Eva Hacurová: Role, která jí změnila náhled na to, jak vnímat své tělo

Eva Hacurová: Role, která jí změnila náhled na to, jak vnímat své tělo
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Evu Hacurovou znají televizní diváci především z nováckého seriálu Ulice, do kterého vstoupila jako motorkářka Alice. Ti, co chodí do divadla, ji pak znají z divadelních prken. Co jste o Evě Hacurové možná nevěděli?

S motorkářkou Alicí má herečka Eva Hacurová velmi málo společného

Jak se Eva Hacurová zmínila, s motorkářkou Alicí z Ulice má společného jen velmi málo. Z motorek a podobně silných strojů má dokonce panickou hrůzu a respekt. Přiznala, že když jednou zkoušela sedět na motorce svého bratra, ani se nedokázala rozjet, natož pak křižovat silnice na tak silném stroji. Když se tedy od scénáristů Ulice dozvěděla, že bude hrát v podstatě drsnou holku se zájmem o motorky, zděsila se. Naštěstí ji na motorce v rámci role jezdit nenutí. Ve svých scénách má maximálně přilbu v ruce, což herečce naprosto vyhovuje. S Alicí nemá společnou dokonce ani povahu. Zatímco Alice je holkou do nepohody, která se s věcmi nemaže, Eva se teprve učí, jak být více optimistická. Přiznává, že ačkoliv se velmi snaží, ne vždy jí to jde.

Jedna role změnila způsob, jakým vnímala své tělo

Eva se učí přijímat své tělo takové, jaké je, a snaží se mu dopřávat to, co potřebuje. Už přes osm let nejí maso a delší dobu se stravuje nízkosacharidově, což doporučuje i svým fanouškům. Velkou výzvou pro ni byla role v epizodě pořadu Jak si nepodělat život s názvem Až budou krávy lítat. V ní nejenže tančila burlesku, nýbrž se musela také odhalovat. Původně si myslela, že žena plnějších tvarů nemůže být v takové roli atraktivní, nadšené ohlasy hlavně od mužů jí však její pravdu brzy vyvrátily. Po odvysílání této epizody začala dostávat řadu hezkých reakcí a to dokonce i ze zahraničí! To dokonale změnilo její způsob, jakým do té chvíle vnímala své tělo.

Divadlo je jejím domovem, a proto v něm chystá i svou svatbu

Když se loni Hacurová zasnoubila s Kryštofem Vondráčkem (syn herce Jana Vondráčka), přípravy na svatbu na sebe nenechaly dlouho čekat. A protože je Eva tak trochu netradiční děvče, touží mít svatbu v Divadle v Dlouhé, ve kterém je už 5 let v angažmá a ve kterém její snoubenec v podstatě vyrostl. Jediné, co jí momentálně kazí plány, jsou koronavirová opatření. Jak prozradila, moc si přeje princeznovské šaty s holými zády.

Mezi její vášně patří dva pejskové a koloběžka

Když zrovna Hacurová nehraje v divadle nebo v Ulici, můžete ji potkat na koloběžce, kterou si pořídila k narozeninám. Překonává na ní vzdálenosti mezi svým bydlištěm a divadlem a je to podle ní moc šikovná věcička. A když zrovna není na koloběžce, venčí své dva pejsky, které má společně se svým snoubencem.

 

Zdroje: