Skip to main content
If you click on a link and make a purchase we may receive a small commission. Read our editorial policy.

Titanfall se přestane prodávat

A co třetí díl?

Není úplně zřejmé, z jakého důvodu se tak děje. Jestli za to může vypršení nějakých smluv či licencí, zda jim jde o to, že se o hru už nebudou muset dále starat, nebo zda to je rafinovaný marketingový tah, aby se vše udělalo vzácné a zařídily se poslední prodané kusy, než přestane být k dispozici.

Studio Respawn oznámilo, že ukončí prodej prvního dílu Titanfall dne 1. března 2022, kdy ji též odstraní z předplacených služeb.

Tato sedm let stará střílečka s mechy prý ukázala ambice tvůrců a byla příkladem inovace, o kterou se prý snaží ve všech titulech.

Navzdory zastavení prodeje však zůstanou herní servery dále v provozu, aby si fanouškovská základna stále mohla dopřát multiplayerové zápasy.

"Titanfall je naším DNA a toto neuvěřitelné univerzum bude pokračovat. Dnes, v Titanfall 2 i Apex Legends, i v budoucnu," slíbil Respawn, který mnohé štve tím, že se stále nepustil do regulérního třetího dílu a veškeré své úsilí logicky klade hlavně na rozšiřování své dojné krávy v podobě F2P střílečky.

Read this next