Thor 4 je tak šílený, že je s podivem, že vůbec směl být natočen

Thor 4 je tak šílený, že je s podivem, že vůbec směl být natočen | Fandíme filmu
Marvel Studios
Jeden z klíčových marvelovských tvůrců z nového filmu Taiky Waititiho jen žasne.

V červenci poskytl režisér a scenárista Taika Waititi rozhovor, v němž hovořil o tom, jak je Thor: Love and Thunder ještě daleko bláznivější než Thor: Ragnarok. Diví se, že mu někdo film schválil. Pokud by jej diváci nepřijali, tak ho nepřekvapí, pokud už jej nikdy nikdo nezaměstná. Vlastně je s podivem, že byl snímek vůbec natočený.

S tímhle názorem se zcela ztotožňuje Andy Park, dlouholetý výtvarník Marvelu a momentální šéf vizuálního vývoje studia, který se podílel na tom, jak bude Thor: Love and Thunder vypadat. V rozhovoru pro Screen Rant řekl:

Jsem...[z filmu] nadšený, protože jsem s Taikou Waititim měl možnost spolupracovat už na Thorovi: Ragnarok. Pracovat na tom filmu, celá ta zkušenost byla… Celé to postavil na hlavu. Postavil na hlavu celou sérii. A to tak moc, že dokonce i já jsem se bál a říkal si, zda jsme nezašli moc daleko… Ale tak to bylo u Marvel Studios vždycky. Neusínají na vavřínech a nevyrábějí jen to, co se od nich čeká… Není to náhoda, že víc než deset let točí úspěšné filmy a značka pořád roste. A přesně to platí i o Thorovi: Love and Thunder – posouvá hranice toho, co nám přijde dostatečné a co očekáváme. Budete překvapení, kam až se postavy a vizuální stránku podařilo posunout. Taika to myslím řekl v jednom rozhovoru, že se diví, že jej takový film vůbec nechali natočit. A naprosto ho chápu. Je to šíleně divoký film. Je ohromně zábavný. Už se nemůžu dočkat, až jej všichni uvidí. Byla ohromná zábava pracovat na tolika postavách a výjevech. Bude to dobrý a zábavný film.“

Vždycky platí, že podobné rozhovory před premiérou je třeba brát s rezervou. Tvůrci si možná jenom honí triko. U Thora: Love and Thunder se nicméně podobné ohlasy množí a sami už jsme mohli vidět docela zvláštní výjevy, jako kupříkladu létající vyhlídkové vikinské lodě, popřípadě mimozemšťana Mieka s robotickým ženským tělem v kostýmku a s podpatky

Thor: Love and Thunder navazuje na Thora: Ragnarok a Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Chris Hemsworth, Natalie Portman, Tessa Thompson a Taika Waititi. Doplní je Christian Bale a Strážci Galaxie. Režíruje Taika Waititi, který napsal scénář společně s Jennifer Kaytin Robinson. Datum premiéry je stanovené na 7. 7. 2022.

Foto je ilustrační - Marvel

Zdroj: Screen Rant

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest