Secret Invasion: Do světa Marvelu se vrací stará známá postava

Secret Invasion: Do světa Marvelu se vrací stará známá postava | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit další 1 obrázek
Špionážní rejdy by bez ní nebyly kompletní.

Hlavní postavou minisérie Secret Invasion je Nick Fury (Samuel L. Jackson), momentálně vedle War Machina služebně nejstarší hrdina ve filmovém světě Marvelu. Parťáka mu dělá skrullský představitel Talos (Ben Mendelsohn), jenž už se stačil také objevit ve dvou filmech. Jinak ale obsazení série bylo kompletně nové. Až dosud.

Teď se připojila Nickova věrná parťačka Maria Hill. Tu jsme poprvé potkali v Avengers, v seriálu Agenti S.H.I.L.D., v Captain America: Návrat prvního Avengera, v Avengers: Age of Ultron, v Avengres: Infinity War, v Avengers: Endgame a konečně ve Spider-Manovi: Daleko od domova. Postava se ukázala také v animáku What If…? O Marii tedy rozhodně můžeme říci, že patří mezi ustálené vedlejší postavy a fanoušci ji jistě rádi opět uvidí v akci. Její představitelka Cobie Smulders byla naposledy k vidění v seriálu American Crime Story. Že by se mohla ukázat v Secret Invasion začali fanoušci tipovat zhruba před dvěma týdny, když na sociálních sítích sdílela fotky z Londýna.

Secret Invasion (Tajná invaze) je v komiksech velká událost, během níž zlí vesmírní Skrullové infiltrovali vysoké pozice na Zemi a díky tomu, že na sebe dokážou vzít lidskou podobu, pronikli i do řad superhrdinů. Když celá věc praskne, hrdinové se stávávají paranoidními a vzájemně si nedůvěřují. Šéf Marvel Studio Kevin Feige uvedl, že v hrané podobě nebude mít Tajná invaze takové měřítko jako v komiksech, ale témata dvojníků, paranoie a vzájemné nedůvěry zůstávají stěžejní. Se Skrully jsme se poprvé potkali v Captain Marvel, kde však hrdinka potkala jejich umírněnou frakci. Pak jsme se s nimi setkali ve Spider-Manovi: Daleko od domova, kde v přátelském duchu spolupracovali s Nickem Furym. Na představení nepřátelských Skrullů zatím čekáme.

V hlavních rolích Samuel L. Jackson, Ben Mendelsohn, Olivia Colman, Emilia Clarke, Killian Scotta Kingsley Ben-Adir. Hlavním scenáristou je Kyle Bradstreet, režírují Thomas Bezuch a Ali Selim.

Foto je ilustrační

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Secret Invasion: Do světa Marvelu se vrací stará známá postava | Fandíme filmu Secret Invasion: Do světa Marvelu se vrací stará známá postava | Fandíme filmu

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest