Hlavní obsah
Článek

Po delší době se ve společnosti objevil Slávek Boura. Moderátora, který zažil vrchol své kariéry po bohu bývalé manželky Markéty Mayerové (56) při moderování Snídaně s Novou, už na televizní obrazovce nevídáme.

Od kumštu ale neutekl. Uplatňuje se jako herec ve dvou komediích kamaráda Jaroslava Sypala. Ostatně na křtu jeho knihy Kotrmelce jednoho herce jsem se potkali. „Občas také moderuju společenské akce, mám svou talk show,“ prozradil Super.cz moderátor, který se zaměřil i na to nejmenší publikum. „Jezdím po vlastech českých s pořadem, který se jmenuje Logo hrátky,“ řekl nám Boura.

Nápad věnovat se dětem vznikl v lockdownu. „Během pandemie koronaviru jsem zjistil, že mám státnice z logopedie. Uvědomil jsem si, že bych to mohl učit. V rámci her učím děti mluvit a vyslovovat slabiky, které neumí.“

Práce s dětmi má svá specifika. „Je to děsný fofr. Děti jsou rychlé. Nesmí během představení tzv. spadnout řemen. Proto mě děti trénují v rychlosti a improvizaci. Musím okamžitě reagovat na jejich potřeby. Když jsem jich měl čtyřicet, tak jsem je musel udržet,“ usmívá se Slávek Boura.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám