P. C. Roberts: Data z Británie a Německa dokazují, že jde o pandemii očkovaných

Čerstvá data  britské Health Security Agency dokazují, že v průběhu října se neočkovaní občané Velké Británie podíleli na všech v Británii Covidem onemocnělých 39 %, na všech hospitalizovaných 34 % a na všech na Covid zemřelých 19 %, zatímco očkovaní se na všech v Británii onemocnělých podíleli 61 %, na všech hospitalizovaných
66 % a na všech zemřelých 81 procenty.

Přiložená tabulka dokazuje, jak zde od 43. do 46. týdne letošního roku stoupal ve třech uvedených kategoriích (onemocnění, hospitalizace, smrt) podíl očkovaných (červená barva), na úkor neočkovaných (barva modrá).

S takto vyvíjejícím se stavem věcí (a při pohledu na zobrazenou tabulku), se může lehce stát, že očkovaní budou požadovat, aby jim v zájmu nešíření své infekce mezi neočkované bylo na pár měsíců dovoleno zůstat doma.

Zdravotnická data z Německa dosvědčují totéž, co data britská. Protože „vakcína“ ničí vrozený lidský imunitní systém, činí lidi vnímavějšími na onemocnění nejen Covidem, ale i dalšími virózami a jinými nemocemi. Takže i v Německu platí, že spolkové země s nejvyšší proočkovaností vykazují i nejvyšší podíl tzv. nadměrných úmrtí. „Toto je třeba vyjasnit“, žádají dva němečtí statistikové. A to ještě předtím, než budou přijata jakákoli další politická opatření, namířená na ještě vyšší proočkovanost lidu“. (ZDE)

Uprostřed listopadu informovala americká agenura Associated Press (AP), že navzdory velmi nízké pročkovanosti vykazuje Afrika jen zcela nepatrný počet případů onemocnění na Covid. Jen šest procent lidí zde bylo očkováno a Světová zdravotnická organizace (WHO) označila Afriku za Covidem nejméně postiženou oblast světa.

Zdroj: Paul Craig Roberts

Překlad: Lubomír Man

4 15 hlasy
Hodnocení článku
Platby

Líbil se vám článek?
Přispějte, prosím, redakci OM na č. ú. 2900618307/2010, nebo přes následující QR kódy.

QR platba 50 Kč

QR platba 50 Kč

QR platba 100 Kč

QR platba 100 Kč

Odebírat
Upozornit na
9 Komentáře
nejstarší
nejnovější nejlépe hodnocené
Inline Feedbacks
View all comments
orinoko
Reply to  peter.
2. 12. 2021 13:52

Nevím, jestli to není totéž. Pokud ano, tak se omlouvám.

https://pravdive.eu/page/825/b-jak-sel-cas-s-dezinformacemi-a-narizenimi-b

orinoko
Reply to  orinoko
2. 12. 2021 14:01

Aspoň je to souhrnná platforma pro spoustu odkazů.

orinoko
Reply to  peter.
2. 12. 2021 13:59

Je to nejspíše to samé. Normálně se přehrabávám v jiných zdrojích.
Tak to je třeba veřejně opíchat tu neopíchanou směsku zvíci dcery sloních uší, která má prý hodně protilátek. NATO s@re Bílej tesák. Ke zdi … a píchat a píchat. Koňské dávky.

Alva
Alva
Reply to  peter.
2. 12. 2021 15:15

Vynikající projev.

Gatta
Gatta
Reply to  peter.
4. 12. 2021 9:14

Mám takový neblahý pocit, že velké pharmafirmy žádný lék, ani žádné jiné řéšení Covidu VŮBEC NEHLEDAJÍ.

peter.
2. 12. 2021 14:18

Tento príslušník „Bohom vyvoleného národa“ nás miluje a preto nám chce dopriať svoju „vakcínu“ každý rok!Nejakých 35 mld.dolárov zisku ľahko oželie,lebo nič nie je pre neho dôležitejšie ako láska! Je to veterinár a robí svojmu fachu hanbu!

https://www.hlavnespravy.sk/sef-pfizeru-otvorene-priznal-ze-ockovanie-proti-covidu-budu-ludia-musiet-podstupit-opakovane-po-mnoho-nasledujucich-rokov-35-miliardovy-zisk-s-tym-nema-nic-spolocne-motivaciou-je-laska/2775684

Rado Miko
2. 12. 2021 18:11

Ano, očkování zcela určitě nefunguje a zabíjí !

image857.jpg