Sleduj nás

Dnes přišel na svět Rocky Vémola! Terminátor je počtvrté tátou, Lela Ceterová mu porodila syna

Dnes přišel na svět Rocky Vémola! Terminátor je počtvrté tátou, Lela Ceterová mu porodila syna
MMA zápasník Karlos Vémola v současné chvíli zažívá jeden z nejhezčích okamžiků ve svém životě. Jeho partnerka Lela Ceterová mu totiž porodila dalšího syna Rockyho! Ale neobešlo se to bez dramatu, protože jim v porodnici kvůli covidu synátora hned po porodu odebrali.

Tak na tenhle den bude Terminátor ještě hodně dlouho vzpomínat. „Narodil se mi nový král," pochlubil se Karlos ve svém živém vysílání. Prozradil i to, že se lékaři rozhodli pro porod císařským řezem.

Ale to nebylo vše. Navíc jim v porodnici kvůli tomu, že mají oba rodiče covid, odebrali syna hned po porodu. „Miminko Lele odebrali hned po porodu. Ještě nevíme ani váhu a výšku. Je to pro Lelu hodně náročné,“ potvrdil Terminátor.


Fanouškům prozradil i jméno. Čerstvě narozený syn se bude jmenovat Rocky. Ke gratulacím se přidal například i nejúspěšnější český MMA bojovník Jiří Procházka. „Je to určitě nádherná věc, já ještě to štěstí v životě neměl, ale věřím, že je to silné. Karlos už pár dětí má, takže určitě ví, do čeho jde. Moc mu gratuluji a přeji jim, aby vše bylo tak, jak má být,“ pogratuloval Terminátorovi Jirka.

Teď čekají Karlose určitě bujaré oslavy, protože bude chtít Rockyho pořádně zapít! Gratulujeme!


Další články