Už dva roky nabízí e-shop výrobce manipulační techniky Still širokou nabídku nových i repasovaných vozíků. A zájem o nákup na internetu se nezmenšuje, zejména v současné době koronavirové pandemie a přísných opatření včetně lockdownů zaznamenala oblast e-commerce velký rozmach. Platí to i pro méně tradiční e-shopové zboží, jakým je manipulační technika.

Přes e-shop se nejvíce prodávají manuální paletové vozíky a ručně vedená technika, která se nemusí složitě konfigurovat a je k dispozici skladem nebo s krátkou dodací lhůtou. Objednávat je ale možné i doplňkové produkty a služby jako mytí vozíku, revizi a servis, doplňky k manipulační technice a poradenství k projektům. Rovněž si lze na e-shopu pronajmout konkrétní typ vozíku, který právě uživatel potřebuje.

„Od zákazníků máme velmi dobrou odezvu na náš on-line prodej, který neustále stoupá,“ říká Andrea Ščepková, marketingová manažerka společnosti Still. „Mnozí si již zvykli, že i když jde o větší techniku, jako jsou ručně vedené nízkozdvižné a vysokozdvižné vozíky, mohou si ji pohodlně objednat z kanceláře nebo z domu. Každému kupujícímu ochotně poradí naši experti prostřednictvím live chatu nebo telefonické zákaznické linky.“

Související

Nákup na internetu ovšem nepřináší jen pohodlí, nýbrž i zajímavé ceny, neboť Still pravidelně organizuje na e-shopu různé zajímavé akce. Jedna z nich ve stylu Black Friday odstartovala právě před pár dny.

„Firmy i podnikatelé rádi využívají naše sezónní slevy jako například i nynější Orange weeks (oranžové týdny), během kterých máme na vybrané produkty slevy až do výše 50 procent z původní ceny. A na většině dalších produktů a služeb zákazníci ušetří tisíce korun,“ říká Andrea Ščepková. Akce potrvá téměř do 17. prosince.

Související