SnowRunner rozšíří další americký region, nové trucky, foto mód a crossplay

3. 12. 2021 12:30 | Novinky | autor: Patrik Hajda |

Druhý rok dodatečného obsahu simulace SnowRunner je v plném proudu. Za pár dní dostaneme další přídavek, v pořadí již šestou sezónu. Jmenuje se Haul & Hustle a vydáte se v ní brázdit dvojici map z nově přidaného amerického regionu Maine.

Přestože se jedná o zimní region, podle prvních obrázků tu převládá spíš bahno. Vaším úkolem bude obnovit dřevařský průmysl, což možná nezní jako nic nového, ale nové to bude. Celý záměr vám totiž značně ztíží sotva funkční garáž.

V garáži nebudete moct – tedy alespoň zpočátku – doplňovat nádrže žíznivých strojů, opravovat je, vylepšovat ani si pořizovat nové, takže své prvotní výpravy plánujte s maximální pečlivostí. S dřevařskými úkony vám pomůže dvojice nových nákladních vozidel: šestikolka Tayga 6455B a osmikolka Aramastu Forwarder s vlastním jeřábem.

Tuto sezónu Year 2 Passu, která dorazí 7. prosince, doprovodí navíc i bezplatný update, který hru všem obohatí o foto mód a crossplay. Krásná prostředí hry a její zablácené trucky konečně zachytíte v ideálních podmínkách, které si vytvoříte změnou denní doby, počasí, necháte zmizet řidiče a tak podobně.

A konečně si budete moct zahrát multiplayer s kamarády na různých zařízeních. Nejprve bude crossplay zprovozněn mezi počítačem a PlayStationem 4, s menším zpožděním se pak přidá i Xbox One. Teď už jen vydržet do updatu, který SnowRunner vylepší pro novou generaci konzolí, a bude dokonáno.

Nejnovější články