Přispějte na Jingle Jam a získejte přes 50 her včetně Wildermyth nebo Heaven’s Vault
zdroj: Worldwalker Games

Přispějte na Jingle Jam a získejte přes 50 her včetně Wildermyth nebo Heaven’s Vault

2. 12. 2021 15:30 | Novinky | autor: Šárka Tmějová |

Vánoce jsou časem klidu a míru a také solidarity. Kolektiv Yogscast se letos rozhodl uspořádat charitativní sbírku s názvem Jingle Jam, kde nabízí 55 plných her v hodnotě 650 liber (19 400 korun) všem, kdo přispějí více než 35 liber (1 044 korun).

Nabízená kolekce přitom vůbec není marná – najdete v ní skvělé RPG Wildermyth, příběhovou adventuru Heaven’s Vault, vikinskou strategii Northgard, survival Project Winter, akční retro Hyper Light Drifter, kolonizační strategii Surviving Mars a spoustu dalších.

Ani ne den po spuštění sbírky už se vybralo přes 900 tisíc liber (skoro 27 milionů korun) a číslo neustále stoupá. Od roku 2011, kdy se akce konala poprvé, už díky hrám Jingle Jam poslal charitám přes 600 milionů korun.

Můžete si přitom sami zvolit, na jakou dobrou věc půjde zrovna váš příspěvek – Jingle Jam spolupracuje třeba s organizacemi pečujícími o děti postihnuté válkou, ale i s těmi zaměřenými na duševní zdraví, výzkum rakoviny nebo ochranu delfínů a velryb. Více se o vánoční dobročinné akci dozvíte na jejím oficiálním webu.

Nejnovější články