. Vztah vydržel přibližně čtvrt roku.

Další rozchod po čtvrt roce

Dalším byl kameraman Marek Niessner, se kterým měla Agáta společné to, že oba měli děti z předchozího vztahu a vypadalo to, že konečně narazila na toho pravého. Dokonce si spolu založili společný instagramový účet. Než ho ale stihli spustit, šli od sebe. Byli spolu přibližně čtvrt roku.

Pak se na scéně objevil producent Tomáš Sobola. I s ním odjela Agáta na dovolenou a i on byl její velkou láskou. I tehdy tvrdila, že konečně narazila na muže, který je zcela jiný než všichni ostatní. A ani tentokrát to nevyšlo. Rozchod přišel klasicky po čtvrt roce.

Velké naděje jsme dávali Adamu Raiterovi, který byl povoláním truhlář. Šlo totiž o kluka, který byl mimo branži. Agáta s ním začala dokonce rekonstruovat dodávku, kterou chtěli spolu přestavět na obytný vůz. Už ho ale nestihli dodělat a Hanychová musela svůj sen dodělat s jiným truhlářem. I tento vztah skončil po čtvrt roce.

Dalším partnerem Agáty Hanychové byl podnikatel Jan Loskot, kterého dcera Veroniky Žilkové dlouho tajila. I s ním sice odletěla na dovolenou, ale nevznikla tam ani jedna společná fotografie. Když už ho ukázala, dala mu přes tvář srdíčko, aby ho nikdo nepoznal. Už to vypadalo, že se ponaučila a zkusí alespoň jednoho svého partnera utajit. Nakonec ho sice ukázala, krátce poté se jí ale rozpadl i tento vztah.

Nejnadějněji to vypadalo s Jiřím Hellerem, se kterým se seznámila díky wakeboardingu a zdálo se, že konečně narazila na muže, se kterým má společné koníčky. "Hodně nás spojuje sport," rozplývala se před několika týdny ještě Agáta, která právě s Jirkou chodila na wakeboard. O svém novém partnerovi mluvila jenom v superlativech.

"Je to jeden z nejklidnějších kluků, se kterými jsem kdy byla. Na to nejsem úplně zvyklá. Je klidný a snese i moje šílené nálady a mou občasnou nevyrovnanost přejde s ledovým klidem. To by mě sice možná dřív vytáčelo, ale teď jsem za to vlastně ráda. Není to špatný," prozradila pro eXtra.cz Agáta s tím, že je po Jirkově boku skutečně šťastná a spokojená.

I tento vztah jí vydržel jenom tři měsíce. A to k radosti její slavné maminky, která po boku své dcery nechtěla truhláře, realitního makléře a ani wakeboardistu, ale renomovaného lékaře, což se jí nyní splnilo. Tak snad tento vztah Agátě vydrží a nebude mít jepičí život.

Co dělat při jaderné havárii: Základní rada zní schovej se a zůstaň v kontaktu, říká Dana Drábová

Související články

Další články

Nejnovější kauzy