Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
2. prosince 2021 19:07
Čas čtení 1:09
Tereza Šnajdrová

NobodyListen: Nenáviděl jsem sám sebe, bál jsem se kouknout do zrcadla. Po 9 letech se nestydím usmát se

NobodyListen: Nenáviděl jsem sám sebe, bál jsem se kouknout do zrcadla. Po 9 letech se nestydím usmát se
Zdroj: se svolením Jägermeister
NEWS
Uložit Uložené

Oblíbený český DJ a producent NobodyListen se na Instagramu svěřil se svými bolestmi.

DJe a producenta NobodyListena zná asi každý. Ne všichni však věděli o jeho trápení, které bylo spojeno přímo s jeho obličejem. Jakub Strach si totiž před několika lety poranil čelist a během následujících devíti let podstoupil hned několik bolestivých operací, kvůli kterým mnohdy i nenáviděl sám sebe. O proměně se nyní rozhodl promluvit na svém Instagramu.

Doporučeno
Ewa Farna: Společnost by se měla naučit neupozorňovat na nedostatky. Má nesmyslné nároky, které ubližují (Rozhovor) Ewa Farna: Společnost by se měla naučit neupozorňovat na nedostatky. Má nesmyslné nároky, které ubližují (Rozhovor) 30. listopadu 2021 7:00

Oblíbený český DJ NobodyListen se svým followerům svěřil s dlouhou a bolestivou cestou, po které kráčel v uplynulých devíti letech. „Po devíti nekonečných letech od mého úrazu se blížíme do finále a já mám v puse prototyp svého úsměvu,“ zvolil hned v úvodu pozitivní slova. Co však následuje zas tak radostně nezní.

Jakub Strach, jak se producent jmenuje, si totiž před několika lety poranil čelist a jeho obličej už nikdy nevypadal tak jako dřív. Právě i za to se NobodyListen styděl a fanouškům vysvětlil, proč se vždy fotil se zakrytými ústy. „Spousta lidí si myslí, že moje ‚ikonické‘ focení s rukama před obličejem byl nějaký trend, ale já se akorát hrozně styděl fotit,“ vysvětluje DJ.

Mám za sebou 4 velké operace horní/spodní čelisti a brady. Stovky zákroků u zubaře. Nekonečně probrečený dny i noci, kdy jsem v zrcadle nepoznával sám sebe a styděl jsem se vůbec vyjít před lidi. Několik měsíců v bolestech a na polívkách/tekuté stravě. Poslední operace mi navíc kompletně změnila výraz v obličeji, takže jsem si prošel velmi zvláštním a těžkým obdobím, kdy jsem absolutně nenáviděl sám sebe a bál jsem se kouknout do zrcadla. To mělo dopad i na další věci kolem a absolutně mě to na několik měsíců odrovnalo,“ popisuje náročnou cestu NobodyListen.

Nyní už se usmívat nestydí, je spokojený sám se sebou a my Jakubovi přejeme, ať už je vše jenom dobré.

Domů
Sdílet
Diskuse