VIDEO: Tvrdá rána drogové síti! Zásahovka zadržela šest lidí zapletených do výroby pervitinu
Záběry zásahové jednotky. Zdroj: Policie ČR
Louny

Ústecký kraj - Kriminalisté z týmu TOXI na základě rozpracovaných informací a poznatků získaných od kolegů z Národní centrály proti organizovanému zločinu služby kriminální policie a vyšetřování provedli další významný zásah do drogové scény v Ústeckém kraji.

"Minulý týden v dopoledních hodinách souběžně zasáhli na několika místech v kraji. Jednalo se o oblast Ústecka a Teplicka. Byly provedeny tři domovní prohlídky a jedna prohlídka vozidla. Policisté zásahové jednotky zadrželi šest osob. Při ohledání kriminalisté zajistili 650 gramů pervitinu v různém stádiu výroby (odhadem za 650 tisíc korun). Dále dvě laboratoře na výrobu pervitinu a větší množství chemikálií," uvedla mluvčí policie Veronika Hyšplerová.

https://www.youtube.com/watch?v=kl2fgzwXq5Q

V současné době je trestně stíháno pět osob (r. 98, r. 98, r. 98, r. 79, r. 79) pro trestný čin Nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy, za což obviněným hrozí trest odnětí svobody až do výše 12 let. Soudce na tři obviněné uvalil vazbu.

"V souvislosti s touto realizací probíhala rovněž realizace mosteckých kriminalistů, kteří zadrželi tři osoby napojené na tuto ústecko-teplickou větev," dodala mluvčí.

Jednalo se o úspěšné zakončení rozpracovaných případů výroby a distribuce pervitinu na území celého Ústeckého kraje.

REKLAMA
REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru