Aftermath úvod

Aftermath: odhalen filmový trailer

2. 12. 2021
Zdroj náhledu: Steam

Psychologické horory a survival horory jsou díky svému napětí a atmosféře jedním ze základních žánrů videoher. Psychologické hororové hry, jako jsou Silent Hill, Soma a Visage, udržely žánr pomocí svého jedinečného vyprávění a narativních zážitků. Jak popularita tohoto žánru pokračuje prostřednictvím moderních herních franšíz, objevují se další tituly s jasnými vlivy survival hororů a předchůdců psychologických hororů.

ONE-O-ONE GAMES a vydavatelství META dnes odhalily oficiální trailer ke hře Aftermath. Ta je od stejného týmu, který stojí za Suicide of Rachel Foster. Hra se dá popsat jako příběhem bohatý psychologický thriller. Hlavní protagonistka Charlie Gray, talentovaná inženýrka a evropská astronautka, pátrá po své dceři Sammy. Zdá se, že důraz se zde klade na psychologické charakteristiky, s mnoha ontologickými perspektivami a možnostmi, které zahrnuje herní premisa „opuštěného a defragmentovaného světa“.

Snímky obrazovky Aftermath ukazují ve hře akční dobrodružný boj se střelnými zbraněmi. Mluví se i o tom, že buď hlavní, nebo primární antagonista je „neviditelný protivník“. Hráči tak budou nuceni použít každý aspekt svého arzenálu, aby jej přelstili a přežili. Aftermath představuje jedinečný craftovací systém, kde hráči vymýšlejí plán a pak najdou a zkombinují potřebné části, které se přizpůsobí.

Upoutávka s oznámením Aftermath poskytuje pohled na to, jak má hra vypadat z perspektivy kamery z třetí osoby, která těsně sleduje Gray, když utíká z bytového domu. Příběh se odehrává po chybném návratu na Zemi a následných traumatických událostech.

V současné době není plánováno žádné datum vydání. Hráči si tak pravděpodobně budou muset počkat, než budou v průběhu příštího roku odhaleny nové aktualizace a informace.

Aftermath je v současné době ve vývoji pro PC, PS5 a Xbox Series X.

Zdroj: gamerant.com

Zdroj: Steam

Petra Svobodová

Ke hraní se dostala jako malá, když s tatínkem hráli na TV konzoli Maria a tanky. Na střední začala hrát s nejlepší kamarádkou wowko a už u hraní zůstala. Nejoblíbenější herní sérií je Dragon Age (dohraná snad milionkrát). Převážně hraje hororovky a příběhové hry. Ráda si přečte dobrou knihu, sleduje horory a miluje kávu.

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.