11 známých filmů, které Netflix přidal zkraje prosince

Foto: John Wick 3 (Lionsgate), Spider-Man: Paralelní světy (Sony Pictures), Pád anděla (Lionsgate)

Na začátku prosince uvedl Netflix do své nabídky řadu známých, v některých případech dokonce výborných filmů. Kromě znovu přidaného oscarového animáku Spider-Man: Paralelní světy, Netflix nově nabízí thriller podle skutečné události Kapitán Phillips, třetího Johna Wicka s Keanu Reevesem nebo jeden z dalších výborných filmů režiséra Denise Villeneuvea (Duna, Příchozí), Sicario: Nájemný vrah. Celkem jsme našli jedenáct nově přidaných titulů, které zasluhují pozornost.

Criminal: V hlavě zločince

Aby vláda zabránila teroristickému spiknutí, implantuje vzpomínky a dovednosti mrtvého agenta CIA odsouzenému vrahovi, který projde emocionální změnou.

Fantasy Island

Majitel tajemného ostrovního letoviska slíbí několika hostům splnění všech fantazií. Jejich návštěva se ale změní v noční můru a boj o holý život.

John Wick 3

Na jeho hlavu vypsali odměnu 14 milionů dolarů. Elitní zabiják John Wick proto musí na cestě ke starým spojencům zlikvidovat všechny nepřátele, aby si zachránil život.

Kapitán Phillips

Čtyři somálští piráti unesou nákladní loď a kapitána si vezmou jako rukojmí. Napínavá konfrontace s americkým námořnictvem na sebe nenechá dlouho čekat.

Karate Kid 3

Foto: Columbia Pictures

Na scénu se vrací nepřítel s brutálním vyzyvatelem, aby se pomstil, a ohrozí tím i pouto mezi mistrem karate Danielem a jeho učitelem panem Miyagim.

Pád anděla

Agent tajné služby Mike Banning má na krku falešné obvinění z atentátu na prezidenta, a aby si zachránil život, musí vzít nohy na ramena.

Sicario: Nájemný vrah

Agentka FBI se zúčastní tajného zátahu proti mexickému drogovému bossovi. Pere se přitom se svými morálními zásadami, celá operace je totiž hodně za hranou.

Spider-Man: Paralelní světy

Mladého Milese Moralese z Brooklynu kousne radioaktivní pavouk a různí lidé z alternativní dimenze mu pak dají rychlokurz v házení sítí.

Světová invaze

Pod velením pohotového rotného se četa odvážných mariňáků snaží chránit lidstvo před neuvěřitelně silnými mimozemšťany.

Světová válka Z

Zaměstnanec OSN cestuje po celém světě, aby zastavil pandemii, která mění lidi na zombie. Jenže čas běží.

Želvy Ninja 2

Želvy Ninja s April a nováčkem Caseym vyrážejí do boje proti Trhačovi, který utekl z vězení a chystá se spolu se zlým Krangem ovládnout svět.

Pokračuj na minulý přehled nově přidaných známých filmů na Netflixu