S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chernobyl náhled

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl si z vašeho disku vezme více než 100 GB

3. 12. 2021
Zdroj náhledu: IGDB.com

Fanoušci ukrajinské Pripjati, mutantů a toxických výparů všude kolem jistě znají sérii S.T.A.L.K.E.R., která tu s námi je už pořádně dlouhou dobu. Před časem byl oznámen druhý díl s podtitulem Heart of Chernobyl, který nás, jak již název napovídá, přenese do Černobylu. Hra od GSC Game World vyjde příští rok v dubnu jako časově exkluzivní titul pro Xbox Series X/S a počítače. S čím se ale tolik nepočítalo, je velikost samotné hry.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl na vašich discích vezme pořádně tučnou daň. Pro hráče na počítačích, kteří mají opravdu velké disky, to takový problém nebude. Na PC si hra vezme, alespoň dle toho, co se píše na Steamu, 150 GB. Pro Xbox Series hra představuje větší problém. Z celkové paměti 346 GB na Xbox Series S nový S.T.A.L.K.E.R. zabereA 180 GB. Pokud tak plánujete hrát i něco jiného, máte smůlu. Je prakticky jisté, že s přibývajícími aktualizacemi velikost hry naroste. Poté už nezbude nic jiného než oželet některé z nainstalovaných her.

S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chernobyl si můžete přidat do seznamu přání na platformě Steam.


Novinku pro Gaming Professors napsal Adam Král.

Gaming Professors

Externí redaktoři nám občas podají pomocnou ruku. Každý se svou specializací zaměřuje na jiné typy her a dohromady tak pokrývají širokou škálu herních žánrů. Přidat se můžeš i ty!

Sledujte nás:

© 2024 Gaming Professors, Všechna práva vyhrazena.