GodFall PS Plus prosinec úvodní

PS Plus prosinec 2021 – opět nás Sony velmi příjemně překvapilo

1. 12. 2021
Zdroj náhledu: blog.plastation.com

Společnost Sony odhalila nové hry pro svou předplatitelskou službu PS Plus na měsíc prosinec roku 2021. Tento měsíc nás Sony se svojí nabídkou velmi příjemně překvapila a už teď se nemůžeme dočkat 7. prosince, kdy si budeme moct přidat tyto hry do své knihovny. My vám jako vždy ukážeme, o které hry se jedná.

Zdroj: Sony

Godfall: Challenger Edition (PS4/PS5)

Godfall je looter-slasher zasazený do fantasy vesmíru plného hrdinských rytířů a temné magie. Vydejte se na dobrodružství ve fantastickém akčním RPG, které využívá působivé boje na blízko z pohledu třetí osoby. Edice Challenger se zaměřuje na tři jedinečné režimy: Lightbringer, Dreamstones a Ascended Tower of Trials, všechny tři mají nové vymoženosti mířené k endgame obsahu hry.

Godfall: Challenger Edition bude v PS Plus prosinec dostupný do 3. ledna.

Lego DC Super-Villains (PS4)

V této legové hře budete na straně těch zlých… vydejte se na zcela nové dobrodružství a staňte se tím nejlepším padouchem, jakého vesmír ještě neviděl. Hráči budou stavět a hrát za superpadouchy, jako je Joker, Harley Quinn, Poison Ivy a mnoho dalších. Po celou dobu hry budete rozpoutávat zmatek v akcí nabitém příběhu.

Lego DC Super-Villains bude v PS Plus prosinec dostupný do 3. ledna.

Mortal Shell (PS4)

Mortal Shell je nemilosrdné a velice akční RPG pro jednoho hráče, které otestuje váš zdravý rozum a odolnost v místním roztříštěném světě. Zatímco pozůstatky lidstva chřadnou a hnijí, v troskách bují zuřiví nepřátelé. Nešetřete slitováním a snažte se přežít, což vyžaduje dokonalou přesnost a instinkty. Vystopujte skryté svatyně oddaných stoupenců a objevte váš skutečný účel.

Mortal Shell bude v PS Plus prosinec dostupný do 3. ledna.


Článek pro Gaming Professors napsal Samuel Pernica.

Gaming Professors

Externí redaktoři nám občas podají pomocnou ruku. Každý se svou specializací zaměřuje na jiné typy her a dohromady tak pokrývají širokou škálu herních žánrů. Přidat se můžeš i ty!

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.